трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Не че има някакво значение, но трябва обезателно да се намери заместник на Пеев, ако може и да е класен  Том и Баяно не им е работа да градят играта, а Илия е на години, Павле пък се контузи за жалост 
|
Чет Фев 17, 2011 12:31 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
300 000 евро ми изглеждат малко за Дани.
|
Чет Фев 17, 2011 12:58 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: 300 000 евро ми изглеждат малко за Дани. Толкова си струва саракт, не е национал, не е играл в евротурнири, понеже ние познаваме качествата му ни се струва немного, но горе-долу това му е цената в момента 
|
Чет Фев 17, 2011 1:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Венцеслав Стефанов: От Пирин се полакомиха, сега няма пари от Дани Пеев
Отборът на Пирин няма да получи пари от евентуалната продажба на Даниел Пеев в руския Амкар. Това заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов, предаде кореспондент на Novsport.com.
" Когато водехме преговори с Николай Галчев за Даниел Пеев, аз му предложих 50% от следваща продажба на футболиста в чужбина. От Пирин обаче се полакомиха и поискаха 100 000 лева, които аз платих, сега няма как да получат пари за Пеев", коментира босът на "белите".
Иначе Стефанов призна, че около трансфера на Даниел Пеев няма нищо ново и докато той не замине при Амкар и не издържи тестовете няма как да се знае дали ще подпише с руснаците. Това ще стане ясно в дните 19,20 и 21 февруари.
|
Чет Фев 17, 2011 4:34 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Плейбой, играл в Реджина, на проби в СлавияСтарши треньорът на Славия Емил Велев ще изпробва в продължение на няколко дни бразилски централен защитник. Става въпрос за 21-годишният Жосиас Басо, който за последно се е състезавал за румънския Университатя Клуж, където е бил преотстъпен от италианския Реджина. Младият защитник е висок 1.86 метра, и ако бъде одобрен от треньорското ръководство, ще запълни празнината на позицията централен бранител в отбора на Славия. Басо идва като свободен агент и притежава италиански паспорт по линия на родителите си, които от дълго време живеят на Апенините. Притежанието на документ от страна членка на Европейския съюз е още един плюс за футболиста, и ако се стигне до договор между двете страни, бразилецът няма да заема място на чужденец в отбора на „белите”. Освен, че играе футбол, Жосиас Басо е и модел. Футболистът е заснел специална фото сесия за модно списание, в която е представител на отбора, от който е тръгнал за футбола – Жувентуд. В статията младият защитник е представен като истински плейбой, който все още не е намерил своята половинка в живота. Нямам думи 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Чет Фев 17, 2011 4:51 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Фев 17, 2011 4:53 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
|
Чет Фев 17, 2011 4:54 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Фев 17, 2011 4:57 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

|
Чет Фев 17, 2011 4:58 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Josias_Bassohttp://www.transfermarkt.co.uk/en/basso ... 92873.htmlТоя го виждам титуляр за Бразилия до 2 години  Да го вземаме и решаваме всичките си проблеми в защита и мощно атакуваме европейски излаз Освен търговска, явно вече станахме и модна агенция  Молдованов няма ли да подпише, че пробваме тоя смешник ?
|
Чет Фев 17, 2011 5:02 pm |
|
 |
|