Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 1:15 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: трансфери,селекция,кражби и продажби 4
За Баяно не знам ама Том е пълна дупка...ако той ни е офанзивен значи много сме го закъсали....а на мен 4-2-3-1 ми е една от любимите тактики....стига да имаш качествени изпълнители :D

Чет Фев 24, 2011 2:35 pm
Профил
Луд за връзване

За Баяно и аз не знам. Том е дефанзивен и далеч по офанзивен от последните ни дефанзивни халфове (Н. Петров, Дюлгеров). Схема 4-2-3-1 е добра и изпълнима в зависимост от противника (вж. другата тема).

Чет Фев 24, 2011 2:48 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Амкар мисли за Пеев до 12 март

Ръководството на Амкар Перм ще има на разположение до 12 март, когато затваря трансферният пазар в Русия, да реши дали ще привлече Даниел Пеев в редиците си.

Халфът на Славия изкара 4-дневни проби в руския отбор, който беше на заключителна подготовка в Австрия. На австрийска земя Пеев игра 30 минути за отбора на Перм в проверка срещу местен тим.

Тези 30 минути бяха първите в кариерите на двамата братя Георги и Даниел Пеев, който те изиграха в един и същи тим.

Тази сутрин Даниел Пеев се прибра в България, като е оставил отлични впечатления в треньорския шаб на руския тим. Ако преминаването на Пеев в руския отбор не се осъществи, то това почти със сигурност ще стане през лятото.

Изображение

Чет Фев 24, 2011 8:26 pm
Профил
Администратор
Аватар

От информациите не става ясно дали пък ние можем да разчитаме на Дани Пеев поне до 12.03.2011 г.

Чет Фев 24, 2011 8:46 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Срещу Каварна не вярвам да играе,може резерва да е или направо срещу монтьор перник да играе

Чет Фев 24, 2011 9:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ние ще можем, но няма, за да не се контузи. Ще е "наш" от 12.3. ако не го вземат.

Чет Фев 24, 2011 9:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Тъпа история,нали уж отиваше само да подпише... Сигурно верно ще го пазят да не се контузи, току-виж Венци изтървал пачките :evil: Чини ми се, че май ще си остане при нас, щом ще мислели до 12 март и т.н., ако им бяха сериозни намеренията, да са го взели досега :wink: И ако остане, ще е загубил игрова практика и настроение, тоест сме преебани и в двата случая :lol:

Пет Фев 25, 2011 12:43 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Положението е такова - необятна страна, големи бюджети на клубовете, големи финансови проблеми. Всичко е свързано с пари и очевидно трудно ще си го позволят, ако Венци не направи голям компромис с финансовите условия. Това не ми се вярва да стане.
Няма голяма логика да го пазят, защото мачовете не са кой знае колко сложни. Но пък като се замисля, именно затова може и да го пазят :) Абе, всичко ще стане ясно още в неделя.

Пет Фев 25, 2011 1:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Амкар хареса Дани Пеев, но не можа да го вземе

Руският тим има прекалено много чужденци в момента

Полузащитникът на Славия Даниел Пеев е оставил добри впечатления по време на пробния период в Амкар (Перм), но тимът има прекалено много чужденци и няма как да го картотекира в момента, обяви президентът на белия клуб Венцеслав Стефанов.

"Разговарях с изпълнителния директор на клуба, а също така и с треньора, който е приятел на нашия треньор Велев. Останали са доволни от нивото на Даниел Пеев, но наистина имат доста легионери, а знаете, че тамповече от пет не могат да играят. Той си остава и ще тренира със Славия, а ако Амкар го иска и намери вариант да го вземе, до 12-и март има време”, коментира Стефанов.

Относно нигерийския нападател Дениран Ортега, който избяга от лагера на отбора в Турция, Стефанов заяви, че проблемът му е по-скоро психологически.

"Ортега е много добър футболист, но явно от време на време изключва. Засега е футболист на Славия. Оказа се, че на лагера си тръгнал просто ей така за София, защото никой не го обичал. Аз не държа някой някого да обича на сила. Играчите са длъжни да бъдат професионалисти, а не да се обичат. Отделно от това, треньорът ни Емил Велев не е толкова сантиментален”, коментира шефът на „белия” клуб.

Стефанов беше попитан за мнението му за утрешното дерби между "Левски" и ЦСКА, но той заяви, че много често печели този, който в никакъв случай не е по-добър.

"Не бих искал мачът да завърши наравно, защото тогава печелят други хора, които обичат знака Х. Така че е добре в този мач да има победител”, добави Стефанов.

BOYS SOFIA ULTRAS

Пет Фев 25, 2011 4:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Според мен, от момента, в който беше отпратен Миранда, стана ясно, че Дани остава. Дано да е така.

Пет Фев 25, 2011 4:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84  Следваща