Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 8:36 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 266 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Следваща
 "Ботев" Пловдив - СЛАВИЯ 1/8 финал за Купата 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Съдия на мача Антон Генов - с него не ни върви особено но няма какво да се прави.

Пон Дек 10, 2007 8:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Съдия на мача Антон Генов - с него не ни върви особено но няма какво да се прави.
Ние да си играем нашата игра, пък съдията... :oops:

Пон Дек 10, 2007 9:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
SCB написа:
Аз мисля че грешиш. Явно и ти си песимист за твоя отбора.

Шефилд(1857), Куинс Парк-Глазгоу(1860) и още много други, дали имат документ за създаването си. След няколко години се създава футболната асоцияция. Създава се в накаква кръчма в която се събират всички капитани на отбори, които все още не били официални футболни клубове. Документи? На скоро имаше официална вечеря по случай 150 години от основаването на най стария клуб в света Шефилд. Там са били президента на Реал Мадрид, Боби Робсън, Боби Чарлтън и др. Някой да е питал за документи. Футбола е магия.

Eбати тъпите доводи извади честно!

Вто Дек 11, 2007 12:20 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aбе кво сте се сдухали всички от "Ботев" бе?! И треньора и футболистите и те. Ако не си вярват а само плямпат как е баси трудния мач накрая такъв ще си го и направят! Според мен пък "Ботев" просто няма с какво да ни се противопоставят на този етап и мисля, че мачът въобще няма да е толкова труден. Просто не са ни на нивото в момента. И да ни се хвърлят мисля, че ще ги отстраним! Айде малко по позитивно да погледнем на нещата :) Питайте Мони Царя :lol:

Вто Дек 11, 2007 12:24 am
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение Само СЛАВИЯ
Здравейте :D от колко ch e мача с "Ботев" :roll:

Вто Дек 11, 2007 12:39 pm
Профил
Пристрастен

Мнение Re: Само СЛАВИЯ
Bytheway® написа:
Здравейте :D от колко ch e мача с "Ботев" :roll:

13.00

Вто Дек 11, 2007 1:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Доведи и ония ясновидеца в сектора за гости при нас :D

The Rise of the poisoned Youth

Вто Дек 11, 2007 7:41 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: На мач
White_Man_Pld написа:
Много интирисно се получава не мислете ли. Тука един каза, че смятал, че сме били Фаворити за този мач ама "Все пак". Не знам аз дали сме фаворити или не, обаче само мога да Ви кажа, че за мен в този мач Фаворит няма, а ще се играе мача каквото стане. И тъй като няма реванш има голама опасност да изпадне Славия оше сега на 1/8 финала при това порожение до някъде шампионата за нас става приключен, защото и да вземем бронзонвите медали в шампионата и да идем да играем в Уефа просто друго си е да се бяхме класирали на Финала за купата на България. Без значение с кой ще играем Славия е турнирен отбор така, че всичко може де се случи. А друго си е бронзови медали и купа на България. Обаче още утре може да ни порежат и мечтите да станат илюзия и всичко да бъде Мираж за наше най - голямо съжаление. А утрешния мач за нас е много важен разберете просто страшен за нас. Даже бих казал страшно много важен. Понеже трябва да бием на всяка цена ако ще и с изпълнение на дузпи. И една дузпа да изпуснем от 5-те отиваме в девета глуха. А нещо чудно и това да стане. Така, че пак Ви повтарям мача трябва да го вземеме на всяка цена. Защото отпаднем ли още от сега за Купата `и ще станем за смян не само пред цяла София с това 3-то за сега място и с тези игри, а и пред цяла България. Аз лично утре няма да ходя на работа щом ще се играе мача от 13:00 ч., защото отивам на стадиона в Пловдив да гледам Белите това е! Айде и със здраве.

:lol: :lol: :lol: Кефишш!

Вто Дек 11, 2007 8:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Стевица Кузмановски каза , че очаква в сряда тежък мач срещу "Ботев". Славия гостува на "канарчетата" в Пловдив, в 1/8-финална среща от турнира за Купата на България.

""Ботев" е неприятен съперник, още повече те са домакини. Очаквам тежък мач. Ще направим всичко възможно да ги отстраним и да продължим в следващата фаза на турнира", каза треньорът на Славия

Вто Дек 11, 2007 9:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 266 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  Следваща