Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юни 03, 2025 9:13 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 СРАМ И РЕЗИЛ ПРИ МЛАДЕЖИТЕ 

Как оценявате работата на Миладинов?
Пълен провал 47%  47%  [ 9 ]
Разкошна- нали Митето е в отбора 5%  5%  [ 1 ]
Страхотен специалист, но няма футболисти 16%  16%  [ 3 ]
Божествено се справи, но ФИФА, ФАФА и ФУФА ни режат 32%  32%  [ 6 ]
Общо гласове : 19

СРАМ И РЕЗИЛ ПРИ МЛАДЕЖИТЕ 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение СРАМ И РЕЗИЛ ПРИ МЛАДЕЖИТЕ
Ето, че младежите стигнаха дъното... Отдавна алармираме, че на мостика на младежките национали стои пълен некадърник, но какво друго да очакваме след като и при мъжете е така. С алкохолик начело, българският футбол отива стремглаво надолу. Младежките национали стигнаха дъното вчера... Ще се забият ли под кота 0 в Малта?

Съб Окт 08, 2005 12:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Незнам за вас,но на мен ми е мъчно за младежите ни.Незнам на какво се дължи на треньора ли на самите играчи ли обаче е факт че отбора ни е супер слаб.След днешната загуба от Унгария сме на предпоследно място и ако загубим в Малта ще сме последни.Аз малко нехаресвам Петър Миладинов като треньор според мен тои не трябва да има нищо общо с футбола камо ли пък със младежите ни.След всяка загуба разправя едно и също "Днес загубихме,защото всичките ни по-добри играчи са във представителния отбор,не може да играем добре като така става" и тем подобни глупости.
:( :( :(

Съб Окт 08, 2005 1:08 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
А има и нещо друго... За мачовете с Швеция и Исландия Стоичков не взе Валери Божинов (това беше голяма простотия, но е друга тема)... Защо Миладинов не го викна при младежите? Самият Валери беше в България през цялото това време- не е имал проблеми с клуба, представянето му за Фиорентина преди и след тези мачове беше супер и даже вкара гол ( приказките за слабата форма отиват по дяволите)... И на мен ми е мъчно, защото младежкият отбор е олимпийски отбор. Имаме финал на олимпиада , а това е едно от най- добрите ни постижения... А сега делим мегдан с футболните джуджета при младежите и юношите. Срам и позор...

Съб Окт 08, 2005 4:01 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Просто некадърника Миладинов не р :evil: азбра че не става за треньор

Изображение

Съб Окт 08, 2005 10:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Pulen nekadurnik!!
Dano gomahnat kolkoto se moje po-skoro

Съб Окт 08, 2005 11:09 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Днес в "Меридиан Мач" има една чудесна статия, напълно описваща настоящата ситуация на младежкия отбор и некадърния Миладинов. Прочетете я, ако не сте го сторили все още!

Нед Окт 09, 2005 8:17 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
А вече ще се изпокарат двамцата кой е по- по- най- слаб:
Цитат:
Стоичков се изказа много остро срещу наставника на младежкия национален отбор - Петър Миладинов.

"Той е един непочтен човек. Цяла година говори против мен. Неговият проблем е, че има седем загуби. За разлика от него Христо Стоичков има цел", заяви Ицо.

Нед Окт 09, 2005 11:56 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
и треньора ни е слаб но като знам и какъв куц кон е капитан на отбора(РАНГЕЛОВ) какво остава за останалите ни младежи :!: :?: :evil:

Пон Окт 10, 2005 10:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Имам чувството, че сте забравили откъде е излязъл Миладинов. Дълги години бе съотборник и делеше една стая по лагери с Боби Григоров (Сачмата, Дървото, Лудия и т.н). А за известно време беше и треньор на Славия и беше сменен от същия чалнат Боби Григс (тогава Председател), три кръга преди края, когато отборът нямаше загуба, беше втори и можеше да атакува върха. Заради това Пешко Миладинов получи инфаркт и оттогава не е между първите приятели на Славия. Но въпреки това - колко наши вкарваше в младежкия досега...
Затова си мисля, че няма да е лошо да спазваме приличие и да не плюем по наште си!

Пон Окт 10, 2005 1:51 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Заради Миладинов 91-а не станахме шампиони, той изпорти най-добрата възможност от много години.
Колкото до това кой е по-слаб от двамата трньори, то спор няма, че Стоичков е на светлинни години пред Миладинов.
Какъвто и да е Стоичков, колко и да няма треньорски качества, той е човекът, който наложи Чавдар и Благо в състава ни. Това си е истината и толкоз. Пламен Марков извика Чаво за една контрола с Корея, ако си спомняте - на пожар, където Янков игра не повече от 3-4 минути... И това беше. По-скоро мениджърски игри, от колкото реално някакви качества да бъдат оценени. Докато Ицо го постави на идеалната позиция и главно заради него сега има славист в "Хановер".
Колкото до Божинов - надявам се си спомняте защо бе изваден от националния отбор. Е, аз да бях треньор, аз също щях да го извадя! Да не се яви на лагер-сбора на "А" отбора под претекст, че има ангажимент с "Лече" (мисля, че когато това стана това той играеше още там) си е направо смешно. При положение, че футболисти като Мартин, Стилян и Бербатов са на линия, то какво прави Божинов по-специален? Какво прави "Лече" по-специален от "Леверкузен" или "Селтик"? Все пак нещата тръгнаха точно от там.
Както се вижда обаче всичко малко - по малко си идва на мястото. Ето, Валери отново е в състава (въпреки че не игра), следващия път сигурно дори ще е титуляр в Малта. Такива случки да са му за урок, защото се разболява от "звездомания", като славата му дойде до главата.
Иначе се надявам Стоичков да ни заведе на европейското. Нещо, в което силно вярвам!

Пон Окт 10, 2005 2:14 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 15 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща