Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 1:23 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Следваща
 СЛАВИЯ - ЦСКА 1/16 финал за Купата на България 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: СЛАВИЯ - ЦСКА 1/16 финал за Купата на България
екстра време 13.30 най топлата част от деня :lol:

Пон Ное 21, 2011 1:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Това очакване много ме нерви.
Даите да редим състава нещо, а-у, да спорим кой става, кой не..

Мисля това:

Емо Петров; Меси, Живката, Роналдо, Ели; Пеев, Илииката, Филипов, Галин, Жу, Божов.

Друг е въпроса, че едва ли Пеев ще започне, Юрука. Ако зависеше от мен и други хора нямаше да започнат, ама..

Пон Ное 21, 2011 8:07 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Че,има ли по добър вариант от този състав?другото е пълнеж.....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Пон Ное 21, 2011 8:13 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Josif написа:
Viktor4o_Rs написа:
Това са оправдания само, всеки може да си позволи един ден отпуск или някое неизвинено отсъствие, признавам, че ако мачът беше понеделник или вторник, аз също не бих могъл да се измъкна от скапани упражнения в унито, но мисълта ми е, че отборът заслужава подкрепа, както и да го гледаме, правим доста добър полусезон и победа над ЦСКА ще е черешката дотук. :D
А че денят и часът са безобразно избрани е така, не знам какво им пречеше да направят мачовете за Купата през уикенда, още повече че този турнир има по-голям заряд и интрига от поредния кръг от А група, ама малоумници в БФС колкото искаш :evil: :evil: :evil:

Ти кво каза ... кви са пък тея упражнения толкова... щях да те извиня само ако са по осигурително, защото знам как са нещата там :mrgreen:

Мани ти, трудовото го влача Изображение

Пон Ное 21, 2011 8:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

SaKrAnTo 1913 написа:

Мисля това:

Емо Петров; Меси, Живката, Роналдо, Ели; Пеев, Илииката, Филипов, Галин, Жу, Божов.

Друг е въпроса, че едва ли Пеев ще започне, Юрука. Ако зависеше от мен и други хора нямаше да започнат, ама..

Смятам, че трябва да наситим халфовата линия - с Юруков, Пеев и Илийката, така пенсионерът Янчев и рендето Галчев няма да бутнат топката. Ако имахме свястно крило в запас, Галин определено трябваше да е резерва, ама нямаме деба ... Емо Петров задължителен на вратата, кинг Божов в атака, подпомаган от Жу и Ориент 33 Изображение Живко и Дани предлагат Snickers, Twix и Bounty на дебелака Зику и така го изолират от играта :mrgreen: Жица с ток на крака на Меси, задействаща се при всеки негов излишен финт, сиреч перманентно Изображение Изображение Изображение

Пон Ное 21, 2011 8:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:
SaKrAnTo 1913 написа:

Мисля това:

Смятам, че трябва да наситим халфовата линия - с Юруков, Пеев и Илийката, така пенсионерът Янчев и рендето Галчев няма да бутнат топката. Ако имахме свястно крило в запас, Галин определено трябваше да е резерва, ама нямаме деба ... Емо Петров задължителен на вратата, кинг Божов в атака, подпомаган от Жу и Ориент 33 Изображение Живко и Дани предлагат Snickers, Twix и Bounty на дебелака Зику и така го изолират от играта :mrgreen: Жица с ток на крака на Меси, задействаща се при всеки негов излишен финт, сиреч перманентно Изображение Изображение Изображение

:lol: :lol: :lol:

Така е, по-добре Филипов да сяда, Илиев + Юрука + Пеев ми харесва повече. Жу и 33 по крилата, Божов ще мъчи сам себе си и противника. Меси и Галин щях да закотвя на пеиката аз от раз..

Пон Ное 21, 2011 8:59 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Само да не пуснат пак Попара титуляр като на финала супер изненадата на Кокала. Напълно усран финал от едно маке-лайно.

Пон Ное 21, 2011 9:11 pm
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен

на павле ще му сърбат попарата прасетата :lol:

Пон Ное 21, 2011 11:41 pm
Профил
Познат
Аватар

Само кюфтето зику да го пазат,че се е разиграл и нема грижи.Тия смешници са са вирнали нослетата и ще трябва пак да ги приземим. СМЪРТ НА ЧОРБАТА ВРАГ НА ЗЕМЯТА.

Прикачени файлове:
final-fenove[1].jpg
final-fenove[1].jpg [ 143.08 KiB | Прегледано 1854 пъти ]

Вто Ное 22, 2011 7:38 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мишел Платини е изиграл последния си мач за ЦСКА за тази година, твърдни "Тема Спорт". Нападателят няма да участва в двубоите със Славия и Лудогорец, защото се е оплакал от травма. Днес бразилецът ще има среща с ръководството на "червените", за да разговаря за бъдещето си в клуба, а утре се очаква да замине за родината си.

В последния месец Платини страни от съотборниците си и не говори почти с никой. Освен него мача за купата срещу Славия ще пропуснат наказаните заради картони Райс Мболи и Борис Галчев. Полузащитникът ще бъде лишен от състезателни права за един мач, а размерът на наказанието на вратаря ще бъде определен днес.

Костадин Стоянов също няма да попадне в групата за сблъсъка с "белите", защото виси с картони и треньорският щаб ще го запази за мача с Лудогорец. Почивка ще получи Янис Зику. Така ЦСКА ще бъде лишен от 5 основни футболисти за гостуването на "Овча Купел".

---------------------------------------------------------

Последните две са само предположения. Не вярвам да излязат с Резервите.

Вто Ное 22, 2011 10:23 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 195 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Следваща