Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 10:52 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 "Славия" - ""Левски"" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: !!!!
Josif написа:
white_man написа:
Дюлгерооооооооооооооооооооооооовввввввввввввввв :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: в...капуте...

Като си на 56 години не ти отива да обиждаш най-борбения ни играч в мача !!! Иначе наистина имаше едно положение, в което Дюлгеров се уплаши да стреля към вратата от удобна позиция.

Иначе говедата са много големи, изпадняци ....... :lol: :lol: :lol:

Виж сега,моето момче,изказвам лично мнение,което може и да не се покрива с твоето !Затова е форум,нали?А това,че ми скъсаха нервите,а и не само моите,вече четвърти кръг,вече 13 години????Мисля,че мога да говоря,даже и по остро !

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Съб Авг 29, 2009 8:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Имам уважение към по - старите слависти, затова бъди така добър да имаш и ти такова към по - младите, при положение, че аз не съм и от най-младите. Така че спести си назидателния тон. На мене нервите ми ги късат също толкова години. А и намерил си на кой да си изкараш яда !!! :evil: Напсувай венци, копи, яшар ако щеш, Дюлгеров кво ти е виновен ??????????

Съб Авг 29, 2009 8:37 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
ДЮЛГЕРОВ НАЙ-МНОГО ЖЕЛАЕШЕ ДА ИГРАЕ И ГАЛИН!
ВУЦОВ КОПИ ЯШАР ДОВИЖДАНЕ!2МАТА ДАНЧОВЦИ ЧАО

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Авг 29, 2009 8:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Josif написа:
Имам уважение към по - старите слависти, затова бъди така добър да имаш и ти такова към по - младите, при положение, че аз не съм и от най-младите. Така че спести си назидателния тон. На мене нервите ми ги късат също толкова години. А и намерил си на кой да си изкараш яда !!! :evil: Напсувай венци, копи, яшар ако щеш, Дюлгеров кво ти е виновен ??????????

Извини ме,ако съм те,ви обидил !Повече няма да правя така...обещавам....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Съб Авг 29, 2009 9:13 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Видя се , че Дюлгеров заслужава да бъде титуляр , Галинчо също ми хареса днес , просто много кофти почна мача . Задържахме топката , опитвахме се според възможностите си да затрудняваме "Левски" , имахме удари , имахме си и положенията , ама глупави грешки ни закопаха . Продължавам да вярвам , че ще тръгнем нагоре най-после бе да му се не види :!: Идва пауза , 1-2 нови класни попълнения да се вземат ще е добре , ще го видим тоя чех дали става за нещо също :) Просто срещата с Монтана е на живот и смърт , вземем ли я , идват мачове със Сливен , "Ботев" и Миньор , тоест ще понатрупаме точки , поне така ми се иска :roll:

Нед Авг 30, 2009 12:34 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Странно защо никой не коментира играта на тоя фигурант в отбора ПОПАРА :!: :?:Отбора има жизнно важна нужда от поне 3-ма нови халфа въпросния попара,нико който е голямо футболно недуразомение и яшар който поне на този етап за титуляр не става трябва да бъдат подменени меко казано иначе с тях толкова очаквам и Монтана да ни накъдри :?

Нед Авг 30, 2009 8:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
6-7 trjabva da se mahnat da i popara e edin ot tjah
Edinstvenijat problem na Vili e 4e nalaga svoite lubimci i vrazkari
Vreme e Dancho Petkov da spre s futbola ot 3 godini vi govorja 4e ima mn seriozni kontuzii i samo se izma4va.
Ina4e ima malko poobrenie v sravnenie s parvite 3 kraga ot parvenstvoto

Нед Авг 30, 2009 12:41 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение slavia
Ne moje da govori6 za Dulgerov, pri polojenie 4e toi ni be6e nai-borbeniq i dobur futbolist, pri polojenie,4e tva mu e purviq ma4 v koito mu be6e glasuvano doverie, evala na tova mom4e, toi dokaza 4e trqbva da e titulqr vseki ma4!

Пон Авг 31, 2009 1:20 am
Профил ICQ YIM WWW
Луд за връзване

Мнение 
Maчът си се разви по сценарий. Вече не е странно, нито някой се очудва от загуба от животните. На фона на играта, която показаха нашите играчи си е направо геройство, че отбелязахме гол и не ни вкараха поне 5-6. Играем безобразно. По-слаба Славия не помня да съм гледал скоро.
Според мен от мача с Подуене могат само няколко човека да са с високо вдигната глава - Кавдански (тоя Дебелият не мога да разбера какво е недоволен от Марто), Попара (може много повече, но поне се опита да бъде нестандартен), Галин Иванов, Дубала (много силно включване, трябва да е титуляр) и естествено Дюлгеров. Добре, че беше той. Може да няма много футболни качества, но е много борбен и сърцат. Нико Петров, Коприваров, Яшар са трагикомедични.

Лично аз винаги съм бил против идването на този некадърник Вили Вуцов. Знам, че има много хора, които се застъпват за него и го правят само защото Овчата глава говори открито, простичко и "уж" поема основна вина за случващото се. Сравненията са неизбежни. Преди да дойде той начело на Славия беше Стевица. На всички Стевица им пречеше, обясняваха колко бил зле, колко бил апатичен и т.н. Стевица дори говореше с феновете по същия начин по който говори сега Вуцов. Къде е разликата - Вили казва, че моментното състояние на футболистите се дължи на предното спортно-техническо ръководство, то не си било свършило работата. Аз това го разбирам по следния начин - Вили Вуцов, който дойде при нас преди последния кръг от предния шампионат и имаше време да проведе пълна подготовка, да направи някаква селекция и т.н. сега се оправдава с предишния треньор и със слабите футболисти. Нима той нямаше време да проведе добра физическа подготовка и да си подбере нужните играчи? Пак излиза, че той не е виновен. Всички са виновни, но не и той. Първите 3 кръга играхме все с отбори, които ще се борят да останат в групата. Вместо да ги бием и да играем силно ние бяхме жалки в тези мачове. Идва 4ти кръг и се оказва, че ФК Подуене ни бие насред Овча Купел. Това нелогично ли ви се струва?

Как е възможно човек, който претендира, че е добър треньор да допуска отборът му да играе толкова безидейно и да няма грам тактическа дисциплина и грамотност. Не може (!!!) да ти вкарат голове като първите 2 и да кажеш, че не си виновен за това, че играчите ти нямат идея как да се защитават. Да не говорим, че ми писна да слушам как трябвало всички да се махат. Това са пълни глупости. Трябва да се махнат няколко човека, който наистина нямат идея какво е това футбол, начело с цялото треньорско ръководство. Последните години все ме зле, но поне сме загатвали игра, качество. Имахме играчи, които можеха да блеснат, да поведат отбора. Сега нямаме нищо, най-вече треньор.

Пон Авг 31, 2009 2:57 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нещо против Яшар? Какво освен фамилията?

Пон Авг 31, 2009 8:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща