Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 6:39 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Следваща
 Зимна подготовка 2011/2012 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Зимна подготовка 2011/2012
Гола за Героя :mrgreen: Стефано показва класа дори и в подготовката :lol:

Пет Яну 27, 2012 8:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

rzEtw написа:
Гола за Героя :mrgreen: Стефано показва класа дори и в подготовката :lol:

И на мен веднага ми се наби на очи, че му мина между краката, ма викам айде да не се заяждам от 2-рата контрола още Изображение

Пет Яну 27, 2012 9:01 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Остро го съдите още е малад, но ще се научи с практика :mrgreen:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Пет Яну 27, 2012 9:35 pm
Профил
Администратор
Аватар

Ето и пълен състав:

Славия през първото полувреме: Кунчев, Желев, Ив.Тодоров, Пашов, Станчев, Филипов, Васев, Попара, Романов, Ставрич, Василев

Славия през второто полувреме: Петров, Златков, Милчев, П.Димитров, Предев, Сандански, Р.Димитров, Ц.Тодоров, Бишевич, Георгиев, Жуниньо.

Пет Яну 27, 2012 9:39 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мартин Кушев:
Продаваме при добра оферта, но не на всяка цена

Ели Маркес искаше промяна и не му правихме спънки, всеки иска да играе в чужбина, призна специалистът
Треньорът на Славия Мартин Кушев говори пред "7 дни спорт" за последните новини около клуба. Белите прекратиха малко по-рано лагера си в Сандански заради обилните снеговалежи и се прибраха в София. Днес Славия ще играе контрола със Сливнишки герой, а след няколко дни тимът заминава за Турция, където ще проведе втората част от зимната си подготовка. Френски плеймейкър ще чака белите, тъй като ще се опита да впечатли треньорското ръководство на тима в предвидените контроли с румънски, черногорски и руски отбори.

- Върви ли всичко по план в Славия по време на зимната подготовка и вярно ли е, че тимът е напуснал Сандански заради обилните снеговалежи?
- Да, вярно е. Просто заваля много сняг и нямаше смисъл да оставаме там. Предпочетох да се върнем в София. Разполагаме с отлично изкуствено игрище. То ще бъде изчистено за планираната контрола утре (б.а. днес). Вместо с Банско, както беше по програма, обаче ще играем със Сливнишки герой.
- Преди няколко дни треньорът на Литекс Христо Стоичков се оплака от качеството на терените в Сандански. Добри ли бяха условията за подготовка там?
- До този момент условията бяха нормални за това време. Тренирахме добре и всичко беше окей. За съжаление в последните 2-3 дни нещата се влошиха, но все пак това е природа. Нищо не можем да направим.
- Объркали ви плановете лошото време?
- Не чак толкова. Взех това решение да се върнем в София, за да изиграем предварително планираната контрола. Така че времето не ни сбърка до такава степен.
- Отборът започна контролите с победа, като беше разгромен Малеш с 6:1. Правите ли си някакви по-сериозни изводи от тази среща?
- Твърде е рано за окончателни решения. Първият лагер е за физическата подготовка, така че нищо специално като изводи не съм си извадил. Иначе съм доволен от желанието и старанието на всички момчета. Те подхождат сериозно към тренировките, а това ме радва.
- Привлякохте петима-шестима нови играчи, ще търсите ли още нови попълнения, или селекцията вече е приключила?
- В момента при нас има три момчета, които карат проби. След мача със Сливнишки герой ще обявя дали ще разчитам на тях. Като цяло обаче това е групата, на която ще разчитам. Също така в Анталия очаквам един французин
Неговото идване обаче не е 100% сигурно.
- На какъв пост играе?
- Плеймейкър.
- Какво се случи с Ели Маркес и защо разтрогнахте договора с него?
- Договорът на Ели беше разтрогнат лично по негово желание. Имахме разговори с него след края на мачовете и той ми каза, че иска да смени обстановката. Играеше му се в чужбина и предпочетох да не му правя спънки.
- Постоянно се говори за интерес към Жуниор, Даниел Златков и Радослав Димитров. Каква е всъщност истината, има ли оферти за тези играчи?
- Лично аз не знам да има оферти за тях. По тази тема най-добре може да говори президентът Венци Стефанов. Ако има предложение и офертата е изгодна за нас, няма да правя спънки на който и да е
Нашата политика е такава. За мен най-добре ще е всички да останат от сегашния състав, но съм играл в чужбина и знам какво е желанието на един футболист. Пак казвам, спънки няма да правим при добра оферта.
- Какво трябва да се подобри в играта на Славия по време на подготовката?
- В момента сме наблегнали най-вече на дисциплината. Има неща, които трябва да поизчистим, но те не са кой знае колко фрапиращи. Постепенно играчите влизат в ритъм, а скоро ни предстоят контролни срещи, в които ще имаме повече време за анализи на играта.
- След няколко дни тимът заминава за Турция, където ще е на втори лагер. Ясна ли е вече програмата и може ли да разкриете с какви отбори ще премерите сили?
- До този момент има 5 договорени контроли с възможност за още една. Ще играем с добри съперници. Отборите са от Румъния, Русия, Черна гора, но е възможно да се договорим и с тимове от други страни.
- Следите ли селекцията в другите тимове? В ЦСКА се хвалят, че взели играч, минал през Реал М, "Левски" пък замалко да вземе куц бразилец, в Разград работят, без да вдигат много шум, а в Ловеч взеха Христо Стоичков.
- Да, разбира се. Аз съм професионалист и следя какво се случва при конкурентите ни, но не мисля, че има от какво да се притеснявам.

Съб Яну 28, 2012 11:35 am
Профил
Модератор
Аватар

На Стефано и юрган да му хвърлят няма да го хване :lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Яну 28, 2012 5:34 pm
Профил
Администратор
Аватар

Съгласен съм да го продадем на "Генчлербирлиги" и да стане вторият българин след Фара в този знаменит отбор. Като се замисля не е зле Венци да го оферира на Джавджав.

Нед Яну 29, 2012 11:52 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

А защо не в Хафнарфьордур Изображение

Пон Яну 30, 2012 1:24 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Защото в Исландия има много гейзери.

Пон Яну 30, 2012 10:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

26 футболисти тръгват в петък за Анталия

Треньорският щаб на Славия определи група от 26 футболисти за втория подготвителен лагер, който ще се състои от 3 до 17 февруари в турския курорт Анталия. Отборът тръгва за Турция в петък – 3 февруари, с редовен полет до Истанбул (10.45 ч от Терминал 2), а оттам ще лети до Анталия. Както е известно, по време на лагера белите ще играят 5 контролни срещи:

5 февруари (неделя) – Астра (Плоещ, Румъния)
8 февруари (сряда) - Иличевск (Украйна)
10 февруари (петък) - противникът ще бъде определен в Анталия
13 февруари (понеделник) – Брашов (Румъния)
16 февруари (четвъртък) - Уйпещ (Унгария)

Съставът на Славия: Стефано Кунчев, Емил Петров, Диян Вълков, Живко Желев, Иван Тодоров (завърнал се от Видима "Раковски"), Георги Пашов (новопривлечен от Чавдар¸Етрополе), Филип Филипов, Даниел Васев, Павле Попара, Владислав Романов (новопривлечен от Локомотив Сф), Милан Ставрич (новопривлечен от Раднички, Ниш, Сърбия), Радослав Василев, Даниел Златков, Михаил Милчев (новопривлечен от "Спартак", Плевен), Петър Димитров (новопривлечен от Берое), Янко Сандански (новопривлечен от Монтана), Радослав Димитров, Цветомир Тодоров (новопривлечен от Бдин, Видин), Рамазан Бишевич (новопривлечен от Будочност, Подгорица, Черна гора), Спас Георгиев, Жуниор, Владислав Златинов (новопривлечен от Берое), Николай Божов, Йордан Юруков, Богомил Дяков и Кирил Огнянов.

Вто Яну 31, 2012 11:29 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Следваща