Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: стадион "Славия"
|
Пет Сеп 19, 2014 4:50 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
Значи нов Стадион ще има! Това е.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Сря Сеп 24, 2014 8:20 pm |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Окт 09, 2014 7:28 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Е каква е тази простотия ? А пари откъде ? Пълна партенка. 
|
Чет Окт 09, 2014 8:54 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
Хм Няма лошо. И аз имам едно проектче за космическа совалка. Внесъл съм проекта в пресслужбата на НАСА, оттам го харесаха. При интерес от тяхна стана ще се стигне и до изчисляването на финансовите параметри. И те така. 
|
Чет Окт 09, 2014 10:23 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Моето мнение , че национален стадион е само един и това е Васил "Левски" с една не много голяма инвестиция и става модерен стадион . Всичко останало е далаваера включително и стадион Славия чрез която дебелия иска да разпродаде заграбените земи и да ни заличи от картата. Ако наистина иска да направи стадион то трябва да си е на Славия за 15 000 души , иначе след 25 години я камилата я камиларя .
|
Чет Окт 09, 2014 1:31 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Е, то и аз бих предпочел да ни построят нов стадион само за нас, но нито има такъв инвеститор, който да излее толкова пари, а още по-малко Венци ще ги даде.  Така че за да имаме нов стадион той трябва да е и национален, иначе абсурд. Лошото е, че след като ни резнаха за ЕВРО 2020, ни вопъл, ни стон се чува за стадиона и от другарката Ива Георгиева 
|
Чет Окт 09, 2014 4:14 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
Значи да Ви кажа тази работа така няма да стане. В момента стадиона ни не става и за "А" Група. Трябва ни чисто нов стадион с осветление, но може и да не е закрит. Такъв, обаче най вероятно няма да е подходящ за Лига Европа и Турнира за КЕШ, при което ако някога играем там ще играем на друг стадион под наем и аз не знам на кой точно може и да не е във България. А колкото до новия стадион, който да става за "А" Група е достатъчен с 10 000 седящи места за домакинската публика и един сектор за гости с правостоящи места там колкото се съберат 1000 - 2000 души правостоящи и това е. Стадиона пак ще бъде съвременен и модерен, но ще бъде малко кокетно стодионче. Е няма да бъде от най - модерните, Супер модерни стадиони, но при тези условия и това ни е достатъчно. Все пак независимо от всичко трябва да сме реалисти, а не само оптимисти.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Вто Ное 25, 2014 1:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Всичко това е чудесно и съм съгласен, ама кой ще ги даде тия пари за нов кокетен стадион, само за нас  Щото Венци няма да е, това е ясно.
|
Вто Ное 25, 2014 4:26 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
Младен Михалев - Маджо, Венцислав Стефанов, Изпълнителния Директор на Славия и целия борд на Директорите на Клуба във Бялата Къща трябва да вземат възможно най - скорошно решение по този въпрос, защото в най - скоро време няма да може да играем и домакинските си мачове за шампионат в "А" Група на сегашния стадион.
|
Вто Ное 25, 2014 5:08 pm |
|
 |
|