Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13201 Местоположение: SOFIA
|
 Разпродават Локо Пловдив
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Окт 05, 2005 6:32 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Време им беше,а ние от тези играчи дано вземем някои все пак това ни е политиката да взимаме играчи без пари 
|
Сря Окт 05, 2005 8:12 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Jay Jay написа: Време им беше,а ние от тези играчи дано вземем някои все пак това ни е политиката да взимаме играчи без пари 
Не ми се вярва да земем изобщо някой ,шого те ше се разделят със звездите си,а Венци е стиснат пендел и няма да плаща големи заплати
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Сря Окт 05, 2005 9:48 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
А според мен нема нищо радостно в разпадането на Локо Кюстендил. Така първенството става по-слабо и по-малко отбори ще скачат на нас, още по-малко пък на чорбата. От това губи клубният ни футбол - съгласете се, че първенство с 6-7 добри, що-годе равностойни отбора, е далеч по-добро и интересно от първенство с "Левски", чорбата, Литекс, вие, два-три стойностни отбора и "останалите".
И, убийте ме, но според мен тази година шампионатът е ясен.
Чорбата - ШЛ
Ние - УЕФА
Гриша - УЕФА
Локо Сф - УЕФА
Не се ебавам, но според мен нема да се доредите този сезон за УЕФА, въпреки печалната съдба на кюстендилци.
|
Чет Окт 06, 2005 5:34 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
О, Левскар, ти се завърна в елита!
Здравей, отново!
А какво ще кажеш, ако на мястото на Локо Сф поставим Вихрен? Прекалено сензационно и невероятно ли звучи? Аз мисля, че не!
|
Чет Окт 06, 2005 6:18 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
FeverNew написа: О, Левскар, ти се завърна в елита! Здравей, отново! А какво ще кажеш, ако на мястото на Локо Сф поставим Вихрен? Прекалено сензационно и невероятно ли звучи? Аз мисля, че не!
Пфффф да бе как ли пък не,Вихрен в УЕФа тва няма да стане,а ако стане публично ще се разстрелям на стадиона
МАйка им селска да еба
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Чет Окт 06, 2005 6:27 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Ще видим накрая на сезона!
|
Чет Окт 06, 2005 6:52 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Аз от сега си знам ние сме 5-ти!
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Чет Окт 06, 2005 9:24 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13201 Местоположение: SOFIA
|
Левскар написа: А според мен нема нищо радостно в разпадането на Локо Кюстендил. Така първенството става по-слабо и по-малко отбори ще скачат на нас, още по-малко пък на чорбата. От това губи клубният ни футбол - съгласете се, че първенство с 6-7 добри, що-годе равностойни отбора, е далеч по-добро и интересно от първенство с "Левски", чорбата, Литекс, вие, два-три стойностни отбора и "останалите". И, убийте ме, но според мен тази година шампионатът е ясен. Чорбата - ШЛ Ние - УЕФА Гриша - УЕФА Локо Сф - УЕФА Не се ебавам, но според мен нема да се доредите този сезон за УЕФА, въпреки печалната съдба на кюстендилци.
Не виждам какво ще загуби първенството от разпадането на обширната сателитна система на ВИС. Велбъжд Пловдив започваше шампионата с 30 точки аванс пред останалите. На Югозапад и във Варна не са изиграли нито един истински мач. А колко бяха класни е друга тема- ние ги мачкахме в София, а в Пловдив ни биеха с брутална съдийска помощ. Та тъй... Според мен събитията в този изкуствено възроден отбор би трябвало да радват феновете на истинския футбол. Мен повече ми е кофти от слабото представяне на Нафтекс. Това е последният селски отбор, който за голям период от време играеше атрактивен и силен футбол и мачкаше всички грандове без значение кога, къде и за какво се играеше.
Що се отнася до класирането в групата... Локо Сф и Вихрен ще бъдат след нас още след 15 кръг. Нямат сили да поддържат това високо равнище повече. Шампион със сигурност ще стане ЦСКА, пред нас ще са "Левски" и Литекс. Нататък нищо не се знае.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Окт 07, 2005 8:45 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Съгласен съм с Боджов. Локо-Левски-Велбъжд си беше изкуствен отбор и единственото хубаво нещо в него беше, че преди две години направи чорбата и геренци за смях. Вихрен пролетта ще изпусне парата, а буферите от Надежда - още тази есен. По-скоро опасен конкурент е Черно море, което има поддръжката на ТИМ. За Литекс - те са силен отбор, но напоследък не купуват мачове, така че може и да не влязат в четворката. С малко повече късмет и желание можем да се доредим до УЕФА, особено ако продадем Благо за прилична сума, за да вземем още двама-трима свестни играчи за втория полусезон, когато имаме по-тежка програма.
|
Пет Окт 07, 2005 9:14 am |
|
 |
|