Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 23, 2025 9:59 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 "Славия" - "Локо" (Сф) 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Локо" (Сф)
Йешич е свободен, Ераносян е свободен. Някой такъв ни трябва. С Колев нищо добро не ни чака. Може да е възпитан човек и пр., но няма по-слаб треньор от него в А група.

Съб Ное 08, 2014 4:46 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

seth написа:
Йешич е свободен, Ераносян е свободен. Някой такъв ни трябва. С Колев нищо добро не ни чака. Може да е възпитан човек и пр., но няма по-слаб треньор от него в А група.

Едва ли някой такъв ще се навие да дойде в Славия.

Съб Ное 08, 2014 4:50 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Не е разумно да очакваме генерална промяна само със смяна на треньора. В клуб, където единственото префесионално нещо е в абревиатурата преди името (каква ирония), това е част от проблема, но в сегашното ни състояние няма да бъде решението в дългосрочен план. Не защитавам излишно Колев, защото той само трябва да го прави с резултати и игра и си носи отговорнстта, само излагам позицията си.
Като пример, да видим какво правят в момента Хубчев и доказаното говедо Вуцов, който никога няма да приема за треньор!
Крайно време е и да признаем, че селекцията по която толкова се прихласвахме предварително с течение на времето се оказа доста надценен, сапунен мехур. Като гледам какви футболисти можехме да вземем и изпуснахме, в устата ми определено остава доста горчив вкус.
Предпочитам за треньор да вземем някой като госта на Диема - Александър Димитров, вместо 89362 идване в България на Йешич, който при последните престои се задържа общо два месеца.
То и Гочето ще бъде по-добре от него.

Съб Ное 08, 2014 6:37 pm
Профил
Пристрастен

Всичко може да се охарактизира с една дума и тя е СРАМ :oops: :oops: :oops: . Такъв срам, какъвто не сме брали никога в стогодишата си история. Наистина в Славия тябва да се реже до кокал. Вън всички от любимия ни клуб, независимо от цената. Достатъчно мъка, разочарование и срам ни причинихте. И лично към президента: г-н президент, под Вашето мъдро управление Славия записа най-черната и срамна част от историята си. Вие направихте така, че да се червим и да се срамуваме от това, че сме фенове на Славия, а това не го е правил никой от предшестващите управници на клуба в цялата му история и дори построяването на нов стадион не би могло да промени нещата. Затова и не желая да Ви назовавам с името Ви - име, което е най- добре да не фигурира изобщо във футболните анали на този иначе велик клуб. Най - добре ще е ако може чистката да започне от Вас и въпреки че дълбоко се съмнявам в тази възможност искренно се надявам това да се случи в най- скоро време. Футбола на първо място е за феновете и освен всичко друго е игра за джентълмени и хора с чест. При Вас и двете неща липсват и накрая не оставайте учуден, ако оглеждайки се по време на мач видите на стадиона само охраната си и служебните лица. Тогава спокойно може да издадете наръчник със заглавие "Как да съсипеш един стогодишен футболен клуб". Просто това е нещото, което можете най-добре и го доказвате вече повече от 15 години.

Съб Ное 08, 2014 7:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Единственото хубаво бяха скандиранията срещу мутрите в Славия. Никой друг няма вина освен мутрите в Славия .

Съб Ное 08, 2014 7:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

На всеки славист е ясно, че по родните терени играе отбора на Венциславия. Две мнения относно това кой е ВиновникЪТ няма. Мауриньо да дойде, ако е послушник, няма да пребъде. Пък и с тези футболисти, тежко му..

Цитат:
"Огромно разочарование. Превъзхождахме тотално. Всички се старахме. Като че ли на този терен върху нашия отбор тегне някаква прокоба. Всяка грешка се наказва, включително и съдийска. Защото според мен срещу Диего имаше фаул. Да загубиш след този мач е просто абсурдно. Смените не са били подходящи, значи аз съм сгрешил. Приемаме, че съм сбъркал. Чувствам се зле. Футболистите се стараха, направихме някои хубави неща. Селекцията е странна, не съм казвал, че не съм доволен от нея. Първенството тече и ще играем с тези футболисти", обяви специалистът.

Съвсем отделен е въпроса дали методиста е способен в треньорската професия. Обяснението му след загубата е в унисон с провеждането на мача от негова страна - лъха неадекватност. Упорито ми напомня на Кушев и Чуки в най-добрите им дни. Силно ме разочарова днес. Да играем само като гости, явно не можем да играем футбол с открита и комбинативна игра.

Съб Ное 08, 2014 7:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Футболистите в Славия са добри футболисти и ще е грешка да се гонят просто трябва да се надгражда с още добри футболисти а не всяка година нов отбор . Вън свиньо сикаджийска.

Съб Ное 08, 2014 7:45 pm
Профил
Администратор
Аватар

Абсолютно съгласен съм. Футболистите ни не са супер кадърни, но достатъчно ги бива за 6-7 място. Изобщо не есе използва потенциала на отбора.

Съб Ное 08, 2014 7:52 pm
Профил WWW
Пристрастен

seth написа:
Ако не се предприеме бърза треньорска смяна - да.

Или си нямаш на идея за какво става въпрос или си глям комплексар. Писна ми от твойто неадекватно поведение, доближаващо се до Миленското. Да го върне Венци и да натрупаме още 6 поредни без победа. Ако не си бил на мача да ти кажа, че доминирахме целия мач и имахме не едно и две стопроцентови положения, които Платини усра, имаше и фаул при втория гол на буферите, имаше и дузпа първото полувреме. Това не оправдава никой! Особено влизането на Фернандо. Такива положения при Милен нямахме за шесте му жалки мача, в кокто бяхме без победа.

Съб Ное 08, 2014 8:08 pm
Профил
Пристрастен

White Pride написа:
Не е разумно да очакваме генерална промяна само със смяна на треньора. В клуб, където единственото префесионално нещо е в абревиатурата преди името (каква ирония), това е част от проблема, но в сегашното ни състояние няма да бъде решението в дългосрочен план. Не защитавам излишно Колев, защото той само трябва да го прави с резултати и игра и си носи отговорнстта, само излагам позицията си.
Като пример, да видим какво правят в момента Хубчев и доказаното говедо Вуцов, който никога няма да приема за треньор!
Крайно време е и да признаем, че селекцията по която толкова се прихласвахме предварително с течение на времето се оказа доста надценен, сапунен мехур. Като гледам какви футболисти можехме да вземем и изпуснахме, в устата ми определено остава доста горчив вкус.
Предпочитам за треньор да вземем някой като госта на Диема - Александър Димитров, вместо 89362 идване в България на Йешич, който при последните престои се задържа общо два месеца.
То и Гочето ще бъде по-добре от него.

Със всичко съм съгласен, спестил си ми един пост. Радвам се, че повечето сега търсят вината на правилното място. Показахме правилно поведение след края на мача и насочихме енергията си в правилната посока.

Съб Ное 08, 2014 8:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща