Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 29, 2025 9:37 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
slavia_fen написа:
защо ли ми миреше ,че тоя голуем футбалер коста янев ще дойде при нас за без пари :D :D

Ох, само това не :x :x :x

Сря Дек 07, 2011 8:31 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

...Johnny la gente esta muy loca :!: ...

Само аз ли съм на мнение, че Даниел Пеев, от има - няма една година, е в такава форма, че все едно някой му се качил на гърба - тромав, безидеен и абсолютно неефективен. И защо да го пази Кушев? Защото преди две години беше много добър футболист ли? Да и аз много го харесвах тогава като играч, но никой, не е виновен за трагичното му състояние в момента. А това че е интелигентно момче, никой никога не му го е оспорвал.

Изображение

Сря Дек 07, 2011 8:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

katsumoto написа:
...Johnny la gente esta muy loca :!: ...

Само аз ли съм на мнение, че Даниел Пеев, от има - няма една година, е в такава форма, че все едно някой му се качил на гърба - тромав, безидеен и абсолютно неефективен. И защо да го пази Кушев? Защото преди две години беше много добър футболист ли? Да и аз много го харесвах тогава като играч, но никой, не е виновен за трагичното му състояние в момента. А това че е интелигентно момче, никой никога не му го е оспорвал.

Категорично не си само ти, но ми се искаше да не нараняваме нежната психика на момчетата....
Абсолютно прав си за Дани - много го уважавам това симпатично момче, но последния сезон не ставаше за нищо. Толкова наедря и толкова е бавен, че и във втория ешалон ще има проблеми, ако така продължава. Според мен, по-добре да стане един спортен журналист - ще сложи в джоба си повечето от сега действащите неграмотници....

Наско Дреновички го следя откакто преди няколко години го взехме - още беше ученик. За разлика от други, аз не следя само официалните мачове, а и всички контроли - така, че имам доста впечатления от този амбициозен, но недотам пасващ на голям отбор младеж. Уж беше голяма надежда, но е голяма "паника" и често не знае какво да прави на терена. И затова лесно си изкарва картони или получава тежки контузии. Талант, талант, ама името му е Атанас, така че не знам кой точно му измисля такъв прякор... Почвам да си мисля, че някой роднина го е бутал досега към Славия и младежкия...

За останалите, гледам всички са съгласни, че нямат място в белия отбор.
Само се чудя, как същият този Кушев, така бързо одобри един Юлиян Попев преди няколко месеца, например ?!? За всички ни беше ясно, че не е нищо особено, но...
Както и да е, сегашните решения на тренера са правилни и аз напълно го подкрепям.
Големият ми въпрос е какви и колко качествени попълнения ще вземем тепърва???

Сря Дек 07, 2011 10:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Е, той пък Кушев нали му даде шанс.. от резервната скамейка... нормално е да изгубил форма, да е подтиснат от това, че не му се гласува доверие за сметка на къртачите в центъра. Според мен Дани не заслужава такова отношение, и можеше да му се даде втори шанс, да се разчита на него, ако трябва да се проведат индивидуални разговори с него, в него ли е причината, в Кушев ли е. Не мога да разбера защо трябва да се лишаваме от добри момчета, млади, които са показали, в не един момент имат място в тима, за сметка на други. Не мога да схвана критериите, по които освобождаваме играчи. Единствено от финансово естество ако са..

Чет Дек 08, 2011 12:05 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Spiro написа:
Големият ми въпрос е какви и колко качествени попълнения ще вземем тепърва???

Колкото манчестърски отбора продължиха в ШЛ Изображение Изображение Изображение

Чет Дек 08, 2011 12:19 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Освобождаването на Дани Пеев е абсолютна грешка. Проблемът му е психологически, а не футболен. Показвал е неведнъж, че има изключителен поглед върху играта и е доста добре технически. Проблемите при него започнаха откакто го разкарваха като мечка из Русия миналата зима. Всеки нормален човек ще се съсипе психически от такива истории. Така че вместо да му помогнат, щабарите го закопават.
Борносузов е опитен играч и има качества. Позагубил е форма и ако получава голяма заплата е нормално да бъде освободен. Попев и Дреновички са слаби и никога не са ми харесвали. Молдованов показа някои добри игри и според мен трябваше да го запазят като резервен вариант в центъра на защитата, където безспорен титуляр е ЖЖ.
Засега селекцията е танто за кукуригу.

Чет Дек 08, 2011 9:27 am
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
Колкото манчестърски отбора продължиха в ШЛ Изображение Изображение Изображение

На чужд гръб и сто тояги са малко :cry:

Чет Дек 08, 2011 9:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"

От берое освободиха Владислав Златинов идеален нападател за Славия на 28 години

Чет Дек 08, 2011 12:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И какъв е този психологически проблем при Пеев? водили го на проби и не го харесали и той...аре не може да играе! Моля Ви престанете с тези психики, що не идете да кажете на вашите работодатели, че имате психологически проблем ... не е сериозно :wink:

Чет Дек 08, 2011 2:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Не се излагайте!! В никой нормален отбор не гонят звездата си само защото не е във форма. Когато водещ играч има проблем трябва да му се помогне, а не да бъде изгонен. За нас Пеев беше лидер и заслужава само и единствено подкрепа. В глупавата ни А група я има 10-15 играча с по-сносни качества я няма...а ние с лека ръка оставихме един от тях да си тръгне...

Само не можах да разбера Пеев и Борносузов освободени ли са, ще разтрогват ли или са в трансферния списък? Защото ако е последното все още има шанс никой да не ги иска и да останат :D

Чет Дек 08, 2011 2:29 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 167  Следваща