"Левски" - Славия 2011/2012
Автор |
Съобщение |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ""Левски"" - Славия 2011/2012
|
Вто Авг 09, 2011 10:17 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Нещата са ясни, 20 мин. играем с човек повече, ако бяхме дори равностойни на "Левски" щяхме да върнем 1 гол пасив. Първото полувреме до 10тата мин. имах чувството, че са излезнали 4то дивизионен отбор срещу шампиона на България, изредиха се 4-5 100%ви положения, разминаваха ни като бирени бутилки. Отдавам всичко това на несработеността, липсата на класа донякъде и като че ли ни дойде прекалено рано толкова сериозен сблъсък. Все още цари едно неразбирателство между играчите, което за такъв двубой, а и независимо от противника ще ни създава неприятности. Нямаме ляво крило и нападател.
Не може да се каже, че Кушев се е справил добре или зле, но той трябва да разбере, че на публиката и липсват резултати! Даже миналата година с тази никаква игра се активизира публиката, вече сме доволни и на много малко, но засега няма кой да го даде!
|
Вто Авг 09, 2011 10:44 am |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Много слабо първо и 20 мин. с човек повече през второто - ГОЛА ВОДА. Нападение кръгла нула 
|
Вто Авг 09, 2011 11:15 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Днес ми се струва, че не изиграха чак толкова лош мач и нищо все още не е станало, има време да се пооправят нещата в отбора. Много е важно всеки да разбере грешките си, включително и Мартин Кушев. Продължавам да твърдя, че титулярните ни крайни защитници са пълна скръб. Бразилеца се разигра чак след като изгониха говедото, не си спомням преди това да му се отдаде да го спре по какъвто и да е начин. А и отиграванията му бяха на ръба на моментните му възможности. Мартин също сбърка, особено със смените. Очаквах Христов да влезе на мястото на Божов, а Илийката и Дани Пеев вместо Борносузов и Юруков. Доволен съм, че Жу игра нападател, а и от хъса на отбора като цяло. Само малшанът и съдията ни попречиха да вземем нещо от мача. Между другото, ако такава дузпа не бяха дали за говедата или четирибуквието, по сайтовете и в пресата щеше да е истерия. А Мартин се задоволи само с фразата "Вие го коментирайте.". Първенството сега започва, една загуба от говедата в никакъв случай не трябва да проваля надеждите ни за добро класиране, както и вярата в отбора. Има още много мачове, говеда и свине нищо не показват, явно и този сезон ще разчитат на мощна съдийска подкрепа. Все си мисля, че при тях трусовете тепърва предстоят. Отборът ни има потенциал и съм сигурен, че само след няколко мача ще изглежда доста по-добре. Хареса ми и изказването на Мартин, че още в следващия мач ще има доста промени в титулярния състав. Дано удържи на думата си.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Вто Авг 09, 2011 3:05 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
След като изгледах записа на мача съм по-положително настроен, отколкото бях снощи. С изключение на първите 12 минути на мача, когато нашите не знаеха на кой свят се намират, останалата част от мача не седим зле, а първите 20 минути на второто полувреме сме направо добре. Жалко, че след като останахме с човек повече не можахме да натиснем още малко, но това е положението. Снощи смятах, че съдията е свирил доста тенденциозно, но се убедих, че единствената ни претенция трябва да бъде за неотсъдената чиста дузпа. Останалите положения ги отсъжда къде правилно, къде не, но по един и същи начин спрямо двата отбора. Приятно съм изненадан от защитата, повтарям, не включвам първите 12 минути.
_________________ 1913
|
Вто Авг 09, 2011 8:10 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 Re: """Левски""" - Славия 2011/2012
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Авг 09, 2011 11:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Присъединявам се към общите мнения - през първите 15 минути можеше да губим с поне 3 гола, само късметът ни покри, въобще първото полувреме пълна трагедия, никаква разлика с игрите при Велев ... Второто бяхме по-добре, а след изгонването на Калво ги натиснахме здраво и трябваше да изравним, ако не беше малоумието на Галин  Имаше дузпа за нас, но на Герена, Армията или в Ловеч всички знаем, че трябва да има убит човек в наказателното, за да се свири дузпа за гостуващия отбор, нищо де, то в евротурнирите всичко се връща  Истината е, че почти всеки по-нормален отбор като Берое или Черно море щеше да им вземе точка, ние пак не можахме. Но не упреквам Кушев, той има достатъчно кредит на този етап и тепърва ще видим става ли или не. От новите ми харесаха Маркес и Живко, Борносузов - не, загуби средата на терена. Не разбирам защо пак почнаха да налагат Кунчев, който имаше луд късмет - или греди, или аутове и се намеси само веднъж наистина добре, бяха ли тези удари във вратата, никакъв шанс да хване някой от тях. Не ми харесаха Филипов и Юруков за пореден път и е крайно време да се стегнат, ако ще остават в отбора; Меси с обичайните си малоумни отигравания - нищо ново, отличи се с 1 добър пробив, ама и той като Галин подаде грешно; Божов нищо не показа,беше и добре охраняван, Жу ми хареса, въпреки че пропусна добри възможности, Ради също се включи добре, вкарал е и хубав гол на Румъния, има хляб в това момче определено Сега задължително трябва да си вземем мачовете с "Ботев" Враца и Миньор, ако имаме действилно някакви амбиции; след това ни идват Литекс точно след Динамо Киев, така че ако Кушев и футболистите са работили и работят правилно, има всички шансове да понтрупаме точки 
|
Вто Авг 09, 2011 11:23 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
http://vbox7.com/play:7687b7bcДузпа на герена и на армията се дава ако съдията има таша*и 
|
Сря Авг 10, 2011 7:36 am |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Сря Авг 10, 2011 4:13 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Марто да гледа запис на вчерашния мач на "Тича", за да се поучи как се играе срещу гейаренци. 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Нед Авг 14, 2011 5:44 am |
|
 |
|