Автор |
Съобщение |
kikinho17
Пристрастен
|
Тези играчи не са мъже...Няма да е чудно ако направим нещо срещу говедата-поредният прах в очите ни...
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Чет Ное 13, 2008 5:44 pm |
|
 |
simeon aronov
Напреднал
Регистриран на: Пон Ное 03, 2008 8:07 pm Мнения: 75 Местоположение: Sofia
|
Венци Стефанов , Стевица и всички псевдофутболисти вън ,тия хора са пълни нещастници.Отбора няма никакви цели ,никакви амбиции ,това е пълен абсурд.Няма такъв отбор.Не заслужават и по двама човека да ходят на мач.
|
Чет Ное 13, 2008 6:29 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
АХХАХААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ
НИЩО НЕ СТАВА ДА ГО ДУХАААААААААААААААААААААТТТТТ
БОКЛУЦИ !!!НЯМАМ НЕРВИ РЕВЕ МИ СЕ !!!ВСИЧКИ НА МАЧА С "Левски" ДА ПОКАЖЕМ ,ЧЕ НИ ИМА!!!ВСИЧКИ ДОМАКИНСТВА У В СЕКТОР!!!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Ное 13, 2008 6:54 pm |
|
 |
kamka
Напреднал
|
[quote="venci_1913"]АХХАХААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ
НИЩО НЕ СТАВА ДА ГО ДУХАААААААААААААААААААААТТТТТ
БОКЛУЦИ !!!НЯМАМ НЕРВИ РЕВЕ МИ СЕ !!!ВСИЧКИ НА МАЧА С "Левски" ДА ПОКАЖЕМ ,ЧЕ НИ ИМА!!!ВСИЧКИ ДОМАКИНСТВА У В СЕКТОР!!! няма смисал за какво да се тормозим да даваме пари и тн и тн за лайната дето ни насират от "Ботев" криводол тва село ли е град ли е за 1ви път го 4увам
|
Чет Ное 13, 2008 7:32 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
kamka написа: venci_1913 написа: АХХАХААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ НИЩО НЕ СТАВА ДА ГО ДУХАААААААААААААААААААААТТТТТ БОКЛУЦИ !!!НЯМАМ НЕРВИ РЕВЕ МИ СЕ !!!ВСИЧКИ НА МАЧА С "Левски" ДА ПОКАЖЕМ ,ЧЕ НИ ИМА!!!ВСИЧКИ ДОМАКИНСТВА У В СЕКТОР!!! няма смисал за какво да се тормозим да даваме пари и тн и тн за лайната дето ни насират от "Ботев" криводол тва село ли е град ли е за 1ви път го 4увам Като няма смисъл ходи при животните и гледай купени победи ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Ное 13, 2008 7:39 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
jjfoxi написа: kamka написа: venci_1913 написа: АХХАХААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ НИЩО НЕ СТАВА ДА ГО ДУХАААААААААААААААААААААТТТТТ БОКЛУЦИ !!!НЯМАМ НЕРВИ РЕВЕ МИ СЕ !!!ВСИЧКИ НА МАЧА С "Левски" ДА ПОКАЖЕМ ,ЧЕ НИ ИМА!!!ВСИЧКИ ДОМАКИНСТВА У В СЕКТОР!!! няма смисал за какво да се тормозим да даваме пари и тн и тн за лайната дето ни насират от "Ботев" криводол тва село ли е град ли е за 1ви път го 4увам Като няма смисъл ходи при животните и гледай купени победи ... Абе прав си че са купени,ама поне играят в евротурнири(макар и повечето пъти неуспешно),поне от време на време направят и някой силен сезон и влезнат в групите на шамп.лига и поне от време на време феновете им има защо да напълнят стадиона си.А НИЕ КЪДЕ СМЕ!Е АЗ ЩЕ ТИ КАЖА:"В НЕБИТИЕТО"!Е ТОВА Е!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Чет Ное 13, 2008 8:28 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Да ти кажа ли аз къде съм ? Тоя полусезон никъде - отишъл съм на 2 мача и ме е яд искренно - от тука нататък съм на стадиона.
А сега ми кажи ти какво искаш ? В какво вярваш ? Аз вярвам в идеята "Славия". Не вярвам в комунистическите победи или купените сини титли след 89-та. И не отивам на стадиона за да гледам победи, а да се докосна до това, в което е вярвал и е изживявал баща ми, до историята, до победите, до идеята.
Само Славия! И всички дружно на Герена. Искате да изразите протест - елате в неделя вечер в Подуене в сектор "гости", а не със ракията и салата вкъщи.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Ное 13, 2008 8:42 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Евала на хората , които дойдоха днес до Мездра и подкрепиха ИМЕТО - СЛАВИЯ , а не събраните помияри носещи бялата фланелка !!!
САМО МАЛКАТА ЧЕРНИЛКА ВЪРШЕШЕ РАБОТА В ЗАЩИТА !!!
САМО ТОШКО СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИТЕ ДОЙДЕ СЛЕД МАЧА , ЗАЕДНО С БЛАГО И КАВДАНСКИ ДА НИ СЕ ИЗВИНЯТ !!! ДРУГИТЕ гугутки СЕ ПРИБРАХА В АВТОБУСА !!!!
КОПИ и ЗЛАТКОВСКИ ДА СЕ МАХАТ !!!
НЕ МОЖЕ С 4-5 ФУТБОЛИСТА ДА ИСКАМЕ ПОБЕДИ , ТРЕБВА ИМ СЪРЦЕ , КОЕТО НЯМАТ !!!
ТОШКО Е С КОНТУЗИЯ , ДАНО ИГРАЕ СРЕЩУ ГОВЕДАТА !
КАВДАНСКИ СИ ГОВОРЕХ С НЕГО И КАЗА ЧЕ НА ГОВНЬО ЩЕ МУ ВЛИЗА В ТВЪРДО В КОКАЛЧЕТАТА !!! ВЪН ПОМИЯРИТЕ ОТ СЛАВИЯ !!!
Чет Ное 13, 2008 8:45 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
Мерси за инфото Сървис!!!
големият футболист е голям и извън терена! В спортал.бг пак пожълтяха на гърба на Благо! Аз лично съм против някакви червени "драскачи" да си правят ПР на наш гръб!!! Евала на момчетата,които са били на стадиона и се надявам да сте много повече на герена!!!!
Само Славия!!!
|
Чет Ное 13, 2008 9:04 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
|
Чет Ное 13, 2008 11:55 pm |
|