Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 2:22 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7 мнения ] 
 мъка, мъка,мъка славия-ботев 1-0 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение мъка, мъка,мъка славия-ботев 1-0
отивайки на този мач знаех какво ще се случи-това което ще се случи и на мача с пирин-ходене по мъките.Бих искал да го питам Хубчев как се печели мач без нито един удар в вратата за 90мин.Единственият светал лъч които видях беше играта на новото попълнение СПЕРАНЦА,а без Благо и Караславов сме за Б-група

Чет Юли 28, 2005 7:25 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Хубчев не става за трениор...трябва ни някои доказан... :!: :!: :!:

Чет Юли 28, 2005 11:54 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
1- Бях много изненадан че иамше толкова много хора по трибуните (около 250човека), очаквах да са не повече от 50!

2- Наистина се видя че ако Благо се махне всичко е загубено...сяка атака минаваше през него, всеки от останалите футболисити като не знаеше какво да прави с топката (което беше доста често) търсеше Благо.

3- Имаше едно момче от новите игра с 24 номер, мисля че е дошъл от Берое 2000 или нещо такова....ами през цялото полувреме през което игра успя да отнеме само една топка, а през останалото време тичаше като муха без глава около топката или около противниковия играч с топка и не смееше да направи каквото и да е....абе пълна трагедия.

4- Спаренца остваи доста добри впечатления и имам надежди за него.

5- Кога най-накрая Славия ще почне да играе с повече от 1 нападател??? През цялото 1-во полувреме Колев седеше сам отпред и нищо не правеше... много малко топки бяха насочвани към него, а когато това ставаше всички защитници на "Ботев" знаеха че топката е за него (просто защото няма никои друг в атака) и е много лесно да го опазят. През 2-то полувреме като влезе Рангелов имаше малко раздвижване в атакта.

6- Много жалко за Керчев видя се че има хляб в него, ако някой има някаква информация дали контузията му е сериозна, да пише.

Като цяло мисля че този сезон ще бъде много тежък за нас!

Чет Юли 28, 2005 11:55 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Мамка му:

Халфът на Славия Мартин Керчев бе контузен тежко на снощната контрола с пловдивския "Ботев", завършила 1:0 и ще отсъства дълго, съобщава клубният сайт. В края на първото полувреме бранителят на "Ботев" Даниел Божков грубо с двата крака фаулира Керчев, който веднага бе откаран в болница със съмнение за счупена кост. Контузията се оказа много тежка и вероятно ще извади Керчев от строя за дълго време. В петък Славия ще гостува на Видима "Раковски" за контролен мач от 18 часа на стадиона в Севлиево.

Чет Юли 28, 2005 12:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
и аз сам на мнение че Хубчев не разбира футбола,от тази тъпа домакинска тактика с един нападател,представям си срещу цска и "Левски" какво чудо ще е-як бетон :twisted:

Чет Юли 28, 2005 2:32 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
АРЕ ИГРАЙТЕ БЕЕЕЕЕЕЕ!

Чет Юли 28, 2005 6:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: мъка, мъка,мъка славия-ботев 1-0
zissko написа:
Бих искал да го питам Хубчев как се печели мач без нито един удар в вратата за 90мин.

:? Аз си признавам, че не разбирам какво се опитваме да направим на терена. Разцъкваме топката в средата или в нашата половина. Цяло събитие е да стигне наш футболист с топката до наказателното поле на съперника. :?

Пет Юли 29, 2005 12:40 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 7 мнения ]