Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 11:57 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Венци в атака...
мирише ми ,че е някой от форума :D :D :D

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Вто Окт 18, 2011 6:24 pm
Профил
Модератор
Аватар

Ако е от форума ще го познаем по почерка - неправилно поставяне на точки, запетаи и кавички, изписване с малки букви на противниковия отбор и т.н.

" ПФК Славия - 1913" АД, гр.София. желае
изявлението на лудогорец
управляващи на пфк лудогорец
Отбор който една година е в А група 10 е по селските групи не е отбор .
Когато Славия са печелели титли и са писали история вие не сте били родени,а относно

Вто Окт 18, 2011 7:03 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

не ловете съдии - возете ги!

Вто Окт 18, 2011 8:33 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Пламен Гетов: Когато аз съм играл истински футбол, Венци Стефанов е бил на бензиностанция

Президентът на футболен клуб Славия Венцислав Стефанов нападна ръководството на Лудогорец в лицето на изпълнителния директор на клуба Георги Караманджуков, и Пламен Гетов от Детско юношеската школа на клуба, като ги обвини в схема за "обработване" на съдиите. Легендата на българския футбол Пламен Гетов, бивш нападател на "Спартак" и Черно море (Варна), Белослав, "Спартак" (Плевен), ЦСКА, Етър (Велико Търново), "Левски" (София), Шумен, Портимоненсе и Шавеш (Португалия) заяви, че е на работа в детско юношеската школа на Лудогорец и няма нищо вярно в нападките на Венцислав Стефанов.

- Тук се занимавам с тази трудна, но благородна професия да избираш и обучаваш деца в школата в Разград. Ходя на мачове на отбора, ако ние нямаме мач. Ние имаме шампионат, петък мачове, неделя мачове и когато имам възможност ходя да ги гледам. За мой късмет не съм гледал само мача в Стара Загора, всички останали мачове съм гледал. Най-много ме притеснява това, че Венци Стефанов ме слага там, където никога не ми е било местото. Той каза, че е от 16 години във футбола, говорих с Караманджуков, който е от 17 години, а аз съм повече от 30 години, познавам много повече хора от него, старите съдии, които сега са вече делегати по мачовете, влизам по стадионите през парадния вход, за разлика от него, той е вкарван и през прозорец. Когато аз съм играл истински футбол и съм радвал хората, той е бил на бензиностанция, той е бил по границите да прекарва цистерни с горива.

Според Стефанов има натиск върху съдиите от Ваша страна, имате ли нещо общо с реферите?

- Аз никога не съм имал нещо общо със съдиите. Никога не съм се занимавал с тези неща. Него трябваше да го поканят и да го похвалят като един от големите футболни президенти, който след историческата загуба с 0:6 от Лудогорец, успя да си вдигне отбора и да победи в следващия кръг Локомотив София. Да обясни как е станало това, след като спечели джакпота и отнесе шест гола. На негово място трябваше да бъде поканен Херо, който въпреки болестта си, неговият отбор победи "Левски".

Стефанов заяви, че може да доведе хора, с които сте имали контакт.

- Ако продължава само още веднъж да намеси моето име, Лудогорец, те си имат ръководство бизнесмени, сериозни хора, те нека си го съдят. Аз отделно ще го съдя, затова, че клевети моето име.

След девет кръга сте лидери с точка пред ЦСКА, има ли вече изграден шампионски дух за спечелване на първенството?

- Такива като Венци няма да се примиряват с това, което се прави тук в Лудогорец, строят се стадиони, строят се бази, купуват се футболисти които са качествени, работи се добре и резултатите са налице. Сега сме първи, затова Стефанов напада нас.

novsport.com

Изображение

Сря Окт 19, 2011 7:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"

http://sport.webcafe.bg/id_1662614959_P ... _boyskauti

Поредните бойскаути

„Вече не е важно просто да убиеш някого в холивудския сценарий. Идеята е след това да кажеш нещо бомбастично и запомнящо се", обяснява героят на Брус Уилис във великата екшън комедия „Последният бойскаут". Хитът е закачка с екшън превъплъщенията на Арнолд Шварценегер, който праща на оня свят враговете с някой крилат лаф от типа „Хаста ла виста" или „Ставаш на куфар" (когато убива крокодил).

Така е и в „А" група. Групата на бойскаутите. Вече не е важно да биеш на терена, а какво ще изръсиш после в декларация, пресконференция или просто някакво изказване пред 20 или пък само един микрофон. Лудогорец, лидер в първенството и без загуба, за втори път влиза в конфронтация с остри думи, декларира, а и взе, че пусна виц на официалния си сайт. Една, меко казано, неградска постъпка. И защо, след като през уикенда новакът за първи път в историята си остана за поне седмица най-отгоре в пирамидата на футбола ни?

Защото се обади чичо Венци! Този вечен футболен бойскаут също умее да взривява пространството с големи лафове. Странно, пак след като е в печеливша позиция. Неговата Славия взе, че би ЦСКА на собствения му терен. И вместо да танцува „джига", както го направи Брус Уилис в края на споменатия вече филм, и да ходи с огромна усмивка на лицето си цяла седмица, чичо Венци изригна като вулкан към Разград.

Как го умеят родните футболни гиганти! Винаги успяват да се изтаковат на метеното, дето има един неособено носоприятен лаф. Лудогорец и Славия - вероятно герои на кръга, ни оставиха да разсъждаваме около словоблудната им война, вместо да ги похвалим за успеха на игрището. Което все пак е най-важното в тая пуста игра, която всички толкова обичаме.

Добре, че другите два геройски отбора на кръга - Черноморец и Монтана, не започнаха да се замерят с декларации и да мерят за кой от двата се дават повече тъчове средно аритметично на полувреме. Това щеше да хвърли одеялото на забравата върху отличните им прояви от уикенда срещу "Левски" и Литекс съответно.

Бойскаутските навици са отличителен белег на футбола ни. На поведението на играчи, на отношението и светоусещането на шефове, както и на отразяването на играта в медиите. Дребнотемия занимават уж мастити бизнесмени, стремеж към оригиналност прикрива иначе лъщящата некомпетентност на играещите на терена, а нерядко и на тези, които описват представянията им.

Толкова от 9-ия уикенд на бойскаутските лагери. Иде десетото ходене в гората. Пак ще има представления след понеделник, защото се задават срещи на сериозни участници: Венци срещу Коко, „новите варвари" от Разград срещу „висшистите" от Ловеч, както и „пернишки титани", гостуващи на люти „моряци". Да се готвим за декларациите.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Сря Окт 19, 2011 10:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Аз си мислех, че по-голям тарикат и мошенник от Венци няма, ама Титаните май са на път да му откраднат короната :shock:

Нед Окт 23, 2011 10:06 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Стефанов: Всичко беше нагласено “Берое” да бие

“Всичко бе нагласено “Берое” задължително да спечели, а “Славия” да е необходимата жертва - каза президентът на “белите” Венцеслав Стефанов след 0:1 в Стара Загора. - Неубедителната ни игра улесни комбинацията. Имах усещането, че играем срещу цялата държава - открива се ново осветление, кметът с шалче на “Берое”, спортният министър и той там, иде балотаж. Как да бъдат разочаровани запалянковците, които искат победа на “Берое”... За съдията Ивайло Стоянов съм казвал, че преди време за него Момчил Врайков ми искаше 5000 евро. Всички, които гледат безпристрастно, ще видят, че при гола на “Берое” има повеждане с ръка. А от нашата клубна камера се вижда, че двама от домакините са в засада преди гола. Беше жестоко ритане, нямаше футбол, имаше ритници и губене на време. Изглежда премиерът Бойко Борисов е бил наясно каква разправа предстои и затова не дойде в Стара Загора.”

Пет Окт 28, 2011 3:10 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци: Можем да отстраним ЦСКА

"Очаквам пълен стадион"

Президентът на Славия Венци Стефанов е оптимист за предстоящата среща за Купата на България с ЦСКА. Според боса, „белите" имат голям шанс да отстранят „червените".

„Смятам, че може да отстраним ЦСКА. Вярвам, че феновете ще напълнят стадиона. Смятам, че ще ни подкрепят в този важен мач. Продължавам да стоя зад позицията си, че Радуканов е треньор с бъдеще и смятам, че също така може да поеме националния тим", сподели Венци Стефанов след жребия днес.

Срещата между Славия и ЦСКА ще се играе на 23 ноември от 13,30 часа.

Чет Ное 03, 2011 12:57 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци: Емил Велев вече не е треньор на Славия и ще бием ЦСКА

Все пак ЦСКА не е Чепърленци

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов вярва, че неговият отбор може да отстрани ЦСКА на 1/16-финалите за Купата на България. „Белите“ играха финал през изминалото издание на турнира, но загубиха именно от „армейците“ - 0:1.

„Биха ни на финала за Купата, защото аз направих грешка, че не уволних по-рано предишния треньор Емил Велев. Този път обаче няма да правя грешки. Ако не съм оптимист по-добре да си хвана шапката и да си заминавам“, заяви Стефанов.

„Вярвам във футболистите и треньорското ръководство. Те доказаха, че могат да бият силните. Важното е да биеш ЦСКА, "Левски", Литекс и Черноморец. Точно в такива мачове се оценяват футболистите, срещу Каварна и другите отбори не е толкова важно. Все пак ЦСКА си е ЦСКА, не говорим за Чепърленци“, добави босът на „белите“, който разкри какви са били премиите за победата над "червените" преди две седмици.

"Имаше специални премии. На неженените момчета им взехме по две гаджета, а на тези, които са женени специални подаръци за вкъщи - сервиз и най-различни домашни потреби, да не ги бият жените". Изображение Изображение Изображение

Пет Ное 04, 2011 12:06 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Съгласен съм да паднем и да се маха

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пет Ное 04, 2011 5:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 130  Следваща