Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
 Re: "Славия" - "Миньор"
White Power написа: Тоя па пернишки бълхар радвай се на тази победа, че ще ви е една от малкото този сезон, а за догодина да се стягате да се връщате в Б група  Абе, щях му плесна една БАНица и на него, обаче се сетих, че нямаме нито един орк в колекцията и затова го оставяме да бере душа. Иначе katsumoto прав си братле, но пропускаш да споменеш и Велев - той също явно си е мислел, че ще ги бием 10:0, та излезе без защита в тоя мач. Визирам това, че оставянето на пейката на Дяков и Молдованов си е било негово решение.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Мар 06, 2011 12:54 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
seth написа: Визирам това, че оставянето на пейката на Дяков и Молдованов си е било негово решение. 100 %
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Нед Мар 06, 2011 1:02 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
minyorpk написа: К*р от Минката пичове ;Пп,но нищо другия път по-добре  . Пак ще гледате Евротурнирите по TV-то rofflll.А и също да не забравя другия път по кадърен съдия си поръчайте : ) това го казвай на опашката, когато чакаш на Владая да влезнеш в София. Ако на стадиона може да говорим всичко, то когато видим нещата по тАлАвизорУ не трябва да сме слЕпи, а то е .......че няма никакви дузпи и за Славия и за вас. Мисля, че обърнах достатъчно внимание на кюмура, хайде наздраве, пий една каменарка и ти сполай сега за мача ....... не винете никой, просто мача си бе нареден така .... 1я гол - сечков ходи, докато миньореца тича, Петров незнаеше на къде да се обърне цял мач...метъла и Божов направих всичко възможно за да не вкарат...вижте 2 гол - Генев въобще не посяга за топката, но и миньореца се размина, както и цялата ни защита, коята седеше на дузпата и за капак нашета дЕсно крило 44 се размина...т.е. това е най-новата тактическа схема когато нападателите играят последни в защита, защото точно Жу и метъла бяха последни изводите са ваши, аз отивам да пия кафе със сашо дикофф 
|
Нед Мар 06, 2011 5:42 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
atm написа: minyorpk написа: К*р от Минката пичове ;Пп,но нищо другия път по-добре  . Пак ще гледате Евротурнирите по TV-то rofflll.А и също да не забравя другия път по кадърен съдия си поръчайте : ) това го казвай на опашката, когато чакаш на Владая да влезнеш в София. Ако на стадиона може да говорим всичко, то когато видим нещата по тАлАвизорУ не трябва да сме слЕпи, а то е .......че няма никакви дузпи и за Славия и за вас. Мисля, че обърнах достатъчно внимание на кюмура, хайде наздраве, пий една каменарка и ти сполай сега за мача ....... не винете никой, просто мача си бе нареден така .... 1я гол - сечков ходи, докато миньореца тича, Петров незнаеше на къде да се обърне цял мач...метъла и Божов направих всичко възможно за да не вкарат...вижте 2 гол - Генев въобще не посяга за топката, но и миньореца се размина, както и цялата ни защита, коята седеше на дузпата и за капак нашета дЕсно крило 44 се размина...т.е. това е най-новата тактическа схема когато нападателите играят последни в защита, защото точно Жу и метъла бяха последни изводите са ваши, аз отивам да пия кафе със сашо дикофф  Въобще не съм съгласен с теб, айде стига и ние като животните като паднем и сме легнали - сякаш сме ебати отбора непобедим  Генев значи продава всеки мач по тази логика, тъй като винаги остава под топката , а Сечков просто е тромав и бавен; с Каварна двамата увисваха отново и само шансът и Емо Петров ни спасиха тогава  В контролите - също. Освен това, ако мачът беше уговорен, щяхме ли да създаваме всички тези положения и да ги пропускаме, сигурно Метала нарочно удари и гредата и никога не е пропускал такива положения Щом някои се успокояват с мисълта, че сме адски добри и вчера просто сме се продали - така да е 
|
Нед Мар 06, 2011 5:59 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Аз съм съгласен !!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Мар 06, 2011 7:16 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Последна промяна atm на Нед Мар 06, 2011 9:37 pm, променена общо 1 път
|
Нед Мар 06, 2011 9:07 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
white_man написа: Аз съм съгласен !!! .... с katsumoto..... А,мача не беше уреден,просто в този мач толкова можехме....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Мар 06, 2011 9:34 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не става въпрос че не сме продавали, но сравни мача от вчера от изпълненията с мачовете със "Спартак" (Варна) /1:2/ и Локо (Пд) /1:3/. Мисля че разликите са очевидни  Не ги надценявайте, тия прости момчета не са такива добри артисти 
|
Нед Мар 06, 2011 11:48 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Подкрепям Викторчо в твърдението му. Ако не бях гледал мача, то резултатът би бил подозрителен. Но след като съм гледал мача вчера, всякакви подозрения за нещо скрито-покрито ми се струват напълно безпочвени.
_________________ 1913
|
Пон Мар 07, 2011 12:04 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
С тази безумна защита всеки мач на нашите ще почва с хендикап за противника с два гола-такова чудо не съм виждал от много години  и ако нападателите не вкарат ...... Повратния момент беше когато Божов падна за дузпа вместо да вкара.Честно ми се иска тоя сезон да пропаднем и дебелия никой от тея дървета да не може да продаде и да разбере че трябват по-качествени попълнения и класиране в Европа за да му върви стоката  Не мога да разбера изобщо как може да имаш някакви претенции и да нямаш един защитник от средно за нашата безумна А група ниво!
|
Пон Мар 07, 2011 9:47 am |
|
 |
|