Кога ще се връчи наградата за футболист на полусезона?
Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 Кога ще се връчи наградата за футболист на полусезона?
|
Пет Май 27, 2005 9:11 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Отговор на този въпрос можеш да откриеш ТУК. Това е първата анкета, където с Васко уточнихме кое как да бъде с купата.
Виждаш, че направихме всичко възможно да има ясен победител още за мача с Родопа ( в смисъл - тази тема я обявихме със срок до петък- някой да не измисли пак разни фалшификации, измами, манипулации и какво беше там...)... Но нямаме откъснал се с над 100 точки... Я си представи, че дадат утре купата на сегашния водач ( в случая Благо), а претендентът (в случая Чаво) вземе 100 точки за мача със смолянци?
Васко има на 100% думата тук, не мога да кажа кое, къде и как, но като администратор на анкетата моето становище е, че победителя ще е известен след гласуването за мача с Родопа.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Май 27, 2005 11:25 pm |
|
 |
KIRIL
Орден "Стара Славия"
|
ПОБЕДИТЕЛЯТ Е ЯСЕН, ЗАЩОТО НИЕ ЩЕ ИГРАЕМ С ЮНОШИТЕ, НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ БЛАГО ЩЕ БЪДЕ НА СТАДИОНА, ЗАЩОТО ПЪРВИЯ ОТБОР Е ВЕЧЕ РАЗПУСНАТ.
|
Съб Май 28, 2005 8:39 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Май 28, 2005 8:42 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Kakwo stana s nagradata?
|
Пет Юни 10, 2005 9:37 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Dam koga? Po vazmojnost po-barzo trqbva da e predi da sme go prodali i nego 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Юни 10, 2005 10:08 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Моят ангажимент беше да проведа ежеседмичното допитване- направих го, въпреки, че беше много трудно да пускам анкети след мачове като тези, които изиграхме през пролетта. Правих се на сляп, глух, ненормален- призовавах всички да гласуват, въпреки че ми беше много трудно с това калпаво представяне.
Васко и НКС се нагърбиха да направят наградата официална, купи да дават- ето им. Васко не е отговорил на въпроса, въпреки че е взел отношение по играта - значи е наясно, че чакаме отговор.
Ако нищо не направи, аз от следващия сезон ще осигуря предметгна награда за футболиста на годината. Сега всеки да си изпълни ангаяжимента. Не ми пречи, но не съм обещал. Оттук нататък няма да взимам отношение по тазгодишното награждаване.
|
Пет Юни 10, 2005 2:23 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Разбирам вашето желание час по-бързо да видите наградата и награждаването и въпреки огромната си ангажираност напоследък, работя по въпроса. Иска ми се наградата да е доста по-оригинална отколкото една купа и съм сигурен, че ще я харесате, стига да успеем да направим нещата така, както съм ги замислил! Ако успея може да има и приятна изненада за вас - феновете от нета. Не знам дали ще имате търпение, защото и следващата седмица няма да съм тук, но то със сигурност и Благо го няма, а за да му я връчим трябва да е тука нали.
Предполагам че ще гризете нокти в догадки, но ми се иска да ви кажа когато наистина знам че ще стане факт идеята ми за наградата, а не сега да ви кажа някой чудесен замисъл, който в последствие да се окаже нереализируем.
Все пак за най-нетърпеливите от вас:
Разгледайте добре брой 4 на вестника и съм сигурен, че ще се досетите какво имам предвид! 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Съб Юни 11, 2005 12:19 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Както виждате Васко е сериозен човек. Получихме отговор на въпроса своевременно.
|
Съб Юни 11, 2005 4:38 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
...Ииииии какво стана?
|
Пет Юни 24, 2005 12:32 pm |
|
 |