За съжаление темата за мача се е изместила от битката между софиянци и перничани , които , както съм забелязал, не страдат от излишна любов един към друг ... На перничанина искам да кажа, както някои вече правилно го затапиха, може да не сме много ,но сме качествени и верни . Много ми е интересно колко ще са феновете на двата софийски"гранда" след такива 12 години, каквито преживяхме ние след титлата през 96-та ... Ами те след 2 поредни загуби прасетата и говедата искат оставки и са по 300 човека

Ние не се задоволяваме с кретане в А групата , за разлика от вас , които бихте били доволни просто да сте в елита , без значение на кое място. Така че приятелю от Перник прави си сам изводите ... Впрочем, аз съм от Русе ,но никога няма да кажа, че Дунав трябва да играе на мястото на Славия, защото двата клуба са просто от различни мащаби

Искам и специално да се обърна към white crusader

Братле, ние в Русе говорим твърдо , не заваляме думите , а т.н. миеко наречие го търси по източното крайбрежие на БГ , не при нас . Фермери да наричаш всичко извън София най-малкото е белег на ниска обща култура , а аз мисля ,че славистите определено са най-интелигентните фенове в България и повечето слависти са няколко поколения софиянци . Заяжданията на тема столица-провинция са глупави и безмислени , има си готини хора навсякъде , има си и боклуци навсякъде

Точно това самочувствие на някои пишман софиянци ( не казвам , че си от тях ) дразни хората и затова стават тия дрязги . Мисля , че самите вие столичани ще си признаете , че има доста какво да се желае , за да стане София истинска европейска столица , и не само "дивите селяни " от провинцията са ви виновни ... Не го приемай лично, просто такова е мнението ми и аз си го казвам
P.S. Sorry за дългия пост , Славия над всичко