機車 - "Славия" -機車 (КБ осминафинал)
Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
 Re: 機車 - "Славия" -機車 (КБ осминафинал)
Отново сме в схема Реално погледнато, ние ще се спасим на късмет. За да стане това ни трябват точки, а и нямаме отбор, които да издържи на това темпо. То на темпото нищо му няма, но на българските футболисти им има. Гигов пак даде пари /понеже са на власт/, взе добър треньор и се вижда, че отново не получава нищо. За него купата е единствено средство за успех, другото ще чики-рики /познато ни е май/. Сега Славия ще спечели сензационно в Надежда. Така си мисля аз. Ние вече сме увредени и трябва спешно да се лекуваме. Гнойния абцес WC трябва да си ходи, но законова няма как. Остава само едно баене, но не от 200 хилави вече баби.... За това трябва да сме там и да си казваме мнението. Колко познато, нали? И на площада трябва да сме, но май и там бойкотираме......
|
Съб Ное 16, 2013 7:39 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
atm написа: Отново сме в схема Реално погледнато, ние ще се спасим на късмет. За да стане това ни трябват точки, а и нямаме отбор, които да издържи на това темпо. То на темпото нищо му няма, но на българските футболисти им има. Гигов пак даде пари /понеже са на власт/, взе добър треньор и се вижда, че отново не получава нищо. За него купата е единствено средство за успех, другото ще чики-рики /познато ни е май/. Сега Славия ще спечели сензационно в Надежда. Така си мисля аз. Ние вече сме увредени и трябва спешно да се лекуваме. Гнойния абцес WC трябва да си ходи, но законова няма как. Остава само едно баене, но не от 200 хилави вече баби.... За това трябва да сме там и да си казваме мнението. Колко познато, нали? И на площада трябва да сме, но май и там бойкотираме...... Аз съм напълно ЗА протеста срещу комуниста Стефанов,който унищожи Велика Славия.Няма други виновни за края на Славия.
|
Съб Ное 16, 2013 12:10 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Хайде махнете ги тези китайските йероглифи и напишете правилно името на съперника, излагаме се 
|
Съб Ное 16, 2013 3:25 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Чак пък да се излагаме...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Ное 16, 2013 3:37 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Една част от името трябва да е на исизулу който е от групата на банту и, по-специално, един от подгрупата нгуни както сочи уикипедия за езика на Зулусите:)
|
Нед Ное 17, 2013 6:23 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
seth написа: Чак пък да се излагаме... Доста комплексарско според мен, ама карай, явно само това ни остана.
_________________ 100
|
Пон Ное 18, 2013 10:19 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Не мога да разбера кое му е комплексарското. Доста фройдистки звучиш, а всъщност проблема ни е, че се смятаме за суперЕнтЕлегентни, защото комай само това положително ни остана. А точно това не е вярно.
|
Пон Ное 18, 2013 7:06 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Разбирам шегичката с йероглифите, но ми се струва леко плоска. Все едно те вместо името ни да пуснат някакъв текст на иврит. Нито ние сме евреи, нито те са китайци, а всъщност и двата отбора сме закъсали бивши столични грандове в долната седмица, с ниска посещаемост и без особени перспективи. Така че не ставa дума за доказване на интелектуално или морално превъзходство, а за елементарно уважение към противник, който от всички клубове в България е най-близко до нас във всяко едно отношение.
|
Сря Ное 20, 2013 8:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Да бяхте пуснали темата за мача утре вместо тези лекции по етика, морал, достойноство и пр. Това още веднъж идва да покаже, че като общност гледаме повече да се критикуваме и да казваме кой какво да направи, вместо да изразходваме енергия в нещо позитивно. Иначе по темата - не, не сме близко до Локомотив, защото в годините на безвремие за нас хората играха в евротурнирите няколко пъти, представиха се нелошо за техните стандарти, винаги успяват да направят по-добра селекция от нашата, дават пари за нови играчи... Вярно - занемарили са си съвсем базата и ДЮШ, но все пак се вижда, че се работи по представителния отбор и сега градят, а догодина ще се борят пак за челни места. Що се отнася до уважението, при тях такова към нас липсва, биха ни удавили и в една капка вода, ако могат.
|
Чет Ное 21, 2013 4:04 pm |
|
 |
|