Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Монтана"-"Славия"
ЧЕСТИТО ПОБЕДА!!! Това си беше и двойна победа - благодарение на Викторчо така насолихме livesport, че не посмяха повече да прекъснат... Стана драма в Монтана! И в момента, в който си мислех, че късметът ни изневерява, настана такава канонада, че и аз не разбрах откъде и как влезе топката! Браво на момчетата, че се бориха до последната секунда! Сега ще посрещнем чорбата с гордо вдигнати чела, пък каквото...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Ное 19, 2011 4:37 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
SaKrAnTo 1913 написа: Цирк.. Няма да коментирам как стигнахме до победата, със сигурност футболните аргументи в играта ни липсваха. Отново мач с 10 човека, защото Божов не играе. Галин само пречи. Меси е като муха без глава. С човек повече не можем да сътворим една атака, да си подадем няколко паса, да сътворим някаква красива комбинация. Направо се чудех кой е средняк и кой е от София. Да не говорим за леженето, като че ли ни устроиваше да загубим с един гол разлика. Отвратен съм от начина на игра, от поведението на играчите. А за това вина има Кушев. Много точен коментар и аз сам на това мнение
|
Съб Ное 19, 2011 4:41 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
Честито СЛАВИСТИ! Понякога трябва да има и такива победи.
|
Съб Ное 19, 2011 4:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Сами пропуснахме да си решим мача рано, вратарят им имаше уникални намеси, а ние изпуснахме 3-4 100 % положения. Да, критики трябва да има, особено към Галин и Меси, които за пореден път играха като малоумници и късаха нервите на всички ни.  Но не можем да не похвалим и като цяло отбора, които искаха победата, докрая се бориха за нея и обърнаха мача. Смените на Кушев този път бяха навременни, като Ради Василев и Дани Пеев се включиха отлично. Само не можах да разбера защо Илийката го нямаше даже и в групата От този мач вадя няколко извода: 1. Емо Петров твърдо трябва да е титуляр - спаси чисто положение на Луис Едуардо при 1:0 за Монтана, а и ни носи късмет сякаш 2. Дани Пеев трябва да бъде титуляр, Борносузов определено разочарова с представянето си не само в този мач 3. Жуниор се мъчи като крило и мястото му не е там, вярно че даде паса за изравнителния гол на Ради Василев, но според мен е много по-полезен като нападател 4. Радослав Василев има много качества и го виждам като заместник на Божов. Но трябва още конкуренция отпред и да се вземе някой добър реализатор през зимата 5. Галин Иванов в момента повече пречи на отбора, може би трябва да бъде продаден, ако въобще има кой да го купи 6. И най-важното - миналата година преди мача с ЦСКА за Купата играхме с Монтана и паднахме с 1:0, после загубихме и от ЦСКА със същия резултат  сега ще бием ЦСКА с 2:1  Амин, дай Боже 
|
Съб Ное 19, 2011 4:51 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Грозна победа но победа все пак............8 победи от 14 мача не звучи лошо но игата има нужда от много корекции.А отборът от нови попълнения.
|
Съб Ное 19, 2011 4:56 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Победа срещу чорбите с 2:1 
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Съб Ное 19, 2011 4:58 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Нв можвм да играем срещу отбори,които ни влизат твърдо...прекалено меки сме сякаш... Победата е грозна,но е победа... Дано и срещу цеденеато се представим достойно...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Ное 19, 2011 5:15 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Асен Букарев: Такова чудо не бях виждал, съдиите решиха всичкоПомощник треньорът на Монтана Асен Букарев изригна срещу съдийството на Александър Костадинов в двубоя срещу Славия, който домакините загубиха с 1:2. Победният гол за „белите“ падна в продължението на мача, а преди това тимът на Монтата остана и с човек по-малко на терена. „Очаквано се получи здрав мач. В определени моменти отборът на Славия ни надигра. Честитя им така наречената победа. Имаха много положения, които не вкараха, но съдийството реши всичко в тази среща, за пореден път. Не искам да правя скандали и да акцентираме върху това. Отдавна не съм виждал такова подпиране на противников отбор“, коментира Букарев. „Не мога да обвиня Славия или някой друг, единствено мога да обвиня съдийската тройка или четворка. Мислех, че тези години са отминали, а днес аз и целият стадион бяхме свидетели на нещо невиждано. Неадекватно, грешно и тенденциозно съдийство. Трудно мога да коментирам мача,след като имаме изгонен футболист и не ни се свирят три нарушения преди техния гол в последната минута“, сподели още Букарев. Неблагодарно говедо 
|
Съб Ное 19, 2011 5:23 pm |
|
 |
dani
Познат
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 6:24 am Мнения: 71 Местоположение: lylin10,8
|
Прикачени файлове:
final-fenove[1].jpg [ 143.08 KiB | Прегледано 1803 пъти ]
_________________ АЗ ОБИЧАМ СЛАВИЯ А НЕ венциславия.
|
Съб Ное 19, 2011 5:26 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
Тука коментираме мача с Монтана, стига с тази Цска, докъде я докарахме, щом усмисляме представянето на отбора само когато доидат мачове с животните. Може нищо да не играем, но нали идва мач с "Левски" или Цска, за "този мач живеем". Аз не искам Славия да играе красив футбол, аз искам Славия да играе грамотен и привликателен футбол, да изгради свои собствен стил и да го следва навсякъде по терените на България. Кушев след всеки мач казва, че има много работа и през седмицата ще се обърне внимание на грешките. Изказванията му будят само смях. Кога ще дойде треньор с визия и идея за футбола, който със здрава ръка и мениждърска грамотност ще научи тези лешпери да играят футбол. Има хора, които си купуват титулярно място или под някаква друга форма се котират в стартовите 11. Много ми е интересно как Кушев ще отиде преди мача и ще каже на Божов, че няма да е титуляр. Или Галин ще го закотви. Ама нали зимата трябва отново да забегне, не може да е пейка. Днес имаше късмет, че победихме, иначе при 1-0 дори с двоината смята не се виждаше как ще стане. Дано Дани Пеев напусне зимата, не искам да виждам как това момче търка пейката всеки мач, защото не му е там мястото. Съжалявам, че съм прекалено черноглед, но нека не сме коне с капаци и да гледаме реално на представянето ни. Ясно е, че подкрепата ни ще я имат.
Съб Ное 19, 2011 6:20 pm |
|
 |
|