Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Селекцията - 2015/2016
В паузата щяло да има контрола с Литекс, след която ще има решение за Курдов и Пеев. Novsport написа: Тарханов коментира Даниел Пеев и Атанас Курдов, които са на проби в отбора. "Сега отиват на лагер, ще направим контрола срещу Литекс и вероятно там ще ги видим. Приятно е да се играе с такива отбори. Там може да проличи в какво състояние са тези играчи", каза още треньорът на Славия. На въпрос иска ли в тима Владимир Гаджев, руснакът отговори: "Това бе доста назад във времето, когато го харесвах. Сега не знам какво му е състоянието".
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Мар 20, 2016 2:40 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Бъдещето на Атанас Курдов и Даниел Пеев в Славия зависи от представянето им в контролния мач с Литекс, пише "Тема спорт".
Треньорът на "белите" Александър Тарханов ще прецени след двубоя с възпитаниците на Любослав Пенев дали да задържи нападателя и полузащитника.
Литекс и Славия се изправят един срещу друг в събота от 15:00 часа в Ловеч.
|
Сря Мар 23, 2016 9:29 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Интересно е, че новият треньор на Кения не е взел Омар за тъй важната квалификация с Гвинея - Бисау. Изцвинението - подновяване на отбора. Е, 0-1 с подновения отбор.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Мар 23, 2016 7:59 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Интересно интервю с Митко Рангелов
Нападателят на националния ни тим Димитър Рангелов е сред най-опитните играчи в селекцията на Ивайло Петев. В момента той все още рита за "Коняспор". Голаджията каза мнението си пред "Стандарт" за проблемите в родния футбол, какво пречи на талантите ни да пробият, както и за днешния мач с Португалия. - Каква е нагласата преди двубоите с Португалия и Македония и има ли притеснение сред вас? - Да не забравяме, че това са контроли, въпреки че съперниците са силни, особено Португалия. Всички знаем, че в последните години Кристиано Роналдо е вторият най-добър футболист в света, понякога даже беше номер едно. Вече обаче не е в тази форма. Няма притеснение у нас. - Има много дебютанти в тима. Считате ли това като добър шанс за ново начало в националния? - Силно се надявам. Най-важното е тези момчета да добият самочувствие и да играят постоянно в клубните си отбори. Българите са жадни за успехи В последно време нашия народ страда доста във всяко едно естество. Трябва да се постараем да донесем поне малка капчица радост за тези хора. - Правите много силен сезон с клубния си тим "Коняспор", какви са амбициите ви до края? - Надявам се да останем трети в първенството, за да влезем директно в групите на Лига Европа. Ако може да играем финал за купата също ще е много добре. Но ни се натрупаха много мачове, а зимата не успяхме да направим добра подготовка. На лагера за една седмица тренирахме само два или три пъти навън с топка. Всичко друго беше във фитнеса. Тръгнахме нагоре, защото дойде правилният треньор - Айкут Коджаман. Той доведе със себе си добри специалисти - доктори, кондиционни треньори и всичко се промени. Започна да се работи много професионално. - Нарочиха Ви за гонене преди 12 месеца, а сега сте важна част от тима. Как се преобърнаха нещата? - Имаше странични фактори, които вече не са в отбора. Вижда се, че без тях вървим много добре. Визирам един от спортните директори. Той сега не е с нас. Имаше и други, но няма да ги споменавам, за да не излезе из турските медии. - Смятате ли да се завърнете да играете в България, след като договора Ви с "Коняспор" изтече? - От "Коня" ми предложиха нов двугодишен договор. Аз съм на 33, така че една такава оферта е изключително приятна. Все още го обмислям заради семейството. Жена ми е германка, децата също са родени там. Те живеят в Германия, а аз съм в Турция през повечето време. Имам нужда да съм тях и това е най-важното за мен. Сега съм пред дилема и не знам по кой път да поема. Семейството е на първо място за мен, но предложението е много добро и ще трябва да направим някакъв компромис. Обмислял съм да си дойда и в "Славия" но считам, че имам сили да поиграя още 2-3 години на сериозно ниво. След това вече не се знае. - Какво е мнението ви относно предложението за създаване на Висша лига? - Това е доста добър вариант. В Швейцария са 10 отбора в първенството. Форматът е подобен на този в България. Трябва да се помисли много добре кое е най-доброто за родните отбори, както и за стандарта, който имаме. Най-важното е да се налагат млади футболисти. В България има много талантливи момчета, а връзката между юношеския и мъжкия футбол се къса някъде. Бил съм на много места и видях различни футболни култури и манталитети. Мога да кажа, че ние сме сред страните, които са пълни с талантливи момчета, въпреки че населението ни е малко. Нужно е в юношеските години на тези момчета да се работи по-професионално с тях. Треньорите в младежките формации трябва да водят тимовете по същия начин, по който се работи и в мъжкия отбор. При нас как е - чакат да станат на 18, взимат ги при мъжете и всеки треньор започва да се оплаква: "Той нищо не знае и на нищо не е научен. Сега аз ли да почна да се занимавам с него" и лека-полека ги отбиват настрани Много са малко тези младоци, които са самоуки и са научили без чужда помощ нещата от тактическо естество, начин на поведение и хранене. Това са елементарни неща, които са изключително важни, но повечето хора не ги знаят. Трябва да се наблегне във възрастта между 15 и 17 години. Там се къса нишката. - Вие, Благой Георгиев и Чавдар Янков сред самоуките таланти ли сте или някой ви помогна?
- При нас имаше друг фактор. Ние случихме на един изключително добър специалист в "Славия". За съжаление, той не е българин. Визирам Ратко Достанич. Той ме е научил на повечето неща, които в последствие ми донесоха успех във футбола. И до ден днешен използвам негови прийоми.
|
Пет Мар 25, 2016 9:56 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Както по всичко личи, ни Пеев, ни Курдов ще вземем и ще си потънем в посредствеността, така желана от Дебелия. Няма по-голям идиотизъм от този на Шкембето, отборът ти да има уникалния шанс да играе в Европа, а на теб да не ти дреме за него, да бълваш малоумни клишета от рода "Славия ще играе в Европа, когато е готова за това". Кога бе Дебел ще се случи това, когато остане само манго дето продава семки пред стадиона ли и няма на кого да ги продаде освен на теб. Писна ни от теб. От това да се правиш на умньо всеки ден пред журналистите, а не погледнеш, че Славия тъне в безтегловност и незнайно защо съществува. То е ясно всъщност, да има " Полегнала е Тодора " , както каза преди няколко дена, любима негова българска народна песен.. 
|
Пон Мар 28, 2016 8:35 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Славия освободи брата на Георги Пеев Старши треньорът на Славия Александър Тарханов не е одобрил каращия проби полузащитник Даниел Пеев и "белите" няма да му предложат договор, пише "Тема Спорт". Опитният футболист игра през второто полувреме на контролата с Литекс (0:2), но руският специалист не е останал доволен от формата, в която се намира братът на бившия национал и легенда на Амкар (Перм) Георги Пеев. Все още обаче има шанс в "Овча купел" да ангажират другия футболист на проби - Атанас Курдов. Нападателят тренира с най-стария столичен клуб и към днешна дата възможността да парафира със Славия е 50 на 50. В най-скоро време Тарханов ще даде окончателен отговор и на юношата на "Левски". http://www.sportal.bg/news.php?news=597098
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Мар 29, 2016 9:28 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Жалко разчитах за го задържим.
|
Вто Мар 29, 2016 9:29 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
С толкова много класни играчи в отбора как да ги вземем  Ако се откажем и от двамата, ще сме най-големите глупаци на света.
|
Вто Мар 29, 2016 10:13 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нападателят Атанас Курдов няма да тренира повече с отбора на Славия.
Преди месец юношата на "Левски" започна тренировки с “белите” с цел да подобри спортната си форма, като специално за Гонг сподели, че щом се почувства готов и от ръководството на Славия му предложат да остане, с удоволствие би облякъл отново “бялата“ фланелка.
На този етап обаче това няма да се случи. Футболистът е изразил желание само да тренира и подържа форма с “белите”, но без да се обвързва с тях, което не е било прието от треньорското ръководство на Славия.
|
Вто Мар 29, 2016 1:29 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Пътищата на Пеев и Славия не се събраха отновоДаниел Пеев няма да продължи кариерата си в отбора на Славия. Халфът изкара около две седмици като част от тренировъчния процес на тима от Овча Купел, но до договор нр се стигна. Тази сутрин в разговор между треньора Александър Тарханов и футболиста е станало ясно, че не физическото състояние на играча, а клубната политика -развиването и налагането на млади играчи от школата е причината опитният футболист да не получи договор. “Разбирам доводите на ръководството и ги приемам съвсем нормално. Не съм сърдит на никого, даже напротив. Благодарен съм на Венци Стефанов и Веско Събев, че ме потърсиха. Разделяме се с добри чувства”, заяви Даниел Пеев специално за Гонг. “Лошото в случая за мен е, че всики отбори в А група си имат окомплектовани отбори, а и шампионатът почти свършва. За мен е важно да съм близо до семейството си и има възможност да подържам форма с родния ми Локомотив София или да помогна на Витоша Бистрица. До ден два ще реша какво ще правя до лятото” завърши Пеев.
|
Вто Мар 29, 2016 1:42 pm |
|
 |
|