Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 3:18 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 "Ботев" - Славия 0-0 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение "Ботев" - Славия 0-0
Ем бях на мача и мога да кажа че или "Ботев" са много слаби или ние днес играхме на ниво.Повече положения от тях изпуснахме,въпреки че те нямаха много съществени атаки и удари към нашата врата.Горе-долу през цялото първо полувреме бяха в нашата половина,но не стигаха до нищо благодарение на перфектната защита и особенно играта на Асен Караславов,които ако не се лъжа е бивш канар.Резервното вратарче на "Ботев" маи ми се струва по-добро от татарското кюфте лилчо.
Има още да се говори за мача ама сега малко ме мързи.

Нед Сеп 25, 2005 10:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен мача до полужения беше 50 на 50 ,но до атаки и по-търсещите гола бяха наще!Аз ще oткроя Армандо които за 1-ви път го виждам супер стабилен!Много добри думи и за Карата разира се , беше с много вещи намеси през целия мач!Другите 2-ма за мен които трябва да се похвалят са Благо за борбеноста и че кара футболистите да ни поздравяват винаги и 2-рия играч е момчето с номер 9 в защитата ,май беше Тънко Дяков които имаше доста добри намеси ,но като за новак си имаше и той тук там лоши изчиствания!
Като цяло аз съм доволен от играта ,нищо че не взехме 3-те точки които повече заслужавахме!
А и Joey това за вратаря на "Ботев" не е така според мен защото аз доколкото видях при 1 полужение през 1-вото полувреме Арсов се конту3и и затва влезна резервния , но въпроса е че не съм съгласен че е по-добър щото той нямаше просто никакви намеси за което принос имат наще играчи които не уцелваха вратата!

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Сеп 26, 2005 8:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Да,Танко Дяков малко плахо започна,но си е нормално за първи мач да играе така.Повечето високи топки или бяха негови или на Карата те и двамата са супер високи,но Караславов има по-добра физика.

Пон Сеп 26, 2005 10:31 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Забравих да спомена добрите изяви на Джовани в този мач.Много много техника демонстрира,даже при едно положение 3-ма играчи на "Ботев" не знаеха къде е топката.

Пон Сеп 26, 2005 10:33 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Всички играха на ниво с изкл. на Митко Рангелов,малко ме изнелви Танко ама е нов все пак иначе си бехме мно добри :)

Изображение

Пон Сеп 26, 2005 2:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
МНОГО ДОБРИ АМА НЕЩО НЕ БИХМЕ ПАК , А "Ботев" СА ОТКРОВЕННО СЛАБ ОТБОР :oops:

Пон Сеп 26, 2005 4:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Гледах какви са ги свършили наш'те по К3 и мога единствено да похваля Благо, който беше двигателя на отбора и караше момчетата да атакуват и търсят победата. За Караславов не знам , но тук ще се доверя на хората, които са били на мача. В Армандо не видях много стабилност , особенно в 1 полужение, където изпусна топката и за малко да ни го мушнат!
Нещото, което искам да кажа е СРАМ И ПОЗОР! Правиме равен с "Ботев" бе!!! И някои от вас са даже доволни! Ето до къде го докарахме!!! Осъзнайте се малко! Това не е Славия! Това е Венциславия , дето беше написал някой в подписа си! Срам , просто срам...

Пон Сеп 26, 2005 6:26 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Абе поне на дадохме мача и нямахме късмет,да кофти е че праим равен с "Ботев" ама тва е положението,толко си можем :!:

Изображение

Пон Сеп 26, 2005 7:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ДОВОЛНИ СМЕ ДО НЯКЪДЕ ОТ ИГРАТА А НЕ ОТ РЕЗУЛТАТА 8)

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Пон Сеп 26, 2005 7:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
абе следващия кръг биеме литекс и оправяме работата :lol:

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛАГО НА 1054 ! 8)

The Rise of the poisoned Youth

Пон Сеп 26, 2005 8:01 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща