Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ ОТ ГЕРМАНИЯ
Вече три дни откакто пристигнаха двамата германци,а все още няма никаква информация за тях.Направо съм бесен
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Юли 06, 2005 10:54 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Няма нужда да се нервираш.Един приятел ми каза че е слушал вчера по радио Гонг,че двамата са били одобренни на следобедната тренировка.Ще видим какво ще стане по нататък.Надявам се ако са наистина добри играчи да подпишат с нас.
|
Сря Юли 06, 2005 11:09 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
dano sa dobri 4e mi pisna ot kuci kone kato Vladimirov
|
Чет Юли 07, 2005 10:09 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Тези германци са една голяма въпросителна. Щом единия е бивш младежки национал, щом са одобрени лично от Хубчев... Може и да излезе нещо много добро от тяхното идване... Обаче идват от четвъртия немски ешелон, това ме притеснява. Тези отбори нашите "грандове" ги мачкат с по 12- 13 гола по подготвителните лагери. Трудно ми е да си представя, че там може да има качествени играчи... Вземете един Саки, който дойде като голмайстор на третоешелонния Санкт Паули.... Ставаше единствено да подпира козирката на резервната скамейка, да не падне случайно върху главата на Достанич... Не знам, дано излезе нещо позитивно от идването им, но аз не съм прекален оптимист.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юли 07, 2005 11:33 am |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Дано излезе нещо от тях, се пак са немци, не са много футболистите които идват от Германия, Франция, Англия, Испания и Италия а според мен там се играе най-качествения футбол в света.
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Нед Юли 10, 2005 11:39 pm |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Дано стават. Щом Хубчев ги е одобрил, може да стават. Поне после не мош да каже че друг му е правил селекцията. А некой знай ли заради тях ли пропусна мача с Родопа? Нали викаа, че отишел в Германия да гледа играчи? Тех ли е гледал?
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Вто Юли 12, 2005 11:35 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
|
отиде до германия зада не бере срам от игрите на дебелия Венци
|
Чет Юли 14, 2005 3:04 pm |
|
 |
|