Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 10:52 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 "Славия" - ЦСКА 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Slaviq написа:
agg написа:
Мача беше много слаб. Не бях ходил на мач от много време. Какво става поредната дузпа. После по не знайни за мен причини ми правиха проверка ченгета. Между двете полувремена. Место да разкарат всички прасета от нашият сектор се занимават с нас феновете. После след мача пак се занимават с нас. Няма думи. Изглежда на полицията е готина да се ебава с нас и локото. Поредна загубена година.
БРАТИЯ С БЕЛИ СЪРЦА тукощо се прибирам от 6то три наши момчета има задържани единият е синът ми /''monkata'' в сайта/ и тримата нямат никаква вина за нищо.Утре 25.04.2010 са на съд за футболно хулиганство.

Защо са задържани , заради прасетата в А сектор нещо ли :evil:
Наи смешното е че не е за боя.Синът ми по видео запис за уш хвърлил бутилка коетонее вярно без да показжат запис а другите момчета за обиди на полицаи и нищо друго.Репресията е на терена ина трибуните към нас очевидно.

Последна промяна Slaviq на Съб Апр 24, 2010 10:17 pm, променена общо 1 път

Съб Апр 24, 2010 9:59 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Освен всичко друго, много слаб Ренет, направо трагичен. Галин си изпусна по традиция чисто голово положение. Бесило за съдията...

Съб Апр 24, 2010 10:01 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Жалък отбор на Славия отново. Томовски си просеше дузпа още при първото задържане. ЗвездЪта Галин (Десислав) да вземе да вкара един път от чисто положение.
Всички, работещи в клуба, са доказани нещастници - ръководство, треньори и футболисти. :!:

Нед Апр 25, 2010 11:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Осъдиха фенове на Славия
Двама привърженици на Славия бяха осъдени по бързата процедура заради инцидента на централната трибуна в мача с ЦСКА. При 1:0 за червените там стана меле, хвърляха се бутилки по привърженици на червените. Полицията съобщи, че е арестувала трима запалянковци.
Вчера делото се е гледало по бързата процедура, като двама от задържаните са получили присъди. Те са глобени, имат и забрана да посещават спортни мероприятия за определен период. При ареста полицаите се почувствали малко неудобно от това, че единият от задържаните бил солиден мъж на около 40 години, съобщиха от СДВР.

:evil:

Нед Апр 25, 2010 11:09 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Пълни глупаци, вместо в Европа

Емануил Манолов
бивш футболист и треньор в Славия

Първенството вече свършва, но треньорът на Славия Велислав Вуцов още не може да си направи основния състав. Затова и загуби мача срещу ЦСКА с 1:3 на Овча купел.
Славия има поне шестима футболисти, които могат да вкарват голове. Това са Жуниор, Тодор Колев, Петър Димитров, Даниел Пеев и Павле Попара. Другите отбори нямат и един голаджия, в Славия - шестима. Само че като домакини играем защитно. При равенството с Пирин в София Славия игра със седем дефанзивни футболисти. И свършихме 0:0. Същата история и в мача срещу ЦСКА. Хората искат да гледат голове, да гледат Славия как играе в атака!
Защо не играем нападателно? Ако си истински треньор, трябва да поемеш този риск, още повече че срещу теб е ЦСКА. Ясно е, че като си подредил всички в отбрана на собствения ти стадион, няма как да биеш. Вуцов каза, че мислел да ги излъже. Защо тогава не ги излъга, аланкоолу?
Във всеки мач се пуска различен състав, пробват се някакви неща, които трябва да са отработени още в подготовката. Не сега, когато сезонът вече свършва. Даниел Пеев например играе като ляв външен халф, а след това изведнъж го местят като опорен.
Ето тези неща трябва да се коментират, а не да слушаме оправдания за някаква дузпа. Впрочем дузпата си я имаше, но Вуцов не иска да си го признае. Томаш щеше да му скъса фланелката на французина, как да не е дузпа? Вместо да реват по съдиите, по-добре да научат защитниците да играят чисто в наказателното поле.
Всички от Славия ги е яд, че изпуснахме шанса да бием ЦСКА. Истината е, че червените са един слаб отбор, срещу който можехме да спечелим мача, ако бяхме играли организирано и нападателно. И "Левски" са слаби, но и срещу тях се провалихме. Изпуснахме и шанса да спечелим Купата на България, там пък брахме срам в Етрополе. И вместо да играем в Европа, изглеждаме като пълни глупаци.

Нед Апр 25, 2010 11:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Death_Squad написа:
Осъдиха фенове на Славия
Двама привърженици на Славия бяха осъдени по бързата процедура заради инцидента на централната трибуна в мача с ЦСКА. При 1:0 за червените там стана меле, хвърляха се бутилки по привърженици на червените. Полицията съобщи, че е арестувала трима запалянковци.
Вчера делото се е гледало по бързата процедура, като двама от задържаните са получили присъди. Те са глобени, имат и забрана да посещават спортни мероприятия за определен период. При ареста полицаите се почувствали малко неудобно от това, че единият от задържаните бил солиден мъж на около 40 години, съобщиха от СДВР.

А защо техният малоумен фен не е осъден , след като провокираше , удряше и псуваше наши , що за полицейски произвол е това ? Що за олигофренски родител трябва да си , че да идваш с детето си , което е с шал на ЦСКА и да рискуваш неговото здраве , при условие , че им е казано да си ходят при останалите комунистически свине във В сектор :evil: Някой ден ще стане беля голяма , ама на всеки може да му избият балансите , няма да търпим да се гаврят с нас :!:

Нед Апр 25, 2010 11:18 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Death_Squad написа:
Осъдиха фенове на Славия

А защо техният малоумен фен не е осъден , след като провокираше , удряше и псуваше наши , що за полицейски произвол е това ? Що за олигофренски родител трябва да си , че да идваш с детето си , което е с шал на ЦСКА и да рискуваш неговото здраве , при условие , че им е казано да си ходят при останалите комунистически свине във В сектор :evil: Някой ден ще стане беля голяма , ама на всеки може да му избият балансите , няма да търпим да се гаврят с нас :!:

Техен малоумен фен нямаше,тъй като бяхме само 3-ма слависти,чорбари нямаше в 6-то.Другите две момчета получиха някакви присъди,които се състояха от глоби и забрани за посещаване на мачове за определен период от време,а мен ме оправдаха,тъй като нито предоставиха видеозапис,нито дойде полицаят,който е декларирал,че съм хвърлял предмети.А и аз имах двама свидетели,че не съм хвърлял нищо през целия мач.

Пон Апр 26, 2010 8:03 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Death_Squad написа:
Осъдиха фенове на Славия

Отново лъжи!''Остави човека какво е направил''при задържането на друг фен които удря по тунела/същия впоследствие не е зържан/ е репликата на едното момче/ОСЪДЕН/40годишният мъж за пцуване и здърпване с полицай/ОСЪДЕН/1год.без право да ходи на спортни мероприатия и третия синът ми ОПРАВДАН натопен от полицай че хвърлял предмети по публиката.Нито един от тях не е бил в така нареченото меле.На мой въпрос към органите защо допускат фенове на друг отбор в 'А' сектор и това не е ли провокация отговор беше/''А''сектор е за всички/

Пон Апр 26, 2010 8:06 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Slaviq, Monkata, съжалявам за неприятностите, 2 от 3те ареста станаха пред очите ми и двата станаха много след края на мача, когато нямаше почти никой на стадиона за да нямат проблеми да дърпат хора избирателно, както и стана.

5 минути след мелето някакви момчета от ЦСКА, дойдоха с цивилен полицай през терена за да стигнат до линейката заради пострадало момче. Именно същия цивилен лайнар, който по време на екшъна беше във В сектор почна да гледа от пистата към А сектор и да сочи хора по радиостанцията на останалите овце в униформа.

Разбира се, не посмяха да вадят хора от сектора, нито когато хората се изнасяха след края на мача, защото знаеха какво ще се случи, а изчакаха 15 минути след края на мача, когато бяхме останали 20 човека.

Малко преди да си тръгна, един човек го арестуваха за това, че беше ударил (силно казано) тунела. Минута-два по късно си тръгнах и съм бил очевидно точно зад Slavia и Monkata, когато прибраха Monkata. Опитахме да окажем някакъв отпор, но само с думи и 5 човека насреща нямаше какво да се направи.

Останахме и малко след като потеглихте и познайте какво чух да казва същия тоя цивилен русоляв нещастник, който явно се явяваше овчара на стадото: ТРЯБВА НИ ОЩЕ ЕДИН АРЕСТУВАН. Очевидно имаха бройка, която трябваше да изпълнят. Може би това е било акция БЕСНИТЕ или някаква друга тъпотия на Ал Бънди - не знам. Попитах ги дали им трябва доброволец ако трябва да се жертвам в името на каузата и акцията. Уви, продължиха да мълчат.

Никога не съм ги обичал, но онзи ден бях готов да ги лежа. Какво уважение може да предизвика униформа, когато мирише на пот и скара и се държи арогантно? Никакво, разбира се.

Да го духате, уважаеми господа полицаи, да го духате.

А вие, господин Тони Златанов, да го духате на Вихурата. Добър апетит, нещастнико

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Пон Апр 26, 2010 10:11 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Пълни глупаци, вместо в Европа

Емануил Манолов
бивш футболист и треньор в Славия

Първенството вече свършва, но треньорът на Славия Велислав Вуцов още не може да си направи основния състав. Затова и загуби мача срещу ЦСКА с 1:3 на Овча купел.
Славия има поне шестима футболисти, които могат да вкарват голове. Това са Жуниор, Тодор Колев, Петър Димитров, Даниел Пеев и Павле Попара. Другите отбори нямат и един голаджия, в Славия - шестима. Само че като домакини играем защитно. При равенството с Пирин в София Славия игра със седем дефанзивни футболисти. И свършихме 0:0. Същата история и в мача срещу ЦСКА. Хората искат да гледат голове, да гледат Славия как играе в атака!
Защо не играем нападателно? Ако си истински треньор, трябва да поемеш този риск, още повече че срещу теб е ЦСКА. Ясно е, че като си подредил всички в отбрана на собствения ти стадион, няма как да биеш. Вуцов каза, че мислел да ги излъже. Защо тогава не ги излъга, аланкоолу?
Във всеки мач се пуска различен състав, пробват се някакви неща, които трябва да са отработени още в подготовката. Не сега, когато сезонът вече свършва. Даниел Пеев например играе като ляв външен халф, а след това изведнъж го местят като опорен.
Ето тези неща трябва да се коментират, а не да слушаме оправдания за някаква дузпа. Впрочем дузпата си я имаше, но Вуцов не иска да си го признае. Томаш щеше да му скъса фланелката на французина, как да не е дузпа? Вместо да реват по съдиите, по-добре да научат защитниците да играят чисто в наказателното поле.
Всички от Славия ги е яд, че изпуснахме шанса да бием ЦСКА. Истината е, че червените са един слаб отбор, срещу който можехме да спечелим мача, ако бяхме играли организирано и нападателно. И "Левски" са слаби, но и срещу тях се провалихме. Изпуснахме и шанса да спечелим Купата на България, там пък брахме срам в Етрополе. И вместо да играем в Европа, изглеждаме като пълни глупаци.

Въобще не съм на това мнение,първо срещу Пирин играхме с човек по-малко дълго време от мача,а и те са ни доста неудобен съперник,да не говорим ,че са много опасни на контри.
За мача с "Левски", бяхме с двама нападатели, но тази несигурност отзад от страна на Дяков,Томаш и Ренет и слабата игра на основни фигури просто ни изяде главата,когато 7-8 човека не ти играят няма как да направиш нещо.За мен основен длъжник е Тошко,а другия ,който ме вбесяваше с отиграванията си беше Попара и двамата с Цска бяха пълни дупки, единия пречи другия не пипна топката . Срещу Цска е абсурдно да се говори ,че това е дузпа. Друг въпрос е ,че този Томаш беше като балерина и на няколко ситуации се опита да изпроси дузпа за Цска,с неговите явни дърпания. Той трябва да разбере ,че вече не е в Цска и ако там си го е позволявал и е нямало нищо то за отбор ,като нашия тези неща се санкционират.
Слаби са ни тарторите това е истината.
Иначе според мен за Цска стана много лесен мача ,след като без удар водеха на полувремето 1:0 ,а после с втория си удар и рикошет направиха 2:0.
Късмета и съдиите са със силните и ние трябва да сме с класа над тях за да ги смачкаме.Така ,че господине не е толкова проста задача без пари за трансфери и с анонимни чужденци да биеш наред. Ние сме принудени да залагаме на Тошко , Томаш ,Роберт Петров и тн.,които са на нивото на средняшки отбор от а група,но ни трябва класа за да можем да направим нещо повече.

Пон Апр 26, 2010 12:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща