Автор |
Съобщение |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
 Re: """Ботев""" - "Славия"
Ти наистина си много капсулиран!?!8 мача ЛЕ СУПЕР КУПА НА БГ.Бие Барса и взима купа малко лие?Но това няма значение важни са знанията ако ги нямаше няма Гишата да го търпи 6 год.И за конусите да носиш трябва да разбираш как да ги подредиш!
|
Вто Авг 26, 2014 9:04 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Ихааа, бие Барса. Абе, вие в кой свят живеете.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Авг 26, 2014 9:32 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
Потвърди ми мнението че си един лайк ! Турнир в Правец на финала Литекс бие Барса с 1-0 и печели купата,но за тесно гърди хора като теб това нее важно !Живеем в настоящето а не в миналото като теб !
|
Вто Авг 26, 2014 9:45 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
Ако искаш в събота питай Трифон Попов колко футболисти им е създал?Щети се изпотят очилата пич от това което ще чуеш!Имайте респект към хората който не познавате кой кой е ! Нищо лично но съм притеснен от нашето не профисионално отношение към хората !
|
Вто Авг 26, 2014 9:51 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
 Re: """"Ботев"""" - "Славия"
Slaviq написа: Потвърди ми мнението че си един лайк ! Турнир в Правец на финала Литекс бие Барса с 1-0 и печели купата,но за тесно гърди хора като теб това нее важно !Живеем в настоящето а не в миналото като теб ! За Петков не съм лайк, а ънлайк по отношение на това да го правим старши треньор. това с Барса е хубаво, но става въпрос за юношески отбор все пак. На турнира Юлиан Манзаров участват млади футболисти. Да не говорим, че бяха с шестнайстия отбор във възрастовата група. Повечето от тях сигурно вече не се занимават с футбол, а ако го правят то ще да е в някоя аматьорска лига. А най-добър вратар на тоя турнир стана Стефано.
|
Вто Авг 26, 2014 9:59 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
 Re: """""Ботев""""" - "Славия"
seth написа: Slaviq написа: Потвърди ми мнението че си един лайк ! Турнир в Правец на финала Литекс бие Барса с 1-0 и печели купата,но за тесно гърди хора като теб това нее важно !Живеем в настоящето а не в миналото като теб ! За Петков не съм лайк, а ънлайк по отношение на това да го правим старши треньор. това с Барса е хубаво, но става въпрос за юношески отбор все пак. На турнира Юлиан Манзаров участват млади футболисти. Да не говорим, че бяха с шестнайстия отбор във възрастовата група. Повечето от тях сигурно вече не се занимават с футбол, а ако го правят то ще да е в някоя аматьорска лига. А най-добър вратар на тоя турнир стана Стефано. Ок извинявай ако съм те обиди нещо но все пак трябва да уважаваме успехите на хората.Милен колко години е старши,Буки колко,Кушев,Ники лакомото,Гонзо и още много други,човека е треньор от95' и е минал през всички формации и все си мисля че има повече опит от всичките тези взети заедно! П.П.Чичо гугъл всичко знае,смееше се за Барса!
|
Вто Авг 26, 2014 10:22 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Не, не се обиждам на такива форумни ежби. За Барса не съм се смял, просто като говоря за Барса се сещам (а и хората също) за мъжкия отбор. Всички изброени са с пъти по-голям опит от Петков като старши треньори, където водещото е броят на мачовете, в които е извел мъжки отбор. Нека се помъчи да пробие в мъжкия футбол, всичко е ОК, но айде да не е пак на наш гръб.
|
Сря Авг 27, 2014 1:02 am |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
Ти просто имаш някакви проблеми , няма да коментирам твой мнения !Щом си мислиш че тези подобия на трениьори са добри .........!
|
Сря Авг 27, 2014 6:12 am |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ""Ботев"" - "Славия"
Николай Митов сменя Радуканов в Славия
От Topsport.bg
Тодоров и Зафиров също искат 6 000 лв. месечно
Tрите поредни загуби на Славия засилиха слуховете, че старши треньорът Милен Радуканов ще бъде уволнен след нова издънка в събота при домакинството на Литекс.
Наставникът взема заплата от 6000 лева на месец, което кара много наши безработни специалисти да се предлагат на президента на "белите" Венцеслав Стефанов. Потенциални наследници на Радуканов са треньори като Николай Митов, Адалберт Зафиров и Николай Тодоров, пише "24 часа".
"Ако е добре за клуба, съм готов да напусна. Ако трябва промяна, няма проблем. Аз ще говоря с президента. Ако ние не можем да мотивираме играчите, може би някой друг трябва да ги мотивира.
Опитахме се да съживим клуба, но се вижда, че има проблеми. И аз не съм удовлетворен и не мога да продължавам така", каза от своя страна Радуканов.
|
Сря Авг 27, 2014 7:39 am |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
Тия журналисти са много ограничени щом преписват новините от разни измислени сайтове.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Сря Авг 27, 2014 8:34 am |
|
 |
|