Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
 Re: "Ботев" Враца - Славия
White Hart Lane написа: уникално слаб отбор,Жу ми се вижда като Меси а Галин като Роналдо жалко много жалко за Славия,всички идват при нас единствено с мисълта за трансфер,къвто президента такива са и футболистите,на никой не му се играе в Славия,даже Илийката ми се видя две класи над нашите. +1 Ще се усетят всички, ама нека подрапаме още малко. Тези 11 новипривлечени били по-добри от Жу, Маркес, Галин и Илия. Да ама не. Ставрич е скандален ! Срещу Нафтата три спринта по тъча, повеждайки си топката до аутлинията. Днес на моменти забравях, че има такъв играч в състава. Пълен абсурд. Играта беше трагична. Ако това е ядрото на бъдещия шампион на България за сезон 2012/2013, то горко на българския клубен футбол. Г-н Кушев отново прояви съмнителните си качества на треньор. Да оставим избора му на състав, но каква по дяволите бе тази продукция ?????? Онзи ден вика, че отборът е готов за пролетния полусезон. Какво му е готовото бе, три паса не можеше да си подадем, пълен хаос. Ами то още срещу Нафтата се видя, че това сглобяване на нов състав пълен с провинциални аборигени няма да го бъде !!! И Метълааааа да играе за сметка на Злаааатински, бахти пародията ?!??!?!?!?!?!? А онзи квартален нападател е само за домакински мачове вече !
Съб Мар 03, 2012 8:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Съгласен съм като цяло с всички мнения, вижда се че славистите разбират от футбол и не спестяват критиките си дори при победа. А тя както видяхме, беше крайно измъчена и незаслужена, имахме точно 1 чисто положение - на Божов първото полувреме, и толкова. Голът на Пепи Димитров дойде абсолютно случайно и нелогично, "Ботев" Враца имаха доста повече ситуации за гол от нас и само късметът ни покри. Потресаващо слаба халфова линия, която не можеше да си подаде и 3 паса, Сандански става за разбивач, но като креативност и пас е кръгла нула. Скандално слаб Георги Христов,за н-ти път, просто недоумявам как може той още да има защитници, които да твърдят че става за Славия, 100 пъти по-добре да се дава шанс на Златинов и Радослав Василев. Ужасен мач и за Ставрич, но на него поне му е 1-ви мач, освен това не знам защо Кушев го използва като крило, като на мен си ми изглежда типичен таран, ляво крило си е Романов. Пепи Димитров освен гола, почти с нищо не се отличи също. Смело мога да заявя, че след мача с Лудогорец, това ни е най-слабата продукция за цялото първенство.  Кушев за пореден път пусна уникално тъп състав, сигурен съм че и 0:0 да си беше резултата, щеше да си направи смените някъде към 85-тата минута ... Не знам защо японецът не попадна в групата  Изобщо не съм съгласен, че Илия, Дани Пеев и Жу няма да ни липсват, видя се че без тях сме потресаващо беззъби в атака. Общо-взето, най-хубавото от тоя мач са 3-те точки, нищо друго 
|
Съб Мар 03, 2012 8:40 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Споко бе! Ще се оправят нещата. Ако има някой, който да е критично настроен към Кушев от самото начало на неговото назначаване това съм само аз. Все пак обаче си мисля, че имаме добри играчи. Е верно, че го няма Жу, което може да ни лиши от участие в ЛЕ, но важното този полусезон е да изградим боеспособен състав за следващия. Щом днеска само с влизането на Влади Романов играта потръгна значи не сме толкова зле. А в отбора са и Златински, Акиоши, Пашов, Рамо, Цецо Тодоров... Кушев ги сменя - един мач тия са титуляри, следващия другите, няма твърди титуляри и твърди резерви. Дали ще е Метъла или Влади Златински срещу каруцарите има ли значение? Аз доколкото видях Метъла днес се бори, отнемаше топки и почти нямаше грешен пас. Друг е въпроса, че не става за плеймейкър, не е халф и не е креативен. Златински за 3 минути си изкара жълтия картон. Ясно си личи, че в момента е с класи над Метъла, но малко по-спокойно трябва да играе. По-рано можеше да го пусне, аз още към 70-та даже и го написах. По-оптимистично гледайте на нещата, ние сме свикнали все да гледаме през черни очила, затова сме и на тоя хал. Божов още има какво да даде, малко е изморен, ама е нормално за тая възраст. Може би той беше най-добър на терена, второто се поизмори и трябваше по-рано да бъде сменен.
Съб Мар 03, 2012 8:53 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
сърбина и гошето са супер смотани
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Мар 03, 2012 9:08 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
е ти нали не си, да те пуснеме тебе 
Съб Мар 03, 2012 9:15 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Стига с този Кавазаки, чакаме го като че ли е Меси и познаваме качествата му, и разбираш ли с него ще е друго. Кой знае от коя сергия на Илиянци го е взел Дебелия, че да се усланяме само на него. Срещу Нафтата не блестя кой знае колко и не направи нещо изключително, просто беше активен в разиграванията и търсеше топката, ама от един контролен мач изводи не могат да се правят. Ставрич е съмнителен трансфер, ще видим. На мен срещу Нафтата повече ми хареса Ибишевич ли е, не го знам точно, но по ми се понрави той.
Каквото и да си говорим, в средата на терена настава истинско сечище, кой от кой по-голям дърводелец. Трябва да имаме креативен халф, който с първото си докосване да успкоява играта, да има поглед, да може да разгръща играта и да е опасност за вратари с удари извън наказателното поле. Хуя ми Янко не става, както и Юрука.
След като изградихме добра защита, Кушев трябваше с ясната мисъл да селектира отбора и да помисли за халфовата линия, още повече след като се разделя с толкова играчи, които кой повече, кой по-малко бяха гръбнака на отбора. Не може да афишираш такива амбиции, да говориш за титли и същевременно на терена да не се случва нищо.
И нека не забравяме, че имаше две седмици повече, за да дооправи отбора, да изчисти грешки и слабости. Нищо. Сега си давам сметката, че за наше щастие 1-я кръг бе отложен, защото говедата колкото и да са трагични, щяха да ни смачкат. Така че не може да се чувстваме ощетени този път, а обратното, щастливи..
Съб Мар 03, 2012 9:17 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
|
lureno19 написа: е ти нали не си, да те пуснеме тебе  и ти и ти 
|
Съб Мар 03, 2012 9:21 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
|
До мача с говедата всички трябва да са влезнали във форма. За Кавазаки съм съгласен донякъде, не можем да му се усланяме, че ще ни е нещо като спасител. Журналистите първи почнаха да обясняват, че едва ли не ще замени Жу. Това няма как да стане. Босненеца не е Ибишевич, а Рамо Бишевич. Много е слаб, сигурно 60 кила с дрехите. Малко фитнес не му е излишен. В контролите в Турция се поизложи и затова не му бе гласувано доверие днес.
Съб Мар 03, 2012 9:24 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
|
Цецо Тодоров на контролите показа голяма класа и трябва да е титуляр
|