УЕФА ПРЕЗ ИНТЕРТОТО..........?
Автор |
Съобщение |
KingDim
Пристрастен
|
Приказката продължава ... Но малко не ми се вярва да се получи това, сега ще измислят нещо и пак ще ни прекарат
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Вто Юни 03, 2008 3:52 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Майната му на интертото, но ако съсипят четирибуквието аз лично ще съм щастлив. Не напълно, защото трябва същото да стане и с говедата, но като се има предвид всички мръсотии, които свинете са извършили за краткото си съществуване, ще е повече от справедливо да ги изхвърлят от А група и да поиграят малко по родните им села. Прекалено е хубаво за да е истина, но дори и да не играят в шампионската лига и да им се наложи да разпродадат отбора и няколко години поред да кретат в средата на таблицата, пак ще е нещо.
А дори и нищо да не стане, в момента са изпаднали в истерия и се бият помежду си, така че прасешкото страдание е налице.
|
Вто Юни 03, 2008 6:11 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
ако тва за чорбата е вярно,то трябва да се процедира както в Италия преди 2 години,отнемане на титлата на Цска,връчване на "Левски","Левски" ШЛ и там ако ние успеем да се набутаме някъде,НО трябва да има клубна политика,трябват действия...в нашия клуб такива няма,нито от фенове,нито от ръковоство,така че си остава да си пишем и лаем по форумите и да се надяваме на някакво не чудо,ами бих казал вълшебство...
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Вто Юни 03, 2008 10:49 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Онова в Италия беше друго, отнемането на титлата беше за уговорени мачове. На чорбата никой няма да им отнема титлата, просто няма да участват в турнирите, защото пропуснаха сроковете, поне това е моето разбиране (което може да е съвсем погрешно). На тяхно място мисля, не би трябвало да участва никой (което от моя гледна точка е добре, защото не ми се иска от цялата работа накрая да излезе че говедата са намазали). Ако не си уредят нещата с лиценза и за А група, тогава отиват като шампиони във В група (амин!).
Черно Море пък са друг случай, тяхното наказание мисля че беше заради черно тото с македонците миналата година и при тях вече важи принципа от Италия, но за съжаление на опашката за Интертото Чернокожец са пред нас, така че нас няма да ни огрее, но малка радост ли е това, че свинете са затънали до уши в лайна и не се очертава измъкване? 
|
Вто Юни 03, 2008 11:42 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
Съгласен съм с ТВВ на 100%! Ако чорбата изпаднат няма да изтрезнея 1 седмица...Дано излъжем уефа,фифа,конкакаф,червния кръст и да играем в Европа, но ме съмнява(от бфс не споменаха Славия сред отборите подали молба за лиценз от Уефа тази година)...При всички положения и без да злорадствам:)) хубав ден за БГ футбола...
Ред е на говедата:)
в италия наистина е друго,защото при нас им отенамат лиценза за другия сезон, а не за изминалия...
|
Вто Юни 03, 2008 11:45 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
на нас венци ни е отнел лиценза отдавна и за дълго в бъдеще

|
Сря Юни 04, 2008 6:15 am |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
atm написа: на нас венци ни е отнел лиценза отдавна и за дълго в бъдеще 
Абсолютно си прав.
Снощи гледах запис на прес-конференцията на лицензионната комисия и там казаха:
за УЕФА за лиценз са подали молба
1 ЦСКА
2 леWCки
3 Локо Илиянци
4 Литекс
5 Черно Море
6 Черноморец
7 Калиакра
От всичките - само Чорбата нямат лиценз
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Сря Юни 04, 2008 8:21 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Венци ти си пълен чресло.И паталогичен лъжец.
|
Сря Юни 04, 2008 9:07 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Последна промяна service_crew на Сря Юни 04, 2008 9:52 am, променена общо 1 път
|
Сря Юни 04, 2008 9:17 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
МАЙ СТАНА ЯСНО ЗАщО ВЕНЦИ НЕщЕ ЕВРОПА 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Сря Юни 04, 2008 10:03 am |
|
 |
|