Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 8:34 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 112 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІІ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
няма да я бъде тая работа с тоя...не се излагайте,доколкото знам може да бъде преотстъпен до края на сезона...

Сря Фев 27, 2008 4:00 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Офф като го знаем Венци , не ми се вярва да се бръкне за когото и да било :( Дано този път ни опровергае , защото имаме нужда от конкуренция в атаката , но не му беше сега времето да се привличат нови играчи :? Трябваше селекцията отдавна да е завършила и момчетата да се обиграват , ама нейсе ...

Сря Фев 27, 2008 4:14 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
48 часа преди мача никакви новини.По всичко изглежда че поне първия кръг / а вероятно и до края на сезона/ ще трябва да се оправяме и без Малинди и бев Попович.

Чет Фев 28, 2008 3:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За Малинди е ясно, че няма да го бъде, но за Попович още има шанс, то си зависи от Венци, вече ножа опря до кокала, ако отново издъни нещата ще е тегаво... но не и невъзможно.

Чет Фев 28, 2008 4:14 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Според "Труд" албанците са поискали 150 000 евро за Малинди и ВС ги е отрязъл.Толкова много ли са тези пари за един играч на 20 г.?Не обича да плаща ВС не обича.......

Съб Мар 01, 2008 2:47 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
И какво става сега...няма Малинди(на който аз много се надявах),явно няма да има и Попович. Какво правим...Все така познатото.То не,че проблемът е,че не сме привлякли някой от тях,а защо след като Стевица цяла зима говори как сме имали нужда от нападател не остави Митко Воденичаров в Славия.Пример за това как един от малкото ни истински талантливи юноши беше запратен някъде си да се обиграва.А сега ни трябват нападатели. И само аз ли виждам,че имаме 5 нападателя(Ортега,Елтон,Златковски,Орлинов и Коприваров). Не знам,но си мисля,че с тях спокойно може да се справим.Да - няма типичен таран,да- Ортега е контузен все още и ще му трябва известно време,за да си върне формата от есента,да-Орлинов не е този Орлинов,който беше,но защо пък сега тепърва да се търси играч? Вече е късно.По-добре този полусезон да се обиграва състава,да се изчистят недоразуменията в отбора,естествено да се гонят победи във всеки мач,съответно и класиране в УЕФА. Аз винаги съм искал да се обърне внимание на нашите юноши. Набор 89,който това лято ще бъде разформирован и само някои ще продължат в професионалния футбол(дано всичките си намерят мястото в професионлани отбори),е отбор с много талантливи момчета.Все си мислч,че Венци и ко не са глупави хора и осъзнават това. Имам близки впечатления над по-голямата част от тези момчета и мога спокойна да кажа,че там има хора с голямо бъдеще.Пример за такова момче е Мартин Станкев. Силно се надявам в скоро време да го видя с бялата фанелка.И не само него...Просто той е примера .

За мен сега повече не трябва да се взимат играчи...Лятото се продават няколко изчерпани футболиста,плюс тези които не покажат качества(от новите попълнения),запазват се основните играчи,купуват се 2-3ма класни играча(още в началото на подготовката),взимат се талантливите юноши в отбора и ,дай Боже,на есен правим едно не лошо представяне в УЕФА като за отбор,който 12 години нне е играл в Европа...

Ако нещата се развият по този начин,аз лично,ще бъда изключително доволен.Може много хора да не са съгласни,но аз си мисля,че този отбор го чака голямо бъдеще,но в по-далечно бъдеще...За това-аз съм склонен да продължа да чакам светлото бъдеще.Предпочитам бъдещи
постоянни резултати,отколкото временен успех...
Благодаря на тези,които дочетоха поста ми до края.

Нед Мар 02, 2008 5:16 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
от нашите юноши излиза по един свестен футболист на 2-3 години.по цял свят се разчита на юноши в аматьорския футбол и долните професионални дивизии.да не превръщаме славия в аматьрски отбор, който разчита на юношите или по - точно им дава незаслужени шансове само защото са юноши на отбора.впрочем догодина ще се реши и въпроса с юношите като им се създаде специално първенство на дублиращите отбори.да се доказват там и да заповядат.

Нед Мар 02, 2008 5:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
beli_bogove написа:
от нашите юноши излиза по един свестен футболист на 2-3 години.по цял свят се разчита на юноши в аматьорския футбол и долните професионални дивизии.да не превръщаме славия в аматьрски отбор, който разчита на юношите или по - точно им дава незаслужени шансове само защото са юноши на отбора.впрочем догодина ще се реши и въпроса с юношите като им се създаде специално първенство на дублиращите отбори.да се доказват там и да заповядат.

кажи го и на Арсен Венгер :wink:

Нед Мар 02, 2008 5:52 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
mishkar написа:
beli_bogove написа:

кажи го и на Арсен Венгер :wink:

арсен венгер купува само национали. покажи ми един юноша на арсенал, на който венгер да разчита.

Нед Мар 02, 2008 5:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На юношите на Арсенал се дават достатъчно шансове, но кой е виновен че от англичаните нищо не става

Нед Мар 02, 2008 6:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 112 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща