Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 6:31 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 Славия Литекс 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не аз не съм казал че е лошо дори е положително че на хора коитоп преди са били в агитката им се е приискало да викат това за менее доста положително.за мача с цска си прав,но не мисли че щеше да стане нещо кои знае какво щяхме да се сбием примерно или да тръгнем към тях ,а добрите стари ушеви педераси щяха нас да заключат защото нали знаеш каква е ситуацията с грандовете :x
иначе дано и на следващите мачове се съберат същите хора да подкепят отбора пък дали са долу горе няма значение мене ми е все едно къде съм стига да сме повече хора 8) :o

Нед Окт 21, 2007 2:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ITALIANECA86 написа:
Da nie ot dolnata agitka opredeleno se prestavihme super i nadyhahme mom4etata! trqbva malki i golemi da se obedinqt! trqva6e Sofia Boys da sleznat pri nas i da napravime atmosfera :!: ina4e agitkata ni e 80% 15-16 odi6ni i po malki koito sa po 50 kila i agitkata izglejda kato ot osmoklasnici zatova ni vikat SME6NI STE :idea: i preli4ame na decka gradina! ima tolkova mom4eta koito vmesto da lupat semki trqva da vikat a te se odelqt pri semkarite na ranni godini :lol:
ПЛС спри да говориш глуспости ... иначе доволно се надъхвате с тач победа буфери говеда , дайте биеме белацица първо пък тогава...

The Rise of the poisoned Youth

Нед Окт 21, 2007 3:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Здравко Лазаров: Бихме Литекс, ще бием и "Левски"
Не мога да повярвам, че не играх в турските грандове, призна нападателят на Славия
След 7-годишен гурбет в турското първенство нападателят Здравко Лазаров се завърна в Славия. Повторният дебют на Електричката на "Овча купел" обаче се проточи близо два месеца заради проблеми с предишния му отбор Ерчиеспор. След приключването на сагата Лазаров бързо влезе в час и вдигна класата на Славия. Бившият национал вкара хубав гол от фаул срещу Литекс и донесе победата с 1:0. Заради добрата си игра срещу ловчанлии Здравко Лазаров бе обявен за играч на 9-я кръг от "7 дни спорт".

Славия разполага с добър отбор и може да се класираме за евротурнирите, смята Лазаров

- Здарвко, завърнахте се в българското първенство след дълги години години в Турция. Как оценявате представянето си в първите два мача?
- Мисля, че се завърнах добре. Първия мач играх силно, сега, втория срещу Литекс - също. Мисля, че засега всичко е наред.
- Два мача с гол и три греди е добро постижение.
- Да. Надявам се да продължавам по същия начин. Трябва да помагам на младите в отбора и с всеки изминал мач да подобряваме представянето си.
- Трансферът ви в Славия се проточи дълго време. Имаше ли момент, в който си мислeхте, че няма да играете на "Овча купел"?
- Да, действително имаше такъв момент. Беше много неприятно - два месеца невероятна сага. Все пак се радвам, че всичко приключи успешно и сега съм се концентрирал върху представянето си. Турците ми правиха много проблеми, но това вече е минало.
- Не е тайна, че избрахте Славия пред "Левски". Защо се спряхте на този избор?
- Действително имах оферта от "Левски", но избрах Славия. Този клуб ми помогна много в кариерата. От него излязох в чужбина. С президентa сме в много близки отношения и, бих казал, много добри приятели. Просто така реших. Аз даже и договор не съм подписал, разбрали сме се на мъжка дума. Казал съм, че
в България ще играя само за Славия
- Казахте, че нямате подписан договор. Какви точно са отношенията ви с клуба?
- Договорът е просто формалност. Дали е една или пет години, за мен няма значение. Ако имам добра оферта, няма да имам проблеми да напусна. И преди сме работили коректно, така че не се притеснявам от това.
- Това значи ли, че ако получите по-добро предложение, ще бъдете свободен на напуснете Славия?
- Ако офертата ме удовлетворява, няма да има проблеми.
- Преди да преминете в Славия, имаше ли запитвания от други клубове?
- Имаше много, но аз не им обръщах внимание. Не бяха сериозни. Наистина имаше много варианти, но всичките несериозни. Отборите бяха много и от най-различни първенства, но не представляваха интерес.
- Дълги години бяхте в полезрението на турските грандове. Какво според вас ви попречи за трансфер в Галатасарай например?
- И аз много се учудвам от това, защото за седем години в Турция направих голямо име и се представих добре. Нещата така се обърнаха, че не мога да повярвам, че не играх в големите отбори. Явно от Ечиеспор ми направиха някакви мръсотии. Всичко е забравено, сега гледам напред и не искам да се връщам. Истината е, че имаше реални оферти за мен. Даже преди година бях много близо до трансфер в Бешикташ. Просто нещата така се случиха.
- Имахте ли амбиции да играете в някое от по-силните първенства в Европа?
- Естествено, че имах. Всеки един футболист иска да играе в голям отбор. Пак казвам - доволен съм от това, което съм направил до този момент.
- На 31 години сте, късно ли е да се пробвате отново в чужбина?
- Защо да е късно? Никога не е късно. Като играеш добре, идват и предложенията. Засега обаче мисля само за представянето си в Славия.
- Изиграхте два мача за Славия и видимо вдигнахте класата на тима. Вече сте на 4 точки от третото място. Докъде може да стигнете?
Дай, Боже, да сме в тройката
Това винаги е била целта на Славия. Разполагаме с много добър млад отбор. Имаме и опитни играчи. Ние, по-опитните, ще се опитаме да помагаме на младите. Имаме перспективен отбор, с много добър треньор. Мисля, че занапред ще го показваме.
- Мислите ли, че имате сили да се класирате за евротурнирите?
- Да. Даже съм почти сигурен, че ще успеем да се преборим за това.
- В събота победихте Литекс с 1:0, но в същото време ви предстоят срещи с преки конкуренти - "Левски" и Локомотив (Сф). Излаз към Европа минава през победи именно над тях...
- Естествено. Както победихме Литекс, така ще победим и "Левски" на "Овча купел". Аз не виждам разлика между двата отбора в момента. И Литекс, и "Левски" са добри отбори с добри изпълнители, но се видя, че бихме Литекс. Ние играем всеки мач за победа.
- Следващия кръг ви предстои тежко гостуване на Беласица.
- Там се играе трудно, много тежък мач ще е. Ние изпуснахме много точки в гостуванията и сега трябва да бием на всяка цена. Късметът не бе с нас в Сандански и в Пловдив. Дай, Боже, този път да имаме късмет и да победим.
- За краткия период след завръщането ви в Славия се видя, че имате добър синхрон с партньора си в атаката Дениран Ортега.
- Ортега е много добър футболист. Очарован съм от качествата му. Не съм го гледал преди, но разбрах, че е дошъл от "Спартак" (Вн). Ортега спокойно може да играе в грандовете. Не само в "Левски" и ЦСКА, но и в прилични отбори от Европа. Пак казвам, имаме млад отбор с много перспективи. В момента играем много добре.
Данчо Петков дирижира вещо защитата
Просто не виждам слабо място в тима. На всеки пост има силна конкуренция, поне по двама добри играчи. Това е радващо, защото, когато има конкуренция, отборът върви.
- Гледахте ли последните срещи на националния отбор?
- Да, разбира се. Много неприятно равенство с Албания. Първото полувреме играхме много слабо, второто - горе-долу добре. Не знам каква е причината. Не бях в отбора и не мога да гадая какво се е случило. Но истината е, че се представиха много слабо. Дано по-бързо да се оправят нещата.
- Имаше ли напрежение, докато вие бяхте в отбора?
- Не, за три години в националния отбор не е имало такива работи.
- Надявате ли се отново да попаднете в състава?
- Нормално е да имам амбиции. Ако ме извикат, ще се опитам да помогна. Има и добри млади футболисти, на които тепърва им предстои да играят в националния отбор.
- Не е тайна, че заради Христо Стоичков не сте в отбора. Обиден ли сте му по някакъв начин?
- Не, няма такова нещо. На никой не съм обиден. Това са минали истории и не искам да се връщам на тях.
- Какви са целите ви в Славия?
- Да играя добре, головете ще дойдат от само себе си. В първите два мача нямах много късмет. Срещу Вихрен спокойно можех да вкарам 2-3 гола. С Литекс отбелязах, но имах и още положения. Не бях играл два месеца, но малко по малко влизам в нещата. Мисля, че от мач на мач ще се представям все по-добре и по-добре.
- Да разбираме, че най-доброто от Здравко Лазаров предстои?
- Да, надявам се.

Пон Окт 22, 2007 8:36 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
ITALIANECA86 написа:
trqva6e Sofia Boys da sleznat pri nas i da napravime atmosfera :!:

А защо Вие не дойдохте при нас ??? :?: :?: :?:

Иначе радвам се за 3-те точки взети над мандаринките ! За групата до пистата няма да я коментирам ! Само имам въпрос: Колко от вас ще дойдат , за мача с Беласица ??? :roll: :?: :?

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Окт 22, 2007 9:04 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ITALIANECA86 написа:
trqva6e Sofia Boys da sleznat pri nas i da napravime atmosfera :!: ina4e agitkata ni e 80% 15-16 odi6ni i po malki

Следващия път да ми покажеж къде видя поне 2-ма от 'Boys Sofia' на 15-16 :!:

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Окт 22, 2007 9:24 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Стига сте се карали - феновете на Славия не сме чак толкова много да се делим.Но толкова мощна подкрепа като през второто полувреме не съм чувал от години на нашия стадион.Поредно доказателство че е важно качеството а не количеството фенове.

Пон Окт 22, 2007 10:41 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Евала на Здравко , за мене това е футболист каквото и да говорите ...

The Rise of the poisoned Youth

Пон Окт 22, 2007 10:43 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз искам да отида на мача с Бела, но зависи от едно приателче с кола.

Пон Окт 22, 2007 12:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://www.sportal.bg/news.php?id=70365

Пон Окт 22, 2007 1:58 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
На мача с Латекса се видя,че има хора за стабилна агитка!Сега предлагам да се обсъди въпроса за местонахождението и! аз предлагам в края на сектора от към таблото-ВСИЧКИ ЗАЕДНО!!!

Пон Окт 22, 2007 7:24 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща