Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Много неадекватни мнения тук, май друг мач сме гледали.
Общо-взето Спасчо Георгиев беше най-трагичен от наш'те, сега се връщаме от Бургас и тези, с които говорих, са на същото мнение, с него няма как да печелим мач.
Дениран силно започна мача.
Стефано си изкупи вината за първия гол, много хляб има в него и беше играч на мача.
Колев влезе и изригна.
Черноморец ни биха по простата причина, че ни разгромиха тактически - уникално добро подреждане, никъде никакви пространства, просто дисциплината им беше на 6.
Платените цаци - в консерви; Шарки на мезе за водка; диктора им и скапаните песнички да си ги слушат - да се застрелят.
|
Вто Сеп 28, 2010 3:51 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Помислиха се за велики и взеха да играят часк второто полувреме.А иначе Генев и Цачев получават необосновано висок кредит на доверие от Кокала.
|
Вто Сеп 28, 2010 8:00 am |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Kijani написа: Който не е бил на мача да не коментира много мисля. Кой слаб, кой крив,ебал съм го. Шапки долу пред 25те човека, които въпреки скапания ден и час за футболно мероприятие се вдигнаха и отидоха и е било купон до дупка. Всичко друго е измишльотина. много тъпо от твоя страна затова щени викат че сме 2 коли хора. Това че си бил на мача значи че си много ГОЛЯМ СЛАВИСТ БРАВО!!!!а ние простите които не ходиме на купони дане изказваме мнения!Точно съм разбрал нали.
|
Вто Сеп 28, 2010 8:09 am |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
C/\ABuCTA написа: Значи някои говорите тука без да помислите грам! Скачате на некви заключения от 1 мач, от 1 отиграване и говорите все едно за 1ви път гледате футболен мач, а това много ме дразни момчета. Значи ще започна от нещата, които прочетох. Дениран играе страхотно от началото на сезона и отново той беше един от най-борбените днеска. Стараеше се да отнема топки и да играе в нападение - нещата, които се изискват от един бек в модерния футбол точно! Том игра прилично, а в предишните мачове игра много добре и мисля, че той е един стабилен футболист, който още се нагажда, но се иска малко време. Играе интелигенто, с поглед към играта и се старае да дава точни и извеждащи пасове. Наистина днес малко не му беше ден, а беше сменен с офанзивен халф, защото падахме. Стояне, не си прав за вратарска грешка при 2рия гол. Грешката беше изцяло на 2та които просто спраха и изгледаха как оня мина между тях и вкара гола, при все, че Стефано успя да отрази 1вия удар. Като цяло днес се показа, че на статичните положения бяхме много, ама много зле. Всяко вещаеше голова опастност и 2 от тях влезнаха, което беше достатъчно.
Мача ни тръгна много злощастно с тоя автогол. За него е виновен единствено Меси защото топката идваше срещу него а той тръгна да я избива настрани и резултата го знаете. След това се виждаше, че това му тежи и грешеше доста от отиграванията си. Все пак трябва да се отбележи, че играе извън позиция и трябваше да се нагажда при все, че си отбеляза автогол в 1та минута. Все пак 2то полувреме се стегна и започна да игра по-добре.
НО, видя се, че 2то полувреме, въпреки че отбелязахме бърз гол нашите искаха да натискат, но им липсваше всякаква идея за това как да го направят срещу 10-11 човека в защита зад топката. Разиграваха по ширина по центъра, докато някои не реши да издумка топката напосоки напред, след което я губеха и черноморци правеха контра и после същото се повтаря. Играеха много отделени един от друг и от там липсваше всякакви идея за по-смислено отиграване. Намяше кой да дойде и да вземе топката, да я подават и да напредват с нея, 6-7 човека чакаха около наказателното поле някои да им изсипе топката, а дори и да се докопат до нея няма на кой да я подадат точно защото седяха разделечени. Много тъпа тактика. На полувремето си помислих, че ако ще гласувам някакъв вид доверие на велев, то ще е сега, защото знаете фразата, че треньорите си печелят заплатата на полувремето. Да стигнахме до бърз гол, точно каквото ни трябваше, но оттам Черноморец се затвориха и до там. Никаква идея, съответно това го отдавам и на това, че кокала не може да им вкара (може би все още) идея и тактика по която да играят с/у добре организиран отбор. Факт е , че просто ни надиграха и имаха шанса мача да започне така. Но е и факт, че желанието и борбеността, които нашите показаха в мача с чорбата тотално липсваха днес. Но това си е стар славистки синдром. Липса на постоянство.
Има какво да се желае от Галин - не знам дали днеска успя и едно центриране да му мине. На Божов малко и съдията не му даваше да играе, но не беше на познатото ниво. Пеев се стараеше, но и той много се губеше. Цачев въобще игра ли днеска?
И накрая, може би най-позитивното от днескашния мач - изявите на Стефано. Въпреки, че не се държи добре на високите топки и днес го показа отново, се видя, че наистина това момче има голям потенциал и направи някои брилянтни намеси, с които честно казано ни спаси от разгром. +1 за пореден път точно казано БРАВО
|
Вто Сеп 28, 2010 8:12 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Slaviq написа: Kijani написа: Който не е бил на мача да не коментира много мисля. Кой слаб, кой крив,ебал съм го. Шапки долу пред 25те човека, които въпреки скапания ден и час за футболно мероприятие се вдигнаха и отидоха и е било купон до дупка. Всичко друго е измишльотина. много тъпо от твоя страна затова щени викат че сме 2 коли хора. Това че си бил на мача значи че си много ГОЛЯМ СЛАВИСТ БРАВО!!!!а ние простите които не ходиме на купони дане изказваме мнения!Точно съм разбрал нали.
Ние не сме наред, ние сме наред.. 
|
Вто Сеп 28, 2010 8:47 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
strange_affection написа: Slaviq написа: Kijani написа: Който не е бил на мача да не коментира много мисля. Кой слаб, кой крив,ебал съм го. Шапки долу пред 25те човека, които въпреки скапания ден и час за футболно мероприятие се вдигнаха и отидоха и е било купон до дупка. Всичко друго е измишльотина. много тъпо от твоя страна затова щени викат че сме 2 коли хора. Това че си бил на мача значи че си много ГОЛЯМ СЛАВИСТ БРАВО!!!!а ние простите които не ходиме на купони дане изказваме мнения!Точно съм разбрал нали. Ние не сме наред, ние сме наред.. 
Братле, айде спрете да се защитавате взаимно с некви тъпотии!
Иначе Кижанито явно е бил пиян и афектиран и за това го е написал(1та част от поста му) и няма смисъл да му се отговаря, защото ще стане караница, но е ясно, че не е прав. Просто вместо да пишете такива неща, напишете колко е било яко и е жалко че сте били само толкова. Разказвайте какво е било за да зарибите и други да ходят на гостувания, а не да се дърпате и да се правите и после да се оплаквате, че сте били само вие. Няма как да стане така, нали?
За 2та част наистина шапки долу момчета!!! Чувахте се и изглеждахте яко! Само така!
Вто Сеп 28, 2010 12:51 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Аз имах възможност да гледам само първото полувреме затова само за него - Дениран наистина играе с желание. Имаше мнения, че е нисък и не става за краен бранител, но ето ви един пример - Р.Карлош. Вярно, че сравнението е макло пресилено (Дениран да почерпи по едно) ама това идва да покаже, че няма точни калъпи и стереотипи!
Том за мен не става. Бавен е, а това за един офанзивен защитник е много много голям минус. Срещу Цска се бори много, но не можеше да смогне на бързите им печки. Вчера пак не знаеше какво, къде, как. Само с желание не става:(( Извеждащите пасове вчера хич ги нямаше...искаше да прокара некви супер елементарни подавания дето на някой махленски мач чичаците да са му откъснали топките и продънили ушите от викане. Продължавам да си мислч, че Дюлгеров е по-добрия вариант...
Стефано - написах го във форума на гонг, ще го напиша и тук. Това, че си извадил 4-5 положения не те оправдава след като си закопал отбора преди това. Има голяма разлика дали ще ги извадиш при 2:0 или при 0:0. Колкото и страхотен рефлекс да има до никъде няма да стигне ако не рабпти върху центрирания и високи топки. Увисва като балон, не знае какво да прави. Ту излиза, ту си стои на гол линията и резултатите са, че при всички случаи е безучастен към слуващото се. Много, много слаб в това отнощение:((( Освен това е малък и не смее да викне и да се скара на кретенската защита пред него, а без да ги строява няма как да стане. Вратарския пост по принцип е авторитетен и трябва да стисне защитниците яко за топките!
Ако се научи да го прави и си коригира високите топки може и да стане нещо от него...иначре - мъка, нищо добро не ни чака с него на вратата!
|
Вто Сеп 28, 2010 1:15 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
C/\ABuCTA написа: strange_affection написа: Slaviq написа: Kijani написа: Който не е бил на мача да не коментира много мисля. Кой слаб, кой крив,ебал съм го. Шапки долу пред 25те човека, които въпреки скапания ден и час за футболно мероприятие се вдигнаха и отидоха и е било купон до дупка. Всичко друго е измишльотина. много тъпо от твоя страна затова щени викат че сме 2 коли хора. Това че си бил на мача значи че си много ГОЛЯМ СЛАВИСТ БРАВО!!!!а ние простите които не ходиме на купони дане изказваме мнения!Точно съм разбрал нали. Ние не сме наред, ние сме наред..  Братле, айде спрете да се защитавате взаимно с некви тъпотии! Иначе Кижанито явно е бил пиян и афектиран и за това го е написал(1та част от поста му) и няма смисъл да му се отговаря, защото ще стане караница, но е ясно, че не е прав. Просто вместо да пишете такива неща, напишете колко е било яко и е жалко че сте били само толкова. Разказвайте какво е било за да зарибите и други да ходят на гостувания, а не да се дърпате и да се правите и после да се оплаквате, че сте били само вие. Няма как да стане така, нали? За 2та част наистина шапки долу момчета!!! Чувахте се и изглеждахте яко! Само така! О'К  но всеки път това се говори и малко дразни  САМО СЛАВИЯ ОБИЧАМЕ ТЕ И СИЛНА И СЛАБА ВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ ЩЕ СИ ТИ
|
Вто Сеп 28, 2010 6:48 pm |
|
 |
|