Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия"-"Литекс"
seth написа: zissko получава седмица почивка за подигравателно отношение към името на "Славия", подигравателно отношение към други потребители и липса на възпитание, а ако и след това продължава може да излезе и в пенсия завинаги. можеш ли това да го баннеш и на Кунчев и Меси ? 
|
Нед Авг 28, 2011 8:36 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Бих ги баннал и тях. Предлагам 1. да се уважаваме и 2. да не бъдем простаци. Иначе всичко губи смисъл.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Авг 28, 2011 8:37 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Поредния ВЕЛИК мач на бялата лавина която само нас срива. Стефано е страхотен ТЪПАК, но има място в състава. Браво само и единствено на тези който ходят и гледат този "отбор" всичко друго е чресло ама пълен 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Нед Авг 28, 2011 9:09 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
FeverNew написа: zissko написа: Лудогорец- Слабия 3-0  Приемам облози! Изписвай името на най-стария роден клуб правилно.
Това е последно официално предупреждение.AdminСамо така - колкото и да сте огорчени не си позволявайте такива волности ! Славия не е от вчера, че да носи негативите на шепата педалчета, които сега носят фланелката. ПП: Кушев тъп ли си бе бате или дебелото ти налива състава ?
_________________ 100
|
Нед Авг 28, 2011 9:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Стефано, че е некадърно връзкарче е ясно на всички ... Ама за цялостната безобразно слаба игра не е той виновен, иначе за първият техен гол сбърка, ама ние свикнахме и не ни изненадва. Безумно слаби бегове, никаква халфова линия, Жу и Божов ялови ... Не виждам никаква разлика от играта при Кокала. Абе всичко е казано много отдавна, само имената са различни, едно обаче си е константна величина и докато го има, все така ще си е Не сме побеждавали силен отбор не знам отколко време, вече и Литекс си ни бие винаги, преди поне тях побеждавахме като домакини.
Последна промяна Viktor4o_Rs на Нед Авг 28, 2011 9:57 pm, променена общо 1 път
|
Нед Авг 28, 2011 9:16 pm |
|
 |
Slaviawaterpolo
Познат
|
Viktor4o_Rs написа: Не виждам никаква разлика от играта при Кокала. Не съм много съгласен с теб тук - при Кокъла в защита бяхме трагедия - тогава и бидони да бяхме сложили щяха поне да ги заобикалят , докато сега , поне защитата е малко по добре - взимат някоя и друга топка и горе долу бива 
_________________ Waterpolo - A Way of Life!
|
Нед Авг 28, 2011 9:27 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
i pak sled ma4a mi govoriat za sadiii unikalni tapaci sa nashte trenirski kaderi i rakovodstvo nemem dumi
kakvo sam im vinovni sadiite nie imam 2 ataki cel ma4
_________________ FAR, FAR NORD
|
Нед Авг 28, 2011 9:28 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Разлика в играта има, но чрясла като няма кво да говорим... Може да говорим само как ни е сарам и тн. ! Общо взето празни приказки 
|
Нед Авг 28, 2011 9:31 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Между другото някои думички съм ги сменил с библейските им форми, така че не се учудвайте, че не ви излизат така както сте ги написали.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Авг 28, 2011 10:01 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
|
И аз се чудя що не ми излиза това което съм писал  Оправете форума както си беше 
|
Нед Авг 28, 2011 10:02 pm |
|
 |
|