Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 12:26 am

Отговори на тема  [ 1294 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци е прав за тия сини мижатурки

Пон Окт 22, 2007 5:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вижте му смешния поръчан отговор на мъри беее лелеее :

Мъри: Венци Стефанов се опита да влияе на мен и Пенев

Той искаше да ми подсказва да викат този или онзи футболист в националния отбор, сподели Стоилов

Старши треньорът на шампионите Станимир Стоилов изригна срещу постоянните обвинения срещу "Левски" и него самия от страна на президента на Славия Венци Стефанов.

„Твърденията му, че националният отбор се е превърнал в мениджърска агенция на "Левски" не отговарят на истината”, заяви Стоилов пред "Гонг" – „Не искам да подхващам тази тема, защото на Венци Стефанов няма да му стане никак приятно. Не знам защо все се интересува какво става в "Левски" и националния отбор? Сигурно, ако му се проверят телефоните ще се види, че е звънял над 200 пъти на Димитър Пенев.”

„Венци Стефанов бе единствения президент, който ми се обади докато бях национален селекционер, за да ме попита защо не харесвам играчите на Славия и да се опита да ми подскаже да викам този или онзи футболист. Получи ясен отговор от мен. Той не може да говори с мен за футбол, както аз с него за бизнес”, каза бившият треньор на националния тим в отговори на поредните обвинения на "белия" президент.

Стоилов счита, че не е нормално Венци Стефанов да оплюва "Левски" във всяко негово заставане пред медиите. Досега и той се е въздържал, но днес е бил обиден лично от президента на Славия и то без никаква причина.

Баси смешника. Всички виждаме че до голяма степен венци е прав. Но никой не може да докаже, че му се е обаждал на мъри тогава. Много е лесно сега да го използва като смешен отговор срещу венци. Общо взето става интересно. Тъпите говеда 100 % ще се вържат на това.

Вто Окт 23, 2007 1:27 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не мога да разбера само, защо, ако наистина Венци се е обаждал на Мъри и му се е бъркал в работата, защо тва говедо не го каза по-рано, ами чак сега... нещастинк, досега го смятах за коректен човек, но нещатата почват да се изясняват, ГОВЕДОТО СИ Е ГОВЕДО...

Вто Окт 23, 2007 3:54 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Като гледам чорбата как си защитават интересите и ние как дремем ми става тъжно и болно.Каква измислена дузпа дадоха на чорбата срещу доковците и днес чета декларация за системен съдийски тормоз срещу техния отбор...............Явно стратегията тази година на чорбата е колкото повече ги бутат съдиите толкова повече да реват от тях.В тази връзка ВС нищо не прави да защити нашите интереси.Ако такава дузпа като на Ландзаат на мача с ЦСКА не бъде отсъдена за тях направо ще спрат първенството.

Вто Окт 23, 2007 3:03 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
За мен думите на говедото са лъжа,защото се знаеше ,че той е само за два мача тренер и просто няма смисъл Венци Стефанов да прави такива телефонни разговори,виж с чичо митко може и да е говорил ,разчуло се е до говедата и сега си приписват всичко останало.Типично говежда помия!!!!!!!!

Вто Окт 23, 2007 3:18 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
7 дни спорт :

Цитат:
Венци Стефанов:
Славия трябва да е в тройката

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе доволен от успеха на неговия тим и победата с 2:1 над Беласица в Петрич. Белите вече са на пето място в класирането и изостават с 5 точки от третия Локомотив (Сф).

- Г-н Стефанов, кога Славия ще изпревари Пирин и Локомотив (Сф)?
- Не мога да ви отговоря точно. Ако е рекъл Господ, скоро ще стигнем там, където ни е мястото. Надявам се да се случи колкото се може по-бързо. И друг път съм казвал, че ако се играе феърплей, Славия няма да излезе от тройката.
- Вложихте пари за изграждане на изкуствени терени. Отплаща ли се вече инвестицията, или е рано?
- Още е рано. Дадените средства ще се изплатят след 4-5 години, ако успеем да създадем добри млади футболисти.
- Здравко Лазаров бързо се приобщи към отбора.
- Доволен съм от него. Може да играе още по-силно. Бавно се отърсва от проблемите, които го споходиха заради предишните му клубове. Знам, че ще ни донесе още много радост. Дениран също е силен играч. В събота вкара хубав гол на Беласица. Ще му се открият още възможности да се докаже.
- Ясно е, че трябва да биете "Бенковски" в сряда за купата.
- Да, но ще предупредя играчите да не подценяват по-малките отбори. Очаквам да излязат пределно мобилизирани и да ги смачкат.

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Окт 29, 2007 11:28 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
.....да ги смачкат.

:lol: брей брей

Пон Окт 29, 2007 12:58 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
абе самочувствието идва май дано да не си отиде скоро :lol:

Пон Окт 29, 2007 9:57 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Венци Стефанов: Боби гласи Ераносян за треньор, той е от карето за покер на Сираков

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви след победата на неговия тим с 5:0 над "Спартак" Вн, че новият национален селекционер ще бъде Едуард Ераносян. "Готви се нов национален треньор. Това е Ераносян. Той е карето на Наско Сираков, което играе покер в едно бинго на Манол Велев", заяви Стефанов.Не знам дали ще се замислят за българския футбол, но това трябва да направи Боби, да удари по масата и да покаже, че е истински президент", допълни той.

Според Стефанов първият вариант за нов национален треньор е бил Станимир Стоилов. "Първата кандидатура беше на Станимир Стоилов, но сега решиха, че трябва да е Ераносян, така че парите остават в един и същи кръг", каза шефът на Славия.
инфо-спортал.бг

Евалата!Малко хора смеят да изкарват тези работи на яве.

Нед Ное 04, 2007 8:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1294 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 130  Следваща