Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
 Новата катастрофа срещу Беласица
Петър Хубчев: (Славия): Беласица заслужено победи. Тактиката ни беше да играем за 0:0 и да принудим съперника да се открие, защото трябваше да напада. Получихме много бързо обаче гол от статично положение и в средата на полувремето още един. За мен мачът свърши, защото трудно можехме да върнем 2 гола. Млад отбор сме. Много от момчетата не са излизали срещу такъв съперник, решен на всичко и е нормално да се стъписат. Няма да коментирам виковете за оставка, нито персоналната игра на футболистите ми.”
Обяснете ми как стигнахме до там че да излизаме за 0:0 срещу Беласица?!!!  Аз мисля , че току що стигнахме дъното! Как така играят навито срещу Локо Сф и Литекс, а срещу тези отбори от ранга на Беласица играем колкото да мине мача, пък те евентуално сами да си вкарат гол?! Е не става!!! И ако Хубчев иска да продължи треньорската си кариера по-добре да обясни това на отбора!!!
Съб Окт 15, 2005 7:36 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Окт 15, 2005 9:38 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
То ако трябваше само Хубчев да се махне... 
|
Съб Окт 15, 2005 9:47 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
SMQH,POZOR,SRAM
TRAGIKOMEDIQ!!!
skoro nqma da ni zaradvat tiq mom4eta....
|
Съб Окт 15, 2005 10:03 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
ma4kai slavia ma4kai !!! ama ne6to sprq i za6to li ? v kogo e problema !ribata se vmerisva ot glavata problema se krie tam naistina s/u tezi selski otbori koito osnovna cel v tqhnia sezon e da ostanat v A grupa ne moje otbor ot klasata na slavia da se prepuva v tqh i posle da si me4taem da badem v UEFA emi tazi godina imahme pod4ertavam imahme shans da sme tam ama nqma da e za6toto Loko Pld nqma da ima ot dogodina samo 6te bade broika i tazi godina Litex sa slabi a da ne stava vapros za Vihren te sa nqkav "hit" na sezona i 6te umaleqt i na nas tretoto-4etvartoto mqsto moje6e da ni bade spokoino oredeno ama NE nqma da e i moje bi kato stana na vazrastta na dqdo mi togava 6te q vidq v UEFA ili moje bi 6ampion Slavia! \/ everybody prosto izrazqvam li4noto si mnenie !!! 
Нед Окт 16, 2005 12:10 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
В първите кръгове имахме лека програма... Какво ли да очакваме в следващите 6 кръга?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Окт 16, 2005 2:29 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Хубчев: "За мен мачът свърши, защото трудно можехме да върнем 2 гола. Млад отбор сме. Много от момчетата не са излизали срещу такъв съперник, решен на всичко и е нормално да се стъписат."
Не разбирам.....
Ако виканите в националния отбор по футбол на България Благой Георгиев и Караславов, ако капитана на младежкия национален отбор Рангелов, ако вратаря в националния отбор на Армения - Амбарцумян, ако Сперанца и Тодор Колев, НЕ могат да играят на ниво за бългрското в първенството и да е нормално да паднат от Беласица  Все пак и играчите на Беласица не са Реал Мадрид или Челси. И толкова мъчно Славия да бележат голове до сега....Трябва да добавим, че и Стойков съвсем не е млад.
Трябва да прибавим към имената в отбора и Янко Вълканов, който е добър и перспективен футболист. Но явно Славия НЕ могат да играят като отбор този сезон. Иначе аз НЕ вярвам, че такива футболисти не стават за България.
|
Нед Окт 16, 2005 3:18 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
Прав си, но според мен цялостната политика по селекцията е сбъркана. Напред разполагаме само с двама постоянни играчи- Благо и Колев. Другите може и да стават за "А" група, но не и за гонене на високи цели... Без още един качествен нападател, който да има поне 20-30 гола в "А" група и поне още двама халфове нищо добро не ни чака...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Окт 16, 2005 5:14 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Антон Личков, който вкарва първия гол от фаул, не беше ли юноша на Славия и на кой пост играе?
|
Нед Окт 16, 2005 8:32 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
За всичко е виновен Хубчев защото не може да извлече максимума от играчите  и само се оправдава с новите-от които преди сезона беше много доволен 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Окт 17, 2005 7:28 am |
|
 |
|