Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 "Ботев" - Славия 0-0
Ем бях на мача и мога да кажа че или "Ботев" са много слаби или ние днес играхме на ниво.Повече положения от тях изпуснахме,въпреки че те нямаха много съществени атаки и удари към нашата врата.Горе-долу през цялото първо полувреме бяха в нашата половина,но не стигаха до нищо благодарение на перфектната защита и особенно играта на Асен Караславов,които ако не се лъжа е бивш канар.Резервното вратарче на "Ботев" маи ми се струва по-добро от татарското кюфте лилчо.
Има още да се говори за мача ама сега малко ме мързи.
|
Нед Сеп 25, 2005 10:51 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Според мен мача до полужения беше 50 на 50 ,но до атаки и по-търсещите гола бяха наще!Аз ще oткроя Армандо които за 1-ви път го виждам супер стабилен!Много добри думи и за Карата разира се , беше с много вещи намеси през целия мач!Другите 2-ма за мен които трябва да се похвалят са Благо за борбеноста и че кара футболистите да ни поздравяват винаги и 2-рия играч е момчето с номер 9 в защитата ,май беше Тънко Дяков които имаше доста добри намеси ,но като за новак си имаше и той тук там лоши изчиствания!
Като цяло аз съм доволен от играта ,нищо че не взехме 3-те точки които повече заслужавахме!
А и Joey това за вратаря на "Ботев" не е така според мен защото аз доколкото видях при 1 полужение през 1-вото полувреме Арсов се конту3и и затва влезна резервния , но въпроса е че не съм съгласен че е по-добър щото той нямаше просто никакви намеси за което принос имат наще играчи които не уцелваха вратата!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Сеп 26, 2005 8:43 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Да,Танко Дяков малко плахо започна,но си е нормално за първи мач да играе така.Повечето високи топки или бяха негови или на Карата те и двамата са супер високи,но Караславов има по-добра физика.
|
Пон Сеп 26, 2005 10:31 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Забравих да спомена добрите изяви на Джовани в този мач.Много много техника демонстрира,даже при едно положение 3-ма играчи на "Ботев" не знаеха къде е топката.
|
Пон Сеп 26, 2005 10:33 am |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Всички играха на ниво с изкл. на Митко Рангелов,малко ме изнелви Танко ама е нов все пак иначе си бехме мно добри
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Пон Сеп 26, 2005 2:58 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
МНОГО ДОБРИ АМА НЕЩО НЕ БИХМЕ ПАК , А "Ботев" СА ОТКРОВЕННО СЛАБ ОТБОР 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пон Сеп 26, 2005 4:59 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Гледах какви са ги свършили наш'те по К3 и мога единствено да похваля Благо, който беше двигателя на отбора и караше момчетата да атакуват и търсят победата. За Караславов не знам , но тук ще се доверя на хората, които са били на мача. В Армандо не видях много стабилност , особенно в 1 полужение, където изпусна топката и за малко да ни го мушнат!
Нещото, което искам да кажа е СРАМ И ПОЗОР! Правиме равен с "Ботев" бе!!! И някои от вас са даже доволни! Ето до къде го докарахме!!! Осъзнайте се малко! Това не е Славия! Това е Венциславия , дето беше написал някой в подписа си! Срам , просто срам...
Пон Сеп 26, 2005 6:26 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Абе поне на дадохме мача и нямахме късмет,да кофти е че праим равен с "Ботев" ама тва е положението,толко си можем
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Пон Сеп 26, 2005 7:20 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ДОВОЛНИ СМЕ ДО НЯКЪДЕ ОТ ИГРАТА А НЕ ОТ РЕЗУЛТАТА
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Сеп 26, 2005 7:29 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
абе следващия кръг биеме литекс и оправяме работата
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛАГО НА 1054 ! 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Сеп 26, 2005 8:01 pm |
|
 |
|