Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 8:18 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 377 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 38  Следваща
 Лятна селекция 2008 г. 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Илия Илиев отива в Мездра
Халфът на Славия Илия Илиев се договори с новия член на "А" група Локомотив (Мездра), съобщава "7 дни спорт". Там вероятно ще играе и досегашният му съотборник при белите Саша Симонович. Основната причина Илиев да напусне Овча купел е разминаване във финансовите парамeтри.

- Исках да остана, но условията на Славия не мe устройват. Те ми предложиха същото, което беше и до момента. Не направиха нужното, за да ме задържат - обясни халфът. - До края на седмицата ще подпиша официално договор с Локомотив за една година. Имах предложения още преди време, но не се възползвах от тях. Сега обаче реших да не чакам, а да рискувам. Информирал съм вече и Стевица. Той ми каза, че иска да остана на всяка цена, но вчера реших окончателно. Поех ангажимент към Мездра и ще го изпълня. Георги Бачев беше човекът, който ме потърси, и с когото се договорихме.

и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!

Съб Май 31, 2008 10:33 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Кузмановски: Саша Симонович е лъжец!

Той не обича Славия, предложихме му нов договор, но ни изнудва за пари, каза треньорът на "белите"

Треньорът на Славия Стевица Кузмановски продължи закачката си със Саша Симонович. Както е известно, наставникът на "белите" преди края на първенството заяви, че Саша се е "криел" в определени мачове и дори не го включи в групата за столичното дерби с "Левски" (1:2).

Пред "Топспорт" вчера Симонович пък отвърна на Кузмановски, като каза, че Стевица е хвърлял вината върху него, тъй като се страхувал да понесе отговорност за слабите резултати.

"Стига с този Симонович, мани го, не ми се говори за него", каза от Белград Кузмановски за "Топспорт".

"Той лъже, че не сме му предложили договор. Президентът Венци Стефанов преговаря с него, но Симонович го е изнудвал за пари. Да ходи където иска. Той и Илия Илиев няма да играят в Славия. Те гледат парите, а не обичта към Славия", добави още спецът.

Треньорът информира, че сенегалецът Диоп ще продължи кариерата си на "Овча Купел". "Той е добър нападател и затова го задържаме. Елтон и Зоран Белошевич вече не са наши играчи. Работим усилено по селекцията и ще привлечем няколко попълнения. Искам Влади Златинов, както и се надявам Тошко Колев да се завърне, ако не си уреди нов клуб в чужбина", каза още Кузмановски.

Владимир Иванов-Фугата и Борислав Павлов са подновили договорите си със Славия и остават в клуба.

Съб Май 31, 2008 11:09 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Догодина като гледам нещата как вървят ще се борим за оставане в групата.

Съб Май 31, 2008 11:29 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Верно май този сезон все пак е добър в сравнение с тоя който ще дойде

Съб Май 31, 2008 12:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Изгледах клипчето и този сенегалец изглежда доста приличен играч. Дано да дойде наистина той , а не един от 16-те негови по-малки братя , че иди ги разбери кой кой е :lol: С напускането на Саша и Илийката работата в халфовата линия става наистина трагична :( Трябват ни нови халфове - поне двама конструктивни и един дефанзивен . За това какъв ще е следващия сезон ние май вече си знаем, освен ако пък на Венци не му се доиграе в Европа - но едва ли :wink:
P.S. Kакво мислите за евентуалния трансфер на Електричката в ЦСКА ? Само аз ли си мисля, че той беше казал, че в БГ би играл само за Славия , или пък бъркам :roll:

Съб Май 31, 2008 12:54 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
Здравко Лазаров е човек който нищо не е постигнал като купи и успехи и все пак треа да инвестира в още недвижими имоти типичен селяк и селяшка постъпка тотално ме разочарова

Съб Май 31, 2008 2:40 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
http://www.7sport.net/7sport/footbg/d5052_5.htm

Интервю на Стевица в 7 дни спорт

Съб Май 31, 2008 3:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен нещата няма да са по-зле, но със сигурност няма да са и по-добре. Това, че Илийката го няма е кофти, но може само да ни е през сасъда за звезди като доковците, белошевич (който все пак имаше и добри проблясъци) и елтон, който даде каквото можа, но се видя, че не е за нас.
Кузмановски ще търси добри попълнения и според мен ще си ги намери. Този сенегалец ми се видя добър, а и щом са го взели даже без проби, само по видеозаписи... А, ако Тошко и Пепи Златинов дойдат при нас ни стигат само още 2 халфа и 2 защитника и момчета от школата за запълване на празнините и сме готови за подвизи :D
Нека изчакаме да наближи началото на сезона, да видиме какво горе-долу ще представлява състава, пък тогава да го мислиме дали ще изпадаме.
А и е логично закупените да надхърлят продадените, защото нали от този сезон ще има дублиращи отбори, а от БФС казаха, че ще ебът наред, който не си играе мачовете и на дублиращите отбори.

Съб Май 31, 2008 5:52 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение ..................
Da idialno stava s doblirachtijat otbor pone 6-7 igra4i imame za tam,chte moje da nalagame junuchi tam ili pak igra4i na probi.2,2 mn dobri halfa ni trjabvat v momenta,o4akva Niki Petrov da napravi super sezon kakto i Ortega i Malindi
Pone 2 zachtitnici si trjabvat ochte
Ne e nikak slojnoZa Elton prodadahme li go ili prosto se otarvahme ot nego?

Съб Май 31, 2008 7:28 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
За Симонович въобще не съжалявам. През изминалия шампионат беше взел да става банален с невъздържаното си поведение и многобройни наказания. Като добавим и няколкото контузии и криенето в някои мачове, картинката става ясна. Футболист с качества, които все по - рядко показва, при това на сериозна възраст.
Загубата на Илиев е по - лоша, но и той беше на възраст и в някои мачове определено не знаеше къде се намира.
Не ги упреквам, че са избрали парите. Предстоят им не повече от 1-2 години футбол и финансовата страна на нещата е важна за тях. Друг е въпросът, че по тази причина Венци изпусна много голям брой футболисти, които можеха да придадат страхотна класа на отбора, ако се бяха засекли заедно и за повече време - Лазаров, Колев, Караславов, Иванович, Кушев... Щяхме да сме страхотен тим през миналата година и сега да спорим дали ще вземем титлата или ще сме на второ място.
Трябват ни изцяло нова халфова линия - двама технични играчи на възраст 27-30 години (може би от чужбина, защото качествените българи на тази възраст са или заети в "грандовете" или в чужди първенства), един опитен 30-32 годишен конструктор и дефанзивен халф, който да има голям опит. Сред тях може да се обиграват 2-3 младока, които да кърпят дупките през сезона, като същевременно се обиграват и трупат от опита на по - рутинираните си колеги.
В нападение всичко ще се реши, ако Колев се върне. Който и да му партнира в атака, няма да има голям риск, защото Тошко си е машина и ще вкарва доста голове. Ще е по - полезен и от Лазаров.
За Малинди, Коприваров, Ортега, Орлинов и Петров може да се каже, че имаха някой и друг проблясък, но тепърва ще трябва да се доказват с постоянство и ефективност. Дано това стане още есента.

Съб Май 31, 2008 11:58 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 377 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 38  Следваща