Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:47 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 180 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Следваща
 "Славия" - ПФК ""Левски"" АД 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
200% дузпа, Данчо нарочно го направи ! Преди атаката за дузпата. Наш играч лежи, наш'те главочи не изкарват топката, за да му се окаже помощ, продължават атаката, Тодор Колев с малоумно, ИДИОТСКО овладяване на топката, след като в радиус от 5-6 м от него нямаше никого ! Следва някакъв пас към нашето наказателно поле, където Данчо така се оплете, че саморъчно изработи голово положение за говедата и след това дузпа.

Хубав мач се получи, времето бе страхотно, имаше фенове, имаше напрежение и емоции, но истината е, че сами се закопахме. И двата гола са наши, и бяхме на минути от победата, остана разочарование у всички ни.

Нед Ное 07, 2010 4:36 pm
Профил WWW
Току що регистриран

Мнение 
Напълно подкрепям SaKrAnTo 1913 в изказването му. Въпреки всичко съм доволен от мача, просто мал шанс и груба грешка.

Нед Ное 07, 2010 4:51 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Абе тоя бастун нема ли да излезе в пенсия бееее..... не бат', ами направо Дед'Дана

Нед Ное 07, 2010 5:04 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Тоя бригадир требва да се пенсионира!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Ное 07, 2010 5:15 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
FeverNew написа:
Абе тоя бастун нема ли да излезе в пенсия бееее..... не бат', ами направо Дед'Дана
същотото важи и за пенсионера колев нему се играе на момчето а и вече неможе.И ВСЕ ПАК БРАВО НА МОМЧЕТАТА и жалко че ги изпуснахме няма скоро да имаме такъв жанс.

Нед Ное 07, 2010 5:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
SaKrAnTo 1913 написа:
200% дузпа, Данчо нарочно го направи ! Преди атаката за дузпата. Наш играч лежи, наш'те главочи не изкарват топката, за да му се окаже помощ, продължават атаката, Тодор Колев с малоумно, ИДИОТСКО овладяване на топката, след като в радиус от 5-6 м от него нямаше никого ! Следва някакъв пас към нашето наказателно поле, където Данчо така се оплете, че саморъчно изработи голово положение за говедата и след това дузпа.

Хубав мач се получи, времето бе страхотно, имаше фенове, имаше напрежение и емоции, но истината е, че сами се закопахме. И двата гола са наши, и бяхме на минути от победата, остана разочарование у всички ни.

100% съм съгласен , във всички ни остана горчилката от изпуснатата победа ... Потвърди се за пореден път , че бат Дана и Илийката са за пенсия вече :roll:
Не знам само защо второто се дръпнахме толкова и само се защитавахме , просехме си да получим гол и в крайна сметка така и стана :? Иначе първото ги разсипахме , Галин и Ники Божов бяха над всички :twisted:
Все пак смятам , че Кокала излезе мъжкар и скочи на говедата , каквото и да говорим от години не сме вземали 4 точки от животните на един полусезон , така че го поздравявам :wink:
Поклон пред страхотните бели фенове днес :D
САМО СЛАВИЯ :!: :!: :!:

Нед Ное 07, 2010 5:38 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Йовов: Опорочен мач
Един от асовете на "Левски" Христо Йовов не скри разочарованието си след равенството 2:2 срещу Славия. Според него мачът е бил „опорочен”, като Бижутера отказа да обясни, какво има предвид.
„Какво да коментирам? Опорочен мач. Тълкувайте го както искате. Аз спирам дотук, за да не ме накажат”, заяви Йовов.
„"Левски" не беше на нивото от четвъртък, явно умората си каза думата. Аз лично съжалявам, че не можах да помогна повече. Не е нормално отбор като "Левски" да поведе и толкова лесно да изгуби преднината си. Може би имаше невнимание или отпускане, но не може да допускаме толкова елементарни голове”, допълни ядосаният Йовов.

Говеждото нахалство няма край.

Нед Ное 07, 2010 5:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Между другото си слагам ръка на сърцето и си признавам че Славия на Велев ми харесва повече от Славия на Вили Вуцов и Славия на Кузмановски.

Нед Ное 07, 2010 5:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Всички видяха че заслужавахме повече победата ! Хубаво време,готини хора на стадиона , напрежение , голове ,мача си беше супер !! Само Славия

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Нед Ное 07, 2010 5:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ако трябва да бъда по-директен, ще кажа, че Данчо носи главна вина за гола, но не малко черен пред очите ми е Тошко, защото за мен КАПИТАНЪТ не може да си позволява такива идиотски отигравания, още повече че влиза в мача с пресни сили. Да не говорим, че дори не изкарахме топката, след като наш играч лежеше.

Първото полувреме беше нашето полувреме, но в защита сме на аматьорско ниво. Говедата с 2-3 паса в центъра на терена направиха перфектни контри, и оставаха защитата далеч зад себе си. При статични положение сме си ясни, караме го на молитви.

Другото е, че ние не може да затваряме играта, не сме Барселона, та да имаме халфове, които да убият темпото, да намалят оборотите, да контролират средата на терена, или още по-просто казано резултатът да го 'приспим'. Приемем ли играта в нашата половина, невъзможно е да не получим гол.

Но каквото и да си говорим, горчилката остава..

Нед Ное 07, 2010 5:47 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 180 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Следваща