УЕФА ПРЕЗ ИНТЕРТОТО..........?
Автор |
Съобщение |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
Мисля че е време да ви кажа няколко истини относно Славия. Бащата на един от най-добрите ми приятели е личен такъв с ВС и на едно събиране го попитал "Защо Славия не играят в Европа след като имат такъв отбор" (става въпрос за отбора с Кушев, Благо, Чаво, Асен Николов, Иванович....) на което ВС отговорил "За какво ми е. На нас целта ни е да продадем някой футболист в чужбина.". Не знам какво да си мисля...т.е. знам защото думите му се доказват със случващото се до сега. Твърде вероятно е и това да е поредната лъжа но малко ме съмнява защото отбора упорито бяга от турнирите.
_________________ White club for white people
|
Пет Юни 06, 2008 6:06 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 .....................
Dokato ima W.C. Evropa njama da ima vednach na vsi4k trjabva da vi se izjasni,i da ne se nadjavate i me4taete napraznu.
Tova ni e ako prodadem njakoi v Karsruhe,AUE,Jena si e uspeh za nas i chte se radvame na targachkite umenia na Venci,ama ve4e nema i koi da prodava.Chte si pe4eli ot 4ernoto toto i chte se zaiajda s goveda BFS i dr institucii,a otbo4eta kato 4erno more 4ernomorec im dichame prahulaka ve4e
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Юни 06, 2008 6:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: .....................
CategoryC написа: Dokato ima W.C. Evropa njama da ima vednach na vsi4k trjabva da vi se izjasni,i da ne se nadjavate i me4taete napraznu. Tova ni e ako prodadem njakoi v Karsruhe,AUE,Jena si e uspeh za nas i chte se radvame na targachkite umenia na Venci,ama ve4e nema i koi da prodava.Chte si pe4eli ot 4ernoto toto i chte se zaiajda s goveda BFS i dr institucii,a otbo4eta kato 4erno more 4ernomorec im dichame prahulaka ve4e
Ето това е положението - кратко и ясно написано ... 
|
Пет Юни 06, 2008 6:30 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
Dobre be pichove, kak taka Sportingbet se naviha da ni sa sponsori. Tova e mnogo setriozna institutsia, koiato ne si hvurlia parite ei taka i sus sigurnost sa ochakvali prisustvie v Evropa ot otbora. Ne mi se viarva WC i tiah da e uspial da metne. Ne znam kakvo veche da si mislia. 
_________________ punk, cici i narkotici
|
Пет Юни 06, 2008 6:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
ами може Венци да им е обещал "сензационни" резултати на Славия през сезона- например загуба от Беласица на Овча купел, знае ли човек  Ще се облажат с доста парички от коефицентите 
|
Пет Юни 06, 2008 7:00 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
WC не е вечен обаче...
Айде и аз да метна нещо оптимистично 
Пет Юни 06, 2008 9:46 pm |
|
 |
kamka
Напреднал
|
Count Vampirium написа: WC не е вечен обаче... Айде и аз да метна нещо оптимистично 
Баце сори ама и ние не сме 
|
Пет Юни 06, 2008 10:04 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Lud li e Ivo drajev?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Юни 09, 2008 3:18 pm |
|
 |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
dvutsvetko написа: Dobre be pichove, kak taka Sportingbet se naviha da ni sa sponsori. Tova e mnogo setriozna institutsia, koiato ne si hvurlia parite ei taka i sus sigurnost sa ochakvali prisustvie v Evropa ot otbora. Ne mi se viarva WC i tiah da e uspial da metne. Ne znam kakvo veche da si mislia. 
Ами как според теб излъга Хановер с Чаво.... 2 пъти им го дава под наем за по 1 милион евро и накрая и пари за трансфер. Просто е много добър бизнесмен в това няма спор. Според мен ВС е перфектният президент за Славия стига да иска да направи отбор като хората... Трябва да ви кажа че той е президентът с най-много връзки в европа (от наще де), което се доказва с многото трансфери на запад а не на изток като някои грандове със и без лицензи
_________________ White club for white people
|
Вто Юни 10, 2008 11:12 am |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
Znach ili izbirame "perfektnia prezident", koito vsiaka godina ni garantira po edno-dve mesta nazad izvun shestitsata ili niakoi maloumnik za prezident (tip Tomov), koito ni prashta v Evropa za 2 macha i sled tova susipva otbora. Ne znam veche koe e dobre.
_________________ punk, cici i narkotici
|
Вто Юни 10, 2008 11:31 am |
|
 |
|