Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 03, 2025 9:17 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
 УЕФА ПРЕЗ ИНТЕРТОТО..........? 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Мисля че е време да ви кажа няколко истини относно Славия. Бащата на един от най-добрите ми приятели е личен такъв с ВС и на едно събиране го попитал "Защо Славия не играят в Европа след като имат такъв отбор" (става въпрос за отбора с Кушев, Благо, Чаво, Асен Николов, Иванович....) на което ВС отговорил "За какво ми е. На нас целта ни е да продадем някой футболист в чужбина.". Не знам какво да си мисля...т.е. знам защото думите му се доказват със случващото се до сега. Твърде вероятно е и това да е поредната лъжа но малко ме съмнява защото отбора упорито бяга от турнирите.

Изображение

Пет Юни 06, 2008 6:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение .....................
Dokato ima W.C. Evropa njama da ima vednach na vsi4k trjabva da vi se izjasni,i da ne se nadjavate i me4taete napraznu.
Tova ni e ako prodadem njakoi v Karsruhe,AUE,Jena si e uspeh za nas i chte se radvame na targachkite umenia na Venci,ama ve4e nema i koi da prodava.Chte si pe4eli ot 4ernoto toto i chte se zaiajda s goveda BFS i dr institucii,a otbo4eta kato 4erno more 4ernomorec im dichame prahulaka ve4e

Пет Юни 06, 2008 6:23 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: .....................
CategoryC написа:
Dokato ima W.C. Evropa njama da ima vednach na vsi4k trjabva da vi se izjasni,i da ne se nadjavate i me4taete napraznu.
Tova ni e ako prodadem njakoi v Karsruhe,AUE,Jena si e uspeh za nas i chte se radvame na targachkite umenia na Venci,ama ve4e nema i koi da prodava.Chte si pe4eli ot 4ernoto toto i chte se zaiajda s goveda BFS i dr institucii,a otbo4eta kato 4erno more 4ernomorec im dichame prahulaka ve4e

Ето това е положението - кратко и ясно написано ... :(

Пет Юни 06, 2008 6:30 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Dobre be pichove, kak taka Sportingbet se naviha da ni sa sponsori. Tova e mnogo setriozna institutsia, koiato ne si hvurlia parite ei taka i sus sigurnost sa ochakvali prisustvie v Evropa ot otbora. Ne mi se viarva WC i tiah da e uspial da metne. Ne znam kakvo veche da si mislia. :roll:

Пет Юни 06, 2008 6:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ами може Венци да им е обещал "сензационни" резултати на Славия през сезона- например загуба от Беласица на Овча купел, знае ли човек :P Ще се облажат с доста парички от коефицентите 8)

Пет Юни 06, 2008 7:00 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
WC не е вечен обаче...

Айде и аз да метна нещо оптимистично :shock:

Пет Юни 06, 2008 9:46 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Count Vampirium написа:
WC не е вечен обаче...

Айде и аз да метна нещо оптимистично :shock:

Баце сори ама и ние не сме ;-)

Пет Юни 06, 2008 10:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Lud li e Ivo drajev?
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?video_id=6934

Пон Юни 09, 2008 3:18 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
dvutsvetko написа:
Dobre be pichove, kak taka Sportingbet se naviha da ni sa sponsori. Tova e mnogo setriozna institutsia, koiato ne si hvurlia parite ei taka i sus sigurnost sa ochakvali prisustvie v Evropa ot otbora. Ne mi se viarva WC i tiah da e uspial da metne. Ne znam kakvo veche da si mislia. :roll:

Ами как според теб излъга Хановер с Чаво.... 2 пъти им го дава под наем за по 1 милион евро и накрая и пари за трансфер. Просто е много добър бизнесмен в това няма спор. Според мен ВС е перфектният президент за Славия стига да иска да направи отбор като хората... Трябва да ви кажа че той е президентът с най-много връзки в европа (от наще де), което се доказва с многото трансфери на запад а не на изток като някои грандове със и без лицензи

Изображение

Вто Юни 10, 2008 11:12 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Znach ili izbirame "perfektnia prezident", koito vsiaka godina ni garantira po edno-dve mesta nazad izvun shestitsata ili niakoi maloumnik za prezident (tip Tomov), koito ni prashta v Evropa za 2 macha i sled tova susipva otbora. Ne znam veche koe e dobre.

Вто Юни 10, 2008 11:31 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща