Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 29, 2025 1:19 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 130  Следваща
 Селекцията 2013/2014 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията 2013/2014
Изгонен от Стойчо между Локо (Пд), Славия и чужбина

Дюлгеров може пак да се озове в Славия

Изгоненият от ЦСКА сърцат футболист Николай Дюлгеров може да продължи кариерата си в някой от бившите му клубове Славия и Локомотив (Пловдив), разбра Topsport.bg. Интерес към халфа има и от чужбина, като става въпрос за тимове от Гърция и Русия. Бъдещето на играча ще станте ясно в първите дни от 2014-а година.

Както е известно, след мача с "Левски" за Купата, Стойчо натири цели 7 от ЦСКА, като сред тях изненадващо бе и Ники Дюлгеров.

"Огорчен съм, защото не ми се даде шанс да защитя името си. Съжалявам, че изобщо не се появих срещу "Левски". Аз вече съм играл съм в това дерби и чувството е невероятно. За жалост такъв е животът. Първо ще разтрогна договора с ЦСКА и ще търся късмета си на друго място", каза тогава Дюлгеров.

Чет Дек 26, 2013 10:48 am
Профил
Администратор
Аватар

Националът Радослав Димитров е част от пла­новете за зимна селекция на "Ботев" (Пловдив). Игра­чът на Славия може да играе еднакво добре като ляв и десен защитник, а мо­же да бъде ползван и като външен халф. Треньорът на жьлто-черните Станимир Стоилов го харесва и поч­ти сигурно от "Колежа" ще водят преговори за привли­чането на 25-годишния футболист.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=464 ... s%3D464541

Пет Дек 27, 2013 12:36 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Гонзо иска защитник на Славия

25-годишен бранител, юноша на "Левски", е искан на "Тича"

Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо е на път да вземе пореден левскар на "Тича", твърди Блиц.
Това е защитникът Виктор Генев, който има шанс да акостира при "моряците".
25-годишният бранител, който е юноша на ""Левски"", е нарочен за гонене от треньора на Славия Милен Радуканов. Наставникът на най-стария столичен клуб не желае още Милен Василев, Димо Атанасов, Стефано Кунчев и Павле Попара.
Генев обаче има действащ договор с "белите" и чак като се раздели с клуба от "Овча купел" ще умува в каква посока да поеме. Гонзо обаче вече се е свързал с него и му е отправил предложение да заиграе в Черно море.

Пет Дек 27, 2013 4:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Димо Атанасов проплака: Нямам предложение от нито един отбор

27 декември 2013 19:00

"Реших, че е време да се махна от Славия", обясни халфът

Досегашният халф на Славия Димо Атанасов проплака, че към днешна дата нито един роден тим не го иска и не знае къде ще продължи кариерата си след като си събра багажа от "Овча купел".

"Разбрах се със Славия да се разделим по взаимно съгласие. Проведохме разговор и се разбрахме. Реших, че вече е време и по-добре да се махна. Още нямам предложение от нито един отбор, защото не съм говорил с никой. Повече яснота около бъдещето ми ще има след Нова година", обясни бившият футболист на Лудогорец и Локо Сф.

Пет Дек 27, 2013 7:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Славия привлече македонец

Публикувано: 27 дек. 2013, 22:17

Славия се разбра с капитана на албанския Билис, който ще заиграе при “белите” от пролетта. Македонският централен защитник Кире Ристевски има 22 мача за младежкия тим на родината си, а попада и в плановете на новия селекционер на мъжете Бошко Гюровски, пише в ."Труд".

Ристевски е на 23 години и е юноша на Пелистер. С неговото привличане Славия цели да засили една от зоните, които са проблемни за тима.

През есента 17-годишният Стефан Велков игра като титуляр, а партньорът му Виктор Генев прекрати договора си преди броени дни. Така централните бранители при “белите” са само миналият проби в Манчестър Юнайтед Велков, както и съфамилникът му Костадин Велков.
В клуба продължават да обмислят предложения за 17-годишния си талант, когото обаче ще искат да задържат до лятото дори при евентуална договорка с клуб от чужбина сега.

Пет Дек 27, 2013 10:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

http://en.wikipedia.org/wiki/Kire_Ristevski

Пет Дек 27, 2013 11:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Този поне веднага го намираме в Уикипедия и има немалко мачове, а и е на 23 - да го взимаме :D Явно играе и отляво, и в центъра на защитата. Този трансферен прозорец е яко постен, с мижавите ни средства за заплати и сигурното ни участие във втората седмица трудно ще излъжем по-читави свободни агенти като Росен Колев и Станислав Генчев например :roll: Да не говорим и че от крила и нападатели сме много зле.

Съб Дек 28, 2013 12:06 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Добра статистика за занижените ни напоследък стандарти. Прави впечатление, че два пъти е изпадал - и с "Пелистер", и с "Елбасани". Предният му отбор Билис Балш е осми в първенство с 12 отбора. Това , разбира се няма значение, важното е, че има опит и няма тепърва да се учи. Но ако не покаже потенциал не трябва да го държат като Попара 8 години. Изискването трябва да е да вдигне класата на отбора веднага. А и веднага си е променил информацията в уикипедия. вече пише, че е подписал за 2 години със Славия. Там пише, че като позиция е ляв бек и очевидно го вземат на мястото на Атанасов. Коце и Стефан ще са в центъра, подпомагани от Банин, а вероятно отдясно ще е Пашов - неслучайно Радуканов му даде шанс на тази позиция - вероятно предстои раздяла с Меси, ако разбира се този път селектирането следва някаква логика за разлика от досегашните трансферни прозорци ( а вярвам, че този път е така).

Съб Дек 28, 2013 2:07 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://www.macedonianfootball.com/index ... &Itemid=64

Подписал е за 2 години, играе като ляв бек и централен защитник. Странното е, че очевидно не е свободен агент, а Дебелият Венци да е дал пари не ми се вярва, не знам как е станало :lol: Не знам също и дали македончето има БГ паспорт, защото ако няма, ставаме с трима извън ЕС.

Съб Дек 28, 2013 2:24 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

http://topsport.ibox.bg/news/id_1997981708

Съб Дек 28, 2013 11:17 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 130  Следваща