Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 5:40 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
 УЕФА ПРЕЗ ИНТЕРТОТО..........? 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
Абе нема значение бе.......хубав ден е днес :lol: :lol: :lol:

Приказката продължава ... Но малко не ми се вярва да се получи това, сега ще измислят нещо и пак ще ни прекарат

Вто Юни 03, 2008 3:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Майната му на интертото, но ако съсипят четирибуквието аз лично ще съм щастлив. Не напълно, защото трябва същото да стане и с говедата, но като се има предвид всички мръсотии, които свинете са извършили за краткото си съществуване, ще е повече от справедливо да ги изхвърлят от А група и да поиграят малко по родните им села. Прекалено е хубаво за да е истина, но дори и да не играят в шампионската лига и да им се наложи да разпродадат отбора и няколко години поред да кретат в средата на таблицата, пак ще е нещо.
А дори и нищо да не стане, в момента са изпаднали в истерия и се бият помежду си, така че прасешкото страдание е налице.

Вто Юни 03, 2008 6:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ако тва за чорбата е вярно,то трябва да се процедира както в Италия преди 2 години,отнемане на титлата на Цска,връчване на "Левски","Левски" ШЛ и там ако ние успеем да се набутаме някъде,НО трябва да има клубна политика,трябват действия...в нашия клуб такива няма,нито от фенове,нито от ръковоство,така че си остава да си пишем и лаем по форумите и да се надяваме на някакво не чудо,ами бих казал вълшебство...

Вто Юни 03, 2008 10:49 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Онова в Италия беше друго, отнемането на титлата беше за уговорени мачове. На чорбата никой няма да им отнема титлата, просто няма да участват в турнирите, защото пропуснаха сроковете, поне това е моето разбиране (което може да е съвсем погрешно). На тяхно място мисля, не би трябвало да участва никой (което от моя гледна точка е добре, защото не ми се иска от цялата работа накрая да излезе че говедата са намазали). Ако не си уредят нещата с лиценза и за А група, тогава отиват като шампиони във В група (амин!).
Черно Море пък са друг случай, тяхното наказание мисля че беше заради черно тото с македонците миналата година и при тях вече важи принципа от Италия, но за съжаление на опашката за Интертото Чернокожец са пред нас, така че нас няма да ни огрее, но малка радост ли е това, че свинете са затънали до уши в лайна и не се очертава измъкване? :twisted:

Вто Юни 03, 2008 11:42 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Съгласен съм с ТВВ на 100%! Ако чорбата изпаднат няма да изтрезнея 1 седмица...Дано излъжем уефа,фифа,конкакаф,червния кръст и да играем в Европа, но ме съмнява(от бфс не споменаха Славия сред отборите подали молба за лиценз от Уефа тази година)...При всички положения и без да злорадствам:)) хубав ден за БГ футбола...

Ред е на говедата:)

в италия наистина е друго,защото при нас им отенамат лиценза за другия сезон, а не за изминалия...

Вто Юни 03, 2008 11:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
на нас венци ни е отнел лиценза отдавна и за дълго в бъдеще
:cry:

Сря Юни 04, 2008 6:15 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
atm написа:
на нас венци ни е отнел лиценза отдавна и за дълго в бъдеще :cry:

Абсолютно си прав.
Снощи гледах запис на прес-конференцията на лицензионната комисия и там казаха:
за УЕФА за лиценз са подали молба
1 ЦСКА
2 леWCки
3 Локо Илиянци
4 Литекс
5 Черно Море
6 Черноморец
7 Калиакра

От всичките - само Чорбата нямат лиценз

Сря Юни 04, 2008 8:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци ти си пълен чресло.И паталогичен лъжец.

Сря Юни 04, 2008 9:07 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Честито на всички , които му повярваха на срещата , че ще играем в Интертото !!! :lol: :P :D :) :wink:

http://slaviasofia.com/forum/viewtopic. ... c&start=40

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Последна промяна service_crew на Сря Юни 04, 2008 9:52 am, променена общо 1 път

Сря Юни 04, 2008 9:17 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
МАЙ СТАНА ЯСНО ЗАщО ВЕНЦИ НЕщЕ ЕВРОПА :oops:

Сря Юни 04, 2008 10:03 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща