трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: трансфери,селекция,кражби и продажби 4
След като изкара двуседмични проби в отбора на Славия централен защитник Диян Молдованов бе одобрен от наставника на тима Емил Велев, а днес официално парафира с тима от Овча купел.
Бранителят игра в три мача на „белите” от втората част на подготовката, в които остави добри впечатления, които са дали увереност на треньорското ръководство, че Молдованов ще е полезен на отбора за мачовете от пролетния дял на първенството.
За последно централният защитник се състезаваше с фланелката на Пирин Благоевград, но заради финансови неуредици двете страни се разделиха по взаимно съгласие.
Диян Молдованов е шестото ново попълнение тази зима, след като преди това клубът се сдоби с правата на Юруков, Филипов, Сечков, Кушев и бразилеца Баяно, а до няколко часа се очаква и бразилецът Басо да сключи контракт с клуба.
|
Сря Фев 23, 2011 4:02 pm |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
Добре, добре, но какво става с Дани Пеев 
|
Сря Фев 23, 2011 5:27 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
kober_5bb написа: Добре, добре, но какво става с Дани Пеев  И на мен ми е много интересно никаде няма информация 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Сря Фев 23, 2011 5:46 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Амкар решава до утре за Пеев, втори защитник подписа със Славия
Руският елитен Амкар (Перм) ще даде отговор за трансфера на Даниел Пеев от Славия до утре, съобщи за БТА президентът на софийския клуб Венцеслав Стефанов. "Утре ще получа отговор от Амкар за трансфера на Даниел Пеев. Той има всички качества да играе в руския отбор. Доста по-добър е от много футболисти, които играят в руското първенство", заяви пред репортер на БТА Венцеслав Стефанов. Даниел Пеев е на проби в Амкар (Перм) от една седмица.
Бразилският централен защитник Жосиос Басо подписа договор със Славия за три сезона. Бранителят ще остане в столичния клуб до края на 2013 година. През последните няколко седмици 21-годишният Басо изкара проби при "белите". Миранда пък бе освободен от Славия след изкарания пробен период, тъй като треньорското ръководство не хареса изявите на бразилеца по време лагера на столичани в Турция.
Лично аз съм разочарован, че не взехме Миранда, щом казвате че на контролите е показал добри неща. Щото сега като шитнем Пеев и за вътрешен атакуващ халф оставаме с Илийката, който е на години, Спас, който е пък е млад и Попара, който играе както трябва от дъжд на вятър и който пропусна подготовката.
Сря Фев 23, 2011 6:39 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Дани Пеев ми е много симпатичен и настина е умно момче, обаче по-добре да се осъществи трансфера му. Веднъж тръгнал си, няма да е същия ако се върне. Молдованов доста стабилен изглеждаше в контролата с Доростол, манекена  - де да знам, а тоя Миранда само за клипчета в ютуб става. Спасчо си беше много надъхан срещу силистренци и смятам, че има хлЕб в него. Абе като цяло не е проблем кой идва и кой си отива - вижда се, че чак толкова незаменими няма, главният проблем е, че всички идват тук с единствената цел да си уредят трансфер. Дано поне с тая цел всички да играят на макс и ние в крайна сметка да закачим нещо като видим някой по-значим успех тази година !
_________________ 100
|
Сря Фев 23, 2011 8:21 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Молдованов може да се окаже много полезно попадение, виждаме как играчите, минали през Пирин, пасват като дялан камък в т.нар. грандове - Младенов в "Левски", Галчев и Делев в ЦСКА, Коцев за Локо (Пд), Дани Пеев за нас  Дано внесе така нужната стабилност в защитата Не съжалявам чак толкова за този Миранда, от Ю Туб селекциите чорбарите доста страдаха, предпочитам момчета като Божката Васев да играят  Със сигурност обаче няма как да се постигнат т.нар. цели без класно попълнение в средата на терена, което ние естествено няма да вземем За Дани Пеев ще изчакаме развитието на нещата, за да се коментира по-обстойно, има го и тоя момент, който Йосиф пише, че със сигурност ще му спадне формата и мотивацията,ако остане при нас  Но май по-добре така, отколкото без него и да нямаме заместник, ще видим ...
|
Сря Фев 23, 2011 8:36 pm |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
Viktor4o_Rs написа: има го и тоя момент, който Йосиф пише, че със сигурност ще му спадне формата и мотивацията,ако остане при нас  ... Аз пък съм сигурен, че ако остане при нас ще е двойно по мотивиран да се докаже, че не е случаен играч, а той наистина е класен, вярвайте ми. п.п. Колкото и да ми се иска, все пак не мога да му пожелавам да остава.
|
Чет Фев 24, 2011 8:58 am |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
Абе хора вие не разбрахте ли, че в центъра титуляри ше играят Баяно и Том, резерва Илийката, стига с тоя Дани Пеев!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Чет Фев 24, 2011 10:21 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Bate ti ne se izlagai. Tova e vuzmojno samo ako igraem 4-2-3-1. Ina4e igrahme do sega bez defanziven, sa da igraem bez ofanziven...
Чет Фев 24, 2011 12:15 pm |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
Е ше видиш първия кръг, И Том и Баяно могат да играят като офанзивни!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Чет Фев 24, 2011 1:57 pm |
|
 |
|