Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:55 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: Венци в атака...
Chelsea_69 написа:
Цитат:
Обещавам им, че напролет Славия ще е силен и ще ги радва"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение

:lol:

Пет Ное 25, 2011 2:37 pm
Профил
Познат
Аватар

ТОЯ КВО ШМЪРКА .....нагъл изрод

Пет Ное 25, 2011 3:20 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Честит рожден ден, ега ти е последен..

Пон Ное 28, 2011 10:51 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Венци: Целта на Славия е ЛЕ - Мболи, Чавдар Янков и Гошо Петков са добре дошли

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че целта на Славия през този сезон е място в Лига Европа, което значи, че белите трябва да завършат минимум на 4-то място в родното първенство, на което в момента е "Левски". За целта белият бос призна, че ще стартират преговори за привличането на бившия футболист на тима Чавдар Янков.

"Зимната ни селекция ще бъде от не повече от 3-4 човека, които са качествени. Вратата на стадион "Славия" винаги ще бъде отворена за Чавдар Янков и за Георги Петков, както и за Райс М'Боли. Те са си наши момчета. Проблемът при Чавдар е, че той все още има действащ договор и ситуацията е доста сложна, но ще се водят преговори в тази насока. Положението при Петков е сходно, понеже той също е обвързан с контракт, но аз лично бих приветствал едно евентуално негово завръщане. Със сигурност обаче ще има промени в Славия. Ще се разделим с доста футболисти, но първо трябва да видя парите на масата, а не само да се говори за интерес. И аз имам много интереси", заяви Стефанов.

Чет Дек 01, 2011 5:20 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Няма да навреди на отбора да продадем Стефано и Галин, дори и Меси, даже смятам, че е най-добре за всички - и за тях, и за тима, и за нас феновете :) Продажба обаче на Златков, Живко или Жуниор обаче ще е много тежък удар и за пореден път ще покаже, че не бива да се надяваме на нищо, особено като виждаме засега какви смешни играчи се вземат ...

Чет Дек 01, 2011 7:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Най-голямото "зло" в отбора в момента е Ники Божов, sorry и мерси.
Ако вземеме Нани ( който много ми напомня на Галин :D ) съм съгласен да махаме Ориента.

Чаво, Петков, М'Боли. Двама от тях да дойдат, Чаво + Петков ( защото твърдо не вярвам наш черньо да иска да заиграе при нас отново ), аз ще съм доволен.

Но е рано още за генерални "Трансфери", нека видим от кои ще се освободим.

Чет Дек 01, 2011 11:38 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Ще освободим 30-35 човека

Не може да бавиш заплатите по 4 месеца, а футболистите да дават максимума от себе си, заяви шефът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се спря пред журналистите след контролата на неговия отбор срещу Рилски спортист. Босът говори за зимната селекция на отбора и за това колко човека ще си заминат от стадиона в кв. "Овча купел" след Нова година. Стефанов подчерта и доброто представяне на разградския Лудогорец, като дори спомена, че е бил ощетен в мача му срещу ЦСКА в понеделник. Босът обяви още, че вратите за Чавдар Янков и Георги Петков са широко отворени след появилите се слухове, че двамата може да се завърнат в Славия.

- Г-н Стефанов, Славия изпробва доста млади момчета днес (б.а. – вчера). Доволен ли сте от тяхната игра?
- Харесаха ми някои от футболистите, които бяха на проби. Иначе аз нашите юноши си ги знам, няма да давам оценка на тях. Нападателят на Поморие Васил Калоянов ми хареса - той е висок, здрав таран, който може да ни свърши работа. Самир Аяс от Банско също има потенциал, но последното решение го взимат треньорите.
- От чуждите кой ви направи най-добро впечатление?
- Определено сърбинът Милан Ставрич ми допада. Даже вече съм го взел в отбора.
Договорът на Ставрич е за 17 години и 6 месеца
След като свърши с футбола, ще му дам ръководен пост в Славия. За чехите какво да кажа, нашият Киро по нищо не им отстъпва. Защо да даваме пари за чужденци, като имаме добри кадри от школата? Вижда се работата на треньорите в школата ни и е нормално трудът им един ден да бъде възнаграден.
- Ще се разделите ли с някои от основните ви футболисти? Чува се за интерес към някои от тях.
- Ще се разделим с доста футболисти. А колкото до интерес... Днес четох някъде, че имало такъв към наши играчи, ама никои не идва с парите на масата. И аз се интересувам от много неща ама... Божа работа.
- Можете ли да кажете бройката на играчите, с които ще се разделите, и на кои постове ще се търсят нови хора?
- Обмислям да са 30-35 човека. На всички постове ще се търсят играчи без вратарския. Вижте, на този въпрос не мога да дам точен отговор. Има си треньори, те решават и освобождават. Аз не искам да влизам в ролята на старши треньор. Моите задачи са да помагам с каквото мога.
- Да задам така въпроса: колко нови футболисти ще подпишат със Славия през зимата?
- Не повече от четири човека.
- Българи или чужденци?
- Добри футболисти ще са.
- Говори се, че Георги Петков и Чавдар Янков може да се завърнат на стадион „Славия”, как ще коментирате това?
- За Гошо Петков и Чавдар Янков вратите на стадиона винаги са широко отворени
Както се казва, те са наши рожби. Видяхте - днес и Райс Мболи беше на стадиона. Такива играчи са винаги добре дошли тук. При Чавдар Янков случаят е следният - той има действащ договор с Металург Донецк до месец май и не се знае как ще се развият там нещата. Сложно е, защото има договор с тях, а е и преотстъпен на Ростов. Там ще се водят преговори при всички положения, ние сме с две ръце Чавдар да заиграе отново за нас. Колкото до Георги Петков, той също е с действащ договор, но ако иска да се завърне в България, защото, както знаете, чака дете. Ако семейството му прецени, че искат да живеят тук, е добре дошъл в Славия. Аз лично никога не бих се отказал от услугите на такъв вратар.
- Хареса ли ви футболът в „А” група като цяло през есенния полусезон?
- Не съм чак толкова голям специалист, за да дам конкретна оценка. Видя се, че по-малко бяха скандалите, по-добро беше съдийството. Имаше много интересни мачове. Определено изненадата на първенството е Лудогорец, въпреки че за нас не беше много приятна тази изненада. Нещата постепенно си идват на мястото. Вижда се кои работят в перспектива и кои искат да се покажат, пък после каквото стане. Финансовата криза е много голяма, а и цялата ситуация в страната. И затова предполагам, че ще останат само отбори с пари. Бюджетите на повечето клубове ще бъдат намалени и се надявам това да е за добро. Обикновено разглезените футболисти не показват най-доброто на терена.
- Имахте закачка с Лудогорец, че хващат съдиите. Преди няколко дни пък Кирил Домусчиев се оплака от рефера на мача с ЦСКА, какво ще кажете?
- Знаете ли, има една поговорка - „Каквото повикало, такова се обадило”. И той изгоря! Добре е да не правиш лошо другиму, защото ще ти се върне. По принцип аз съм сигурен, че има хора и по клубовете, които се занимават с тези неща. Сега доколко съдията е ограбил единия или другия отбор, това те си преценяват. Не съм специалист, но според мен имаше ущърб за Лудогорец в мача срещу ЦСКА, имаше го и в други мачове.
- Въпросът е дали е преднамерено, защото грешки на съдии се виждат по целия свят?
- Вижте, не е хубаво да се допускат грешки, но не може и без тях. Разликата е, че ако има грешки, трябва да са и към двете врати. Когато са насочени само към едната, значи в никакъв случай не са грешки, а е преднамерено. Не знам защо Черно море толкова много реват като ощипани девойки. Там във Варна така се играе - свалят ти три километра кожа и няма кой да ти свири фаул
А когато има едно по-коректно съдийство, те го приемат като нещо едва ли не целенасочено срещу тях. Аз ако съм съдия, поне двама-трима от Черно море още в 15-ата минута щяха да получат червени картони, когато играха срещу нас. Мъжката игра не е брутално влизане.
- Споменахте финансово осигуряване. Виждаме, че в Локо София Николай Гигов може да остави отбора. При вас всичко наред ли е?
- Стараем се да се издържаме в тази тежка ситуация. Тежко е за всички, не само за Локомотив. Но искам да ви кажа, че ще издържат тези, които седнат очи в очи с треньори и футболисти и кажат: разполагам с тези пари, можем да ви даваме такива заплати. Който иска, може да остане, който не е съгласен - да си търси препитанието на друго място! Лошо е, когато 2, 3 или 4 месеца забавяш заплатите, а след това искаш футболистите да дават максимума от себе си. Нещата се нареждат най-лесно, когато са ясни и точни.
- Какви са целите на Славия до края на сезона?
- Нашите цели са ясни. Всеки мач да излизаме за трите точки, независимо кой ни е противник. И надявам се, че тази година имаме реалната възможност да стигнем до Лига Европа.
- Планирана ли е зимната подготовка на тима?
- Планирана е, но тези въпроси ги насочете към Мартин Кушев. Не съм аз човекът, който трябва да ви дава точните дати.

Симеон Кичуков

http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d6296_13.htm

Съб Дек 03, 2011 12:28 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Венци Стефанов разказа виц за перничани, казал го и на боса на ЦСКА (видео)

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разказа виц в студиото на предаването "Тази неделя" по bTV. Босът на "белите" бе попитан последно на какво се е смял много. Той отвърна, че това е било на един виц и го разказа. "Скоро се смях на един хубав виц на един приятел. Той не е много за пред камера ама…Какво значело перничанин. Пие като смок, мъжката работа му е като магарок, а бие като трифазен ток. Даже го казах на президента на ЦСКА Митко Борисов. Казах му: вие сте били много страшни бе, човече", с усмивка заяви Стефанов.

http://www.btv.bg/video/1184860944-Vent ... ndali.html

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Дек 04, 2011 2:27 pm
Профил
Администратор
Аватар

как перничани наричат фурната за хляб - уеб камера. Как перничаните наричат човек, който прави хляб - уеб дизайнер. :D

Нед Дек 04, 2011 9:43 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Какво е пернишка ревност - някой друг да бие жена ти Изображение Пернишки джедайски меч - винкел с диод :lol: :lol: :lol:
А най-циничното което знам: Кое е единственото право на пернишката жена - Право в гъза Изображение :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Нед Дек 04, 2011 10:22 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 130  Следваща