"Локо" (Сф) - "Славия" за купата
Автор |
Съобщение |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Съб Дек 12, 2009 8:18 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Нема бате тва е по-добро от сееееееекссссссс
Ебати кефаааа, полуделииии - издивелиииии все така и да ни дават купата !
пс. мислех, че съм карък на отбора...слава богу не съм !! Замесените ще се видим съвсем скоро....ебал съм ти делниците, дайте ни празници !!
Наздраве !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Дек 12, 2009 8:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Голям мач , голяма публика , големи играчи , голяма Славия  Преживяване , което ще ни топли и през идващите студени дни  Наистина буферите вече са ни клиенти отвсякъде , реалният резултат е 1:4 поне , но и така бива  Надиграхме ги , надвикахме ги , надпяхме ги  Дай Боже това да е едно ново начало за нашия славен клуб , за да се върнат много от феновете на стадиона , заслужаваме титли , купи , заслужаваме Европа и дано скоро това стане реалност
Дълбок поклон пред агитката днес , момчета , гордея се с вас , гордея се , че съм славист
САМО СЛАВИЯ 
|
Съб Дек 12, 2009 10:01 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 gsr
направихме си хубав празник на стадиона
|
Съб Дек 12, 2009 10:15 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Тази победа ни стопли в доста студеното време днес ! Евала на всички, които дойдоха днес и подкрепиха отбора ! В трудни и славни мигове трябва да стоим зад него !!! Защото треньори и играчи са временни , а името е ВЕЧНО !!! САМО СЛАВИЯ !!!
P.S. ЖУ - ДУ - ФАААААК ЮЮЮ 
Съб Дек 12, 2009 10:25 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Абе не е като да отстраним говедата или свинете, но пак си е кеф - три поредни победи в Китай си е яка серия. Ако Вуцан вземе купата, дори и аз ще го призная за най-великия треньор в света след Кано.
|
Съб Дек 12, 2009 10:41 pm |
|
 |
Nik64
Познат
|
 Това е истиската Славия
Това е истинската Славия! Тази, която искам да гледам. С дух и огромно желание, с много дора игра на всички и със себераздаване. С невероятна агитка, която бе по-многобройна и по-гласовита от домакините в студеното време. Браво, момчета. Напълнихте ми сърцето. САМО СЛАВИЯ!!!
|
Съб Дек 12, 2009 10:44 pm |
|
 |
Faa
Току що регистриран
Регистриран на: Пет Дек 11, 2009 8:22 pm Мнения: 3 Местоположение: София
|
О повярвайте ми , ако продължаваме с тази игра , все повече и повече хора ще идват на мачовете.Аз лично този полусезон съм ходил само на мача с "Левски".Отказах се да ходя на мачове миналата година по същото време , просто защото ние не играехме футбол ......... нито гониме нещо или сяка година ''гонехме'' уефа , ама всеки път така ''случайно'' завършвахме 1 или 2 места под зона уефа.Обаче след тази игра и тази борбеност , която показа отбора този полусезон , просто заради такъв футбол си заслужава да ходиш на мачове
|
Нед Дек 13, 2009 2:58 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Faa написа: О повярвайте ми , ако продължаваме с тази игра , все повече и повече хора ще идват на мачовете.Аз лично този полусезон съм ходил само на мача с "Левски".Отказах се да ходя на мачове миналата година по същото време , просто защото ние не играехме футбол ......... нито гониме нещо или сяка година ''гонехме'' уефа , ама всеки път така ''случайно'' завършвахме 1 или 2 места под зона уефа.Обаче след тази игра и тази борбеност , която показа отбора този полусезон , просто заради такъв футбол си заслужава да ходиш на мачове
По-точно втората половина на този полусезон, да не обобщаваме съвсем... че в началото си бяхме направо за Б група!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Дек 13, 2009 4:50 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
10 000 бели фенове се чакат на домакинството със своге другата година
да пускат билетите
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ