Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: стадион "Славия"
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа: Младен Михалев - Маджо, Венцислав Стефанов, Изпълнителния Директор на Славия и целия борд на Директорите на Клуба във Бялата Къща трябва да вземат възможно най - скорошно решение по този въпрос, защото в най - скоро време няма да може да играем и домакинските си мачове за шампионат в "А" Група на сегашния стадион. Това не вярвам да стане. Ако се налага, ще направят някакъв козметичен ремонт, колкото да вземем лиценз за А група. А и Дебелия е в Изпълкома.
|
Вто Ное 25, 2014 8:35 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Най-вероятно няма да се налагат тревоги за изискванията в А група!
|
Вто Ное 25, 2014 9:53 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
Ще има ли нов стадион ? Някаква информация има ли за немците?Отказаха ли се
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Ное 25, 2014 9:55 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Сря Ное 26, 2014 1:36 pm |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
Баце, мани таа снимка! Стига ми показвал секи път среден пръст. За нищо не съм ти виновен АЗ!
|
Сря Ное 26, 2014 3:37 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3881 Местоположение: Sofia
|
kober_5bb написа: Баце, мани таа снимка! Стига ми показвал секи път среден пръст. За нищо не съм ти виновен АЗ! и аз, и аз, и аз... +1913 В тоя форум влизаме ние, а не дебелака, така, че излиза, че на нас го показваш - вземи го смени с нещо по-интелигентно...
|
Сря Ное 26, 2014 6:02 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
Това го направих вече както виждате. Обаче в Wikipedia пише, че сегашния капацитет на стадиона ни бил 15,992 места. http://en.wikipedia.org/wiki/PFC_Slavia_Sofia
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Чет Ное 27, 2014 12:00 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3881 Местоположение: Sofia
|
Хвала ти Преди да сложат новите седалки, капацитетът на стадион Славия беше близо 30 000. И преди мноого години е използван за срещи на националния отбор. Но това са само спомени, хубави, но спомени... Защото едва ли някога на славистите ще им трябва стадион с толкова много седящи места  Май скоро ще е достатъчен и един парапет 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Ное 27, 2014 12:15 am |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
Spiro написа: Хвала ти Преди да сложат новите седалки, капацитетът на стадион Славия беше близо 30 000. И преди мноого години е използван за срещи на националния отбор. Но това са само спомени, хубави, но спомени... Защото едва ли някога на славистите ще им трябва стадион с толкова много седящи места  Май скоро ще е достатъчен и един парапет  Spiro това в жаргонна форма ли го казваш или наистина го вярваш и мислиш, че така ще стане. Защото май като гледам наистина ще се стигне до козметични промени на сегашния стадион. И освен задължителното осветление и другите неща като съблекалните и парко места отвън задължително целия стадион отвътре ще бъде с тези пластмасови седалки. И тогава капацитета може да падне и под 10 000 седящи места. И като сложим квотата за задължителните места за гостуващия отбор и тяхната публика предоставяки им цял сектор, който ще е задължително направен за гостуващата публика, а не като сега и за публиката на Славия какво ще остане 6000 - 7000 седящи места. Май това е истината. А не един парапет.
|
Чет Ное 27, 2014 6:43 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Основният проблем със стадиона сме ние. Не ходим , а плюем. По-добре да плюем на стадиона. Ако той не стане ВС не ни е виновен. И той, както и ние искаме някой да ни направи нещо, а и пари да ни даде. Вие ще дадете ли пари за 200 човека?
|
Нед Ное 30, 2014 5:14 pm |
|
 |
|