Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 19, 2025 4:18 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 "Ботев" Пд-Славия Сф 2012/2013 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Ботев" Пд-Славия Сф 2012/2013
Ботевиста не те е излъгал.

А не забравяй и Меси, който според мен е главния виновник за 2рия гол.

Пон Авг 13, 2012 1:49 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

тролея смятам няма да играе скоро...Дяков ще си миде в дясно...в ляво ще играе Гаал...макар че тролейчето е "само" на 23 и може да го мъчат за някой лев да го продадът...

Пон Авг 13, 2012 1:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Цитат:
Капитанът на "Ботев" (Пловдив) Асен Караславов заяви, че срещата със Славия от 1-ия кръг на "А" група е била специална за него. "Канарчетата" стартираха с категоричен успех с 3:0, а в следващия кръг гостуват на "Левски".

"Аз още когато си дойдох, си дадох дума да не сравнявам Германия и България и смятам, че така е най-правилно. Мачът със Славия беше доста тежък, а също така и специален за мене, тъй като преди да замина за Германия прекарах 6 години на Овча купел. Така че този клуб винаги ще бъде в сърцето ми и е нормално да имам сантименти. За мене най-важното е, че започнахме в А група с победа, показахме прилична игра, а сме съвсем нов отбор. Но въпреки това мисля, че вече имаме колектив, който ще ни помогне да печелим и по-нататък, каза Караславов в студио "Дерби".

"Срещу Славия резултатът малко лъже. Но стана така, защото ние почнахме по-добре в тази среща и е много важно как ще влезеш в един мач в първите 10-15 минути. Този начален период показва накъде отива срещата. Успяхме да вкараме първия гол, а след това въпреки пропуска при дузпата, пак не паднахме духом, допълни капитанът на жълто-черните.

Той не пропусна да похвали и публиката, която според него е номер 1 в България. "Загатнахме, че имаме голям потенциал. Наистина, Иван Цветков вкара три гола, но целият отбор се стара. Сега играем срещу "Левски", но това не ни притеснява, защото излизаме само за победа.

Караславов говори и за проектите на "Ботев", за мотивацията на младите хора да играят футбол и да се развиват.

"Трябва да се започне с възпитаването на дисциплината у децата. Трябва да им се обясни, че всеки трябва да има цел в живота. И целта ти не трябва да свършва с това да играеш в "Левски" или в ЦСКА, а да се стремиш да играеш на Запад. Така ще върни напред и цялата държава", обясни своите виждания Караславов.

Той разказа и как е било прието в отбора на Гройтер Фюрт влизането в Бундеслигата, след като тимът направи 1:1 като гост във Франкфурт.

"Една бира не се отвори на връщане в автобуса. А нашият клуб за първи път в историята си печели промоция за Бундеслигата. Разбира се, след това празнувахме. Но тук явно някои хора прекаляват с посещенията си в Студентски град", завърши защитникът.

Пон Авг 13, 2012 4:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Цитат:
тролея смятам няма да играе скоро...Дяков ще си миде в дясно...в ляво ще играе Гаал...макар че тролейчето е "само" на 23 и може да го мъчат за някой лев да го продадът...

Съгласен съм, макар да ми се струва че Дяков е далеч от познатата си форма. Може би, засега Филипов би стоял по-добре отдясно.

А това, че изпуснахме Данчо Юруков си е невероятна глупост - нямаме друг толкова як опорен халф. По-добре да бяхме си върнали Ники Дюлгеров, но сега и затова е късно. Не вярвам испанчето да може да го замести - и той ми се струва екзотична птичка, каквато е и япончето...

Пон Авг 13, 2012 4:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Toя капут изгони всички къдърни играчи,притеснява се че го разкриват каква е муха :!: К.у.р за КуКушев два за дебелата свиня

Пон Авг 13, 2012 5:57 pm
Профил
Модератор
Аватар

той май затова ги гони :idea: :?:

Пон Авг 13, 2012 6:02 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

А бе тия мутри що не се откажат от Славия,това ми стига за 100 годишнината.

Пон Авг 13, 2012 6:26 pm
Профил
Модератор
Аватар

Имаме 2-3 добри имена , които пък не са нищо особено за челните места. Жу - пробва се при "Левски" раздаваше се ,ама все не му достига нещо.. Завършващият удар и пасове му куцат , което го прави посредствен играч. Ако не беше такъв нямаше да
е в Славия ,а най-малкото щеше да остане на Герена.
Лазаров - на 36 години нападател , който е напълно изчерпан и си поритва колкото да вземе стотинките и грам не го интересува какво се случва . Не е в тази форма ,в която беше и се видя ,че срещу по-добри отбори няма как да бележи..
Вратарчето - извади 2-3 гола ,ама пък за сметка на това направи и доста груби грешки .Преди той с Данчо мачовете ги даваха . Сега пак ще се започне това.
Янко , Дяката ,Меси и Генев мисля ,че са без коментар ?!?
За мен добрите имена , които горе долу стават за някаква конкуренция на футболистите (от по-добри отбори) са Чаво и Златков и може би Живко . Дани не играе ,за да се налага Виктор , който другата година трябва да бъде продаден ,което означава ,че нищо не трябва да се очаква от поредния загубен сезон.
За тая 100 годишнина само ние знаем и съм сигурен ,че на никой от футболистите не му пука за нея .
Реалността е такава ,че няма кой да ни допусне да минем 5 място ,а за победи над отбори , които се разпадат е просто ТЪПО.
Ако пък се смени тренъора означава ,че ще се готвим за другия сезон , защото като дойде друг тренъор ще каже ,че нищо не става от футболистите ще си доведе и той някакви момчета и ще ги отиграваме за следващия сезон .

ЗАКРИВАЙ

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Вто Авг 14, 2012 2:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Кано и Жужо ще свършат работа!

Сря Авг 15, 2012 2:02 pm
Профил
Модератор
Аватар

и на мен така ми се иска, но WC никога няма да се съгласи

Чет Авг 16, 2012 2:07 am
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща