Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 12:17 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 Петър Хубчев- рапсодия в бяло !!! 

Да остатне ли Хубчев треньор на Славия???
Да. 100% го подкрепям. 52%  52%  [ 16 ]
Не . Той не става за треньор. 19%  19%  [ 6 ]
Абе все ми е едно кой е треньора ако наще играят като хората! 29%  29%  [ 9 ]
Общо гласове : 31

Петър Хубчев- рапсодия в бяло !!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Петър Хубчев- рапсодия в бяло !!!
След гръмкия ни провал.., изникна въпроса трявла ли Петър Хубчев да остане в Славия ?
Казусът е сложен....все пак той не успя да изведе един отбор с 4-5 национала до Евро турнирите, няма и никъкъв опит. Но пък в него има всичко останало....млад, преспективен, дисциплиниран, с много връзки във футболните среди. Така че според мен той трябва да остане....трябва да остане най малкото защото не е магьосник а нормален човек ,който според мен ще преобрази рано или късно играта на Славия. Друг е въпросът че за това се изискват много усилия и много нови футболисти.
Хубчев е може би един от най- приятните хора с които някога съм се запознавал... и ми направи адски добро впечатление.... . А пък и след реакцията му относно онова лекенце Владимиров си мисля че това е точния треньор за нас. Но за това трябва време....а ние феновете на Славия ни писна да имаме само напразни надежди без резултати !!! Все пак си мисля обаче че този път нашето чакане ще си заслужава и Славия пак ще бъде това което беше.....и трябва да бъде винаги.
Така че ви пожелавам търпение......ЩЕ СЕ ВИДИМ НА МАЧА С БУФЕРИТЕ!!!

P.S. От сигорни източници научих че това е последния сезон на Владимиров в Славия.

ВИНАГИ С ВАС !

Пон Май 09, 2005 1:43 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗАД ХУБЧЕВ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИМАМЕ ГОЛЯМ ОТБОР :twisted:

Пон Май 09, 2005 2:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
СУГЛАСЕН СЪМ С ГОРНОТО МНЕНИЕ И АЗ СЪМ ТВАРДО ДА ОСТАНЕ РАНО ИЛИ КЪСНО УСПЕХИТЕ ЩЕ СА НАЛИЦЕ :lol:

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Пон Май 09, 2005 4:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Лошото е че в България треньорите не успяват да се задържът повече от 4-5 месеца в даден клуб.Дано бат Петьо да се задържи поне до следващия сезон да видим каква селекция ще направи и какви резултати ще покаже.

Пон Май 09, 2005 4:29 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Аз гласувах с третото. Някак не съм навит да чакам "рано или късно" нещата да се оправят. Хубчев беше нает с ясна краткосрочна задача- класиране в евротурнирите. На път е да не я изпълни, въпреки многобройните шансове, които ни се предоставиха от загубите на Литекс. Де факто Хубчев нищо не е променил нито в играта, нито в манталитета на отбора. Вярно, че заздрави защитата- допуснали сме 4 гола в 7 мача, което отдавна не е било. Но в офанзивен план нещата са по- безрадостни отвсякога. При Джамбазки създавахме куп положения за гол, които оставаха неизползвани от яловите ни нападатели. Сега дори това го няма. Вкарали сме едва 8 гола в 7 мача, повечето от които са плод на феноменалния талант на Чавдар Янков да бележи от невъзможни положения- малки ъгли, големи разстояния и през куп от играчи. При тези попадения еднаква роля играят както майсторството на играча, така и случайността. Схемите на игра и тактиките тук нямат никакво значение и не можем да търсим заслуги на треньора. Факт е обаче, че вече създаваме с пъти по- малко голови възможности. Ето тази работа зависи от щаба. А и както казах и в предишни мнения, съперниците които срещнахме в тези 7 кръга бяха повече от безобидни. Накратко казано пръснахме 8 точки от равенства срещу опашкари. 4 от тях в София...
Аз лично давам кредит на доверие на Хубчев докато има теоретична възможност за заемане на 4-тото място. След това вече ще трябва да си го спечели. Това доверие му е бонус един вид, без да го е заслужил все още. Истината е, че от много години не сме имали такъв златен шанс за евротурнири, такова щастливо стечение на обстоятелствата около основния ни конкурент и то на такъв краен етап от шампионата... Но почти го проиграхме на 100%. А оправданията са смешни, нечувани по света- тежък терен, липса на мотивация, безхаберие сред подопечните футболисти. При положение, че разполагаш с пълен картбланш да работиш с играчите както намериш за добре, тези оправдания много олекват.

Що се касае до тролейчето... Ефенберг не помириса национален отбор след като показа среден пръст на публиката на мача с Корея в САЩ. Дори го качиха на първия самолет за Германия. После дълго време игра за разни слабаци докато го взеха в Байерн след много години.
Дано наказанието за Владимиров да включва изваждане от състава до края на първенството. И дано щом ще се маха да подсили "Левски" или ЦСКА. Това е единствения наш играч, който с удоволствие бих им преотстъпил ако имах възможност.

Пон Май 09, 2005 4:31 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Lichno na men kredita mi na doverie kum Hubchev pochna da se izcherpva glavno zaradi tova che ne moje da motivira futbolistite, a tova na tozi etap ne bi triabvalo da bude neshto trudno ! No puk ot druga strana mi pisna ot smeni na treniori! Tova i decata v Zapadna Evropa znaiat che ne e dobre za futbolnia klub ! Za tova az predpochitam Hubchev da ostane trenior do iztichane na dogovora si , dori da ne se klasirame za UEFA i ako do togava neshtata vurviat dobre , to da mu bude predlojen nov dogovor. Da bude ostaven da izgradi otbor za kolkoto vreme mu e nujno.

Пон Май 09, 2005 7:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мене трябва да остане още един сезон

The Rise of the poisoned Youth

Пон Май 09, 2005 8:55 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Аз гласувах "ЗА", като още се колебая, но както се казва жребият е хвърлен, връщане на зад няма. Гласувах за, не защото отбора е показал някаква хубава игра, а защото смятам, че поне е переспективен, млад треньор на който ако му се даде малко повечко време може и да направи нещо. А и трявба да признаем, че не останаха вече български треньори, най-много да си позволим някои сърбин.
До колкото за Владимиров в "Левски" или ЦСКА - ураааааааа,( понеже в една тема го защитих малко, не може да се каже че му лисла злото) с един куршум два заека, и ние доволни че се маха и той че отива в "по-класен" отбор.

Който Славия мрази
под нас да лази

Вто Май 10, 2005 12:13 am
Профил ICQ WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нека направи селекция и подготовка.Ясно е, че пое нещата в движение и би било много трудно за който и да е треньор да промени кой знае колко за толкова кратко време.Относно резултатите...Имам чуство, че ще имаме попълнения от Пирин през лятото ако ме разбирате 8)

Вто Май 10, 2005 4:42 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
Който ще да е треньор, но вече требе да се земат крути мерки с тия безхаберници.

Вто Май 10, 2005 8:36 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща