Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 10:19 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
 "Локо" (Сф) - "Славия" за купата 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
момчета нека да си пожелаем това да е едно ново начало за Славия и да дойде времето да видим любимия отбор там където му е мястото в европа и на едно от първите 3 места :!: :!: :!: :!:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Съб Дек 12, 2009 8:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нема бате тва е по-добро от сееееееекссссссс :lol:
Ебати кефаааа, полуделииии - издивелиииии все така и да ни дават купата !

пс. мислех, че съм карък на отбора...слава богу не съм !! Замесените ще се видим съвсем скоро....ебал съм ти делниците, дайте ни празници !!
Наздраве !

Изображение
www.zone1913.com

Съб Дек 12, 2009 8:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Голям мач , голяма публика , големи играчи , голяма Славия :!: :!: :!: Преживяване , което ще ни топли и през идващите студени дни :) Наистина буферите вече са ни клиенти отвсякъде , реалният резултат е 1:4 поне , но и така бива 8) Надиграхме ги , надвикахме ги , надпяхме ги :twisted: Дай Боже това да е едно ново начало за нашия славен клуб , за да се върнат много от феновете на стадиона , заслужаваме титли , купи , заслужаваме Европа и дано скоро това стане реалност :D
Дълбок поклон пред агитката днес , момчета , гордея се с вас , гордея се , че съм славист :)
САМО СЛАВИЯ :!: :!: :!:

Съб Дек 12, 2009 10:01 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение gsr
направихме си хубав празник на стадиона

Съб Дек 12, 2009 10:15 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Тази победа ни стопли в доста студеното време днес ! Евала на всички, които дойдоха днес и подкрепиха отбора ! В трудни и славни мигове трябва да стоим зад него !!! Защото треньори и играчи са временни , а името е ВЕЧНО !!! САМО СЛАВИЯ !!!

P.S. ЖУ - ДУ - ФАААААК ЮЮЮ :lol: 8) :D

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Съб Дек 12, 2009 10:25 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Абе не е като да отстраним говедата или свинете, но пак си е кеф - три поредни победи в Китай си е яка серия. Ако Вуцан вземе купата, дори и аз ще го призная за най-великия треньор в света след Кано.

Съб Дек 12, 2009 10:41 pm
Профил
Познат

Мнение Това е истиската Славия
Това е истинската Славия! Тази, която искам да гледам. С дух и огромно желание, с много дора игра на всички и със себераздаване. С невероятна агитка, която бе по-многобройна и по-гласовита от домакините в студеното време. Браво, момчета. Напълнихте ми сърцето. САМО СЛАВИЯ!!!

Съб Дек 12, 2009 10:44 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
О повярвайте ми , ако продължаваме с тази игра , все повече и повече хора ще идват на мачовете.Аз лично този полусезон съм ходил само на мача с "Левски".Отказах се да ходя на мачове миналата година по същото време , просто защото ние не играехме футбол ......... нито гониме нещо или сяка година ''гонехме'' уефа , ама всеки път така ''случайно'' завършвахме 1 или 2 места под зона уефа.Обаче след тази игра и тази борбеност , която показа отбора този полусезон , просто заради такъв футбол си заслужава да ходиш на мачове :)

Нед Дек 13, 2009 2:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Faa написа:
О повярвайте ми , ако продължаваме с тази игра , все повече и повече хора ще идват на мачовете.Аз лично този полусезон съм ходил само на мача с "Левски".Отказах се да ходя на мачове миналата година по същото време , просто защото ние не играехме футбол ......... нито гониме нещо или сяка година ''гонехме'' уефа , ама всеки път така ''случайно'' завършвахме 1 или 2 места под зона уефа.Обаче след тази игра и тази борбеност , която показа отбора този полусезон , просто заради такъв футбол си заслужава да ходиш на мачове :)

По-точно втората половина на този полусезон, да не обобщаваме съвсем... че в началото си бяхме направо за Б група!

Нед Дек 13, 2009 4:50 am
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
10 000 бели фенове се чакат на домакинството със своге другата година :twisted:
да пускат билетите

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Дек 13, 2009 9:35 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща