"Славия" - "Локомотив" (Пд)
Автор |
Съобщение |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Статията на В.З. е красноречива и мен лично ме кефи. Това е фактът- ние сме курвите на футбола ни. Който каквото ще да ми казва и да си говори, аз съм на мнението, че си отиваме за жалост като институция в БГ футбол, тва е.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Вто Май 11, 2010 7:06 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
статията може да е добра,но не може някво смешно журналистче така да говори,ако ми го покажат ще му се изсера на лицето с голям кеф
венци урежда мачовете на Славия,но не го прави само той
много е лесно да се каже,че само един отбор продава/купува мачове
Вто Май 11, 2010 11:45 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!!
И аз съм на същото мнение...просто ние сме необходимия грешник в момента! ВЗ - дгд !!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Сря Май 12, 2010 6:57 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4221 Местоположение: София
|
Статията е перфектна и говори много.
Сря Май 12, 2010 8:31 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Добре Славия продава мачове но нали някой трябва да ги купува?И защо не написаха нищо за двойката на Миньор - Своге при коефицент 15?Или хикса на ЦСКА- Черно море?
|
Сря Май 12, 2010 8:40 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Да , не го правим само ние , но ми се струва , че най-често сме замесени в такива неща и с годините неслучайно сме станали синоним на продажен отбор . Примери бол - мачът с Локото , двата мача със "Спартак" (Варна) миналия сезон , спомням си , че на 2 пъти легнахме на Родопа , за да се спасят, да не говорим на животните колко сме се дупили , всеки може да се сети още поне дузина лягания от наша страна . Конкретно за Зарков , факт е , че е подлога на Гришата и има лична неприязън към В.С. , но в случая статията му е болезнено точна .
|
Сря Май 12, 2010 9:10 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
А пък аз не мога да разбера каква е разликата между доброволното съгласие на два отбора да уредят мач и насилственото достигане на определен резултат посредством съдиите? И ако съдиите и отборите, които уреждат мачове, са курви, то какви са тия, които купуват съдии и играчи на противника? Морално пропаднали типове, носещи негативи на цялото първенство?
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Сря Май 12, 2010 10:07 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
Мачове са се уреждали, уреждат се и ще се уреждат винаги и навсякъде по света, лошото е, че със "Славия" всичко се повтаря стъпка по стъпка и всеки сезон е дежа вю още преди да е почнал. Това ни прави нарицателно и не ми харесва.
|
Сря Май 12, 2010 11:23 am |
|
 |
|