Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 11:07 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща
 Трансферни новини 05/06 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
София. Макар че поддържахме непрекъснато телефонна връзка с шефовете на Славия по време на отпуска ми в Германия, има доста неща, които не знам или още не са доуточнени, затова утре в 10 часа ще имам среща с президента Венци Стефанов и другите ръководители на клуба. Новината съобщи в специално интервю за Фокус старши треньорът на "белите" Петър Хубчев. "Не знам дали Благо Георгиев остава в клуба, какво става с Иванович, така че искам на тази среща да уточним всичко. Иначе Славия почва на 30 юни, когато имаме медицински тестове, а на 1 юли - атлетически тестове. Тогава заминаваме на лагер в Правец, а след това е подготовката в Герпмания", сподели Хубчев

Пон Юни 27, 2005 7:28 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Венци Стефанов е казал пред БНТ, че Благо Георгиев няма да играе за ЦСКА, а освен това, че днес или утре трябва да се финализират договорите на Владимиров и Джоров с отбор от Азербейджан!!!

Вто Юни 28, 2005 11:18 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Това за Благо в ЦСКА е поредната медийна партенка според мен. Хич не ми се вярва точно Благо да заиграе в друг български отбор. Това да не е Гошко Бачев или Анатоли Нанков? Благо е пич и не вярвам да направи подобно нещо.

Вто Юни 28, 2005 12:40 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци Стефанов: Благой Георгиев няма да играе в ЦСКА

София. Националът Благой Георгиев няма да играе в ЦСКА, обяви президентът на Славия Венцислав Стефанов пред БНТ. Предстоят финализирането на преговорите за трансфера на Кирил Джоров и Георги Владимиров в клуб от Азербайджан.

Вто Юни 28, 2005 1:22 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
“Трансферът на Христо Златински в Славия зависи от Пирин. Ръководството на клуба му поставя много висока цена”, обяви президентът на Славия Венцислав Стефанов пред радио “Спорт”. Според него президентът на Пирин Методи Калъмбов е завишил прекалено цената за младия халф, който трябва да замести продадения в Германия национал Чавдар Янков. “И аз исках 4 милиона евро за Чавдар Янков, но го продадохме за 1. Благой Георгиев може да бъде продаден в чужбина. Трансферният прозорец е дълъг и има време за това”, допълни босът на Славия.

Вто Юни 28, 2005 3:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци Стефанов: Ще продадем Благой Георгиев през юли

Президентът на Славия Венци Стефанов обяви пред радио "Спорт", че е оптимист за евентуалния трансфер на Благой Георгиев в чужбина. Според него най-късно до края на месец юли халфът ще има нов тим.
"Трансферният прозорец е дълъг и аз съм убеден, че нещата ще се развият благоприятно. Той заслужава да се развива. Факт е, че най-много транфери стават именно през този месец", коментира той.
Не искам да говоря повече, като стане факт, ще ви уведомя", обясни босът на "белите".
Той поясни, че полузащитникът на Пирин Христо Златински вероятно няма да играе в клуба от "Овча Купел". От благоевградския тим поискали безбожно висока сума за него.
"И аз исках 4 милиона за Чавдар Янков, но в крайна сметка се задоволих и с един. Готови сме да вземем под наем Златински и ако се представи добре, после ще го купим", заяви Стефанов.
"Явно обаче шефовете на Пирин нямат чак толкова добро мнение за качествата му, защото са твърдо против този вариант".

Сря Юни 29, 2005 10:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Пловдив. Преди броени минути двама футболисти на Пирин подписаха договори с Локо (Пд). Става дума за Христо Златински и Владислав Златинов (на снимката). Новината съобщава офиицалният сайт на Локо (Пд). Златинов, известен с прякора си "малкият Кройф" бе спряган за трансфер в Торпедо (Москва). Той играе на поста нападател, докато Христо Златински е полузащитник. Новината за постъпването им в Локомотив Пд бе съобщена от изпълнителния директор Емил Наков и потвърдена от старши-треньорът Едуард Ераносян. Според наставника на миналогодишния Супершампион той ще прецени доколко ще са му нужни в бъдеще, но увери, че контрактите с двамата футболисти са факт и те не пристигат при железничарите като футболисти на проби. Състезателите вече пътуват към Банско, където да се присъединят към лагера на смърфовете.

Ili SUPERSHAMPIONA loko pd sa 2 puti po-bogati ot nas (a nie dadohme Chavo za 1 milion evro , koeto znachi, che imame dostatuchno pari za transferi) ili tova e porednoto dokazatelstvo za nesposobnostta na nasheto rukovodstvo da privlicha futbolisti , alchnost i PULNA lipsa na ambicia!!!

Сря Юни 29, 2005 10:01 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Отново изпускаме добри играчи а Венци Свиняра отново се почесва деба маика му деба...

Сря Юни 29, 2005 10:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Как беше поговорката "Докато умните се наумуват, лудите се налудуват".... Много се съмнявам в случая кой е умния и кой лудия, но при всички положения това е поредната ЗАГУБА за СЛАВИЯ. Жалко, много жалко, работите тръгват от зле на към по-зле... Май много закъсняхме и ние с нашето дългоумувано писмо, а ?!?

Чет Юни 30, 2005 9:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ми от НКС какво може да очакваш... :evil:

Чет Юни 30, 2005 11:14 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща