Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Вчера на мача се видя, че съставът се сработва и играта беше на много по-високо ниво от мача с Берое. Ортега просто неимоверно много израства. Просто ги разкъсва по фланга- добра скорост, техника и плътен и точен удар. След първия кръг бях негативно настроен спрямо чернокожите в отбора, но Ортега показва,че си заслужава гласуваното доверие. Дано и Елтон покаже напредък. В защита нещата ми се струват зле! Данчо освен да командосва друго напоследък не прави, Фугата се държи като случайно попаднало на терена длъжностно лице. Единствено ми хареса играта на Боби Павлов. Тичаше по цялата отбранителна линия и определено се стараеше. Единственото ми недоволство е, че Орлинов не получава никакъв шанс за изява, дори и при 3:1! Няма да забравя и Емо Петров- класа, тази дума е напълно достатъчна. Още една добра година и го виждам в чужбина.
За публиката: струва ми се, че имаше повече хора от мача с Берое, но и да не е така определено беше по-интересно. Агитката на Черно Море отдавна ми е симпатична и аз поне не си спомням да сме имали проблеми с тях. Вчера показаха завиден синхрон в изпълненията си и доста богат репертоар ( това е за тези, които се оплакват от малката ни агитка и смятат че такава агитка не може да създаде атмосфера). Много хубаво беше това, че установихме приятелски отношения с моряците на полувремето. Колкото до трансперанта (подкрепям!!!)- призивът по всички правила си е политически, а това е забранено.
Сега остава да чакаме турнири, евротурнири! 
_________________ 100
|
Пон Авг 27, 2007 2:11 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нека първо да мине мача с "Марек" а тогава ще мислим за мача с "Ботев".Аз не помня откога канарите не са взимали точка на Овча купел така че да не приказват много.И миналата година идваха за победа / включително и за купата/ и преди това а все си тръгваха победени без да покажат нещо особено.
|
Пон Авг 27, 2007 2:32 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Да ви кажа, защитата ни не е толкова зле, За мен в момента оптималния вариант този, който игра вчера, само на мястото на Фугата - Мечето, хваля Дяков, този футболист много ми харесва и може да се превърне в новия Кирил Джоров!  Славия изглежда много много добре този сезон, доволен съм на 100%, ако продължава да се работи по този начин, успехите ще дойдат съвсем скоро. Лошото е, че засега не сме изиграби мач със сериозен отбор (без да обиждам Черно море).
Пон Авг 27, 2007 2:51 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
White_Man_Pld написа: Josif написа: Вчера на мача се видя, че съставът се сработва и играта беше на много по-високо ниво от мача с Берое. Ортега просто неимоверно много израства. Просто ги разкъсва по фланга- добра скорост, техника и плътен и точен удар. След първия кръг бях негативно настроен спрямо чернокожите в отбора, но Ортега показва,че си заслужава гласуваното доверие. Дано и Елтон покаже напредък. В защита нещата ми се струват зле! Данчо освен да командосва друго напоследък не прави, Фугата се държи като случайно попаднало на терена длъжностно лице. Единствено ми хареса играта на Боби Павлов. Тичаше по цялата отбранителна линия и определено се стараеше. Единственото ми недоволство е, че Орлинов не получава никакъв шанс за изява, дори и при 3:1! Няма да забравя и Емо Петров- класа, тази дума е напълно достатъчна. Още една добра година и го виждам в чужбина. За публиката: струва ми се, че имаше повече хора от мача с Берое, но и да не е така определено беше по-интересно. Агитката на Черно Море отдавна ми е симпатична и аз поне не си спомням да сме имали проблеми с тях. Вчера показаха завиден синхрон в изпълненията си и доста богат репертоар ( това е за тези, които се оплакват от малката ни агитка и смятат че такава агитка не може да създаде атмосфера). Много хубаво беше това, че установихме приятелски отношения с моряците на полувремето. Колкото до трансперанта (подкрепям!!!)- призивът по всички правила си е политически, а това е забранено. Сега остава да чакаме турнири, евротурнири!  А бе да ти кажа чесно правичката не съм много съгласен за приятелски взаимоотношине, с която и и да е агитка ама както и да е. Вие правете каквото искате. Обаче другия домакински мач на Словия с "Ботев" идва така, че тогава ще ми станете само на приятелски взаимоотношения още от сега Ви го казвам. Имайте на предвид, че срещу "Ботев" Пд двубоя на трибуните сме го загубили онези ще ни надвикат по всички показатели. Най - малко се очаква да дойдат 300 души от Пловдив ако не ги заюркат от Фен Клуба на 500. А ма техния фен клуб не е като нашия нали там да пътуват 20 чавека агитка и то с буферския рейс при гостуванията. От друга страна слушам тука в Пловдив, че ръководството на "Ботев" и старши треньора все ги питат кога най - после ще видм "Ботев" Пд да побеждава навън това става слез загубата на "Ботев" на вън от Пирин Бд така, че следващия мач на Канарите на вънка е на Овча Купел та хубаво си помислете какво ще правите да не стане пак така да вадим мачовете на вънка а като домакини да сме посредствени. И то "Ботев" ще се хвърлят на Победа сигурно та и с тази публика нищо чудно да се чустват като у дома си както става общо взето на мачовете между Славия и "Левски" и като нищо да ги изпуснем и ония видиш ли да ни отнесат, че ще станем за смях на цяла София. Айде и със здраве.
Ти сигурен ли си че от Славия??....и 500 да дойдат и 1000 ако ще и 10 хиляди, колкото сме толкова...количеството не определя качеството!!Славия има много фенове, друг въпрос е колко посещават мачовете..тая тема е толкова преекспонирана и разисквана, ако те мъчат подобни въпроси, порови се в архива и със сигурност ще намериш отговор!А за да се подобрят нещата са нужни успехи и стабила организация, ако щеш дори ясна клубна политика в отношенията с феновете...., дори и 10 човека да сме на стадиона обичтта ми към Славия нама да намалее грам...а това за броя фенове е залегнало сериозно във фолклора на животните, ние се различаваме от тях и вобще от масата безмозъчни последователи!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Авг 27, 2007 3:36 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Дори и когато на мачовете на бялата лавrна са ходели по 20 - 30 000 души отборът е бил подкрепян по интелигентен и цивилизован начин.Това е разликата между Славия и останалите отборчета.Аз лично така разбирам БЯЛАТА ИДЕЯ - да се печели по честен достоен начин със стил и красота.Предпочитав на стадиона да има 500 но истински слависти отколкото 10 000 човека които да псуват и обиждат.
Последна промяна saract на Пон Авг 27, 2007 5:04 pm, променена общо 1 път
|
Пон Авг 27, 2007 4:57 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
абе хора, явно много филми гледате ...стига с тази омраза бе, СЛАВИЯ се слави с най-интелигентната публика от край време нека да е такава, нали се говорим за корени за история. Мога да ти разкажа на всички гостуващи отбори къде им бе мястото на агитките от едно време ...на пирин от дясната страна на сектор А/до тази на славия/ и ставаше надпяване, на миньоро както и на повечето от другите на сектор В /я познай само под агитката на миньо като се вееше бало знаме на кой беше?/ само отбора от вакарел, прощавайте от надежда седяха между Б и В, но какво ли на тях да им е наред та и това
та мачовете на стадион славия бяха празник и затова имаше хора и затова идваха малки деца .... а сега ме е страх да си заведем децата защото някой като теб на 9 бири незнае защо е там /не е лично/
|
Пон Авг 27, 2007 5:03 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Заслужена победа, добра игра (най-вече на Ортега и Емо), малко публика, и лек скандал. Това ми е коментара.
Пон Авг 27, 2007 6:47 pm |
|
 |
|