Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 31, 2025 5:00 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА ?!?!?! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА ?!?!?!
ИМАЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА ?!?!?!

Това е въпроса, който всички ние си задаваме след поредната катастрофа срещу Беласица !!! Отговори и оправдания безброй както винаги, но вече няма време за такива ! Защото сме на път да стигнем дъното, ако не сме стигнали вече там. Играта на любимия ни отбор е меко казана катострофална, мотивацията на футболистите е нулева, треньора ни си живее в някакъв свой си , измислен свят !!!! Не може тези играчи, този треньор и това ръководство от година на година да петнат все повече великата бяла фанелка ! Според мен, играта която демонстрираме под ръководството на Хубчев е много по слаба, дори от тази в най тежките периоди на отбора под ръководството на Оларевич и на Достанич, дори при тях футболистите показваха повече на терена отколкото сега. И тук отново излиза въпроса ...... ИМА ЛИ ПИЛОТ В НАШИЯ САМОЛЕТ, защото май вече и автопилота не бачка!!!! И падаме все по надолу към тоталния крах !!!
Треньор, който не може да мотивира играчите си да победат един тотално смешен отбор на Беласица, треньор под чието ръководство защитата ни мяза на разпасана команда не е за СЛАВИЯ !!!! Славия не е школа за недоказани треньори и е време всичко това вече да свърши, защото ако продължаваме в същия дух нищо добро не ни чака !!!

ВИНАГИ С ВАС !

Нед Окт 16, 2005 8:01 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Трябват ни наистина много много сериозни мерки не може така.Трябва ни треньор които да накара играчите да си повярват,да играят с хъс,а не само да ми се разхождат по терена :evil: Имахме един такъв треньор но го изпуснахме.Това беше Миодраг Иешич.Под негово ръководство имахме желание за игра,хъс и спортна злоба,след всяка победа играчите ни поздравяваха а сега какво?!Прибират ми се вчера като насрани поне да бяха дошли да се извинят...яд ме е наистина ме е яд :!: :!: :!:

Нед Окт 16, 2005 10:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Иронията в случая с нашата защита е, че Хубчев беше добър защитник и би трябвало да може да ги подреди и да им обясни как да играят. Щом и това не може... ясно какъв треньор е!

Нед Окт 16, 2005 11:10 am
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Dano skoro ima nqkakvi seriozni promeni v kluba za da moje otbora otnovo da tragne napred i moje bi tva 6te se dalji na nov trenior,Hub4ev go vidqh me kolko struva!Posle da kazva 4e futbolistite ne mojeli da igraqt pred takava publika i na takav stadion! Kakvo i be na PUBLIKATA ?

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Окт 16, 2005 11:29 am
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Хубчев си няма и идея какво означава да си треньор,доведе Славия до дъното и продължава да ни тика все по надолу и по надолу ма то няма накъде повече,той е пълна мишка за мен един никаквец,ако сте слушали поне 1-2 пресконференции ше се обедите че този човек си няма от представа що е футбол,всеки път уж взима мерки,ама видяхме какво стана,падаме от кой си искаме-ЕБИ МУ МЕРКИТЕ
Хубчев бъди мъж и си подай оставката :!:

Изображение

Нед Окт 16, 2005 12:35 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Според мен отдавна мина времето в което вината можеше да бъде персонализирана и проблемите ясно дефинирани. Сега сме в голяма криза и всичко е много размито. Проблемите са много- треньор, селекция, пари, хилава защита, беззъбо нападение, липса на халфова линия... Трябват сериозни мерки. Хубчев и да подаде оставка нищо няма да се промени. Няма автоматично да дойдат 5-6 нови попълнения... Самолетът ни е без пилот, но тук трябва да визираме Венци Стефанов. С тези играчи- толкова. Без халфова линия и нападение нищо не може да се направи. Вкарали сме 7 гола в 8 мача, какво повече да говорим? Като си помисля, че заменихме Личков и Наков за Жуниван през зимата и ще видим мъдрата селекционна политика на ръководството в много ясна светлина.

Нед Окт 16, 2005 2:24 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
то и в националниа се вижда как се подрежда защитата от Хубчев и компания :evil:

Пон Окт 17, 2005 7:33 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Za tezi koito sa blizo do kuhniata na otbora: viarno li e 4e Hub4ev urka prekaleno mnogo futbolistite i te mu praviat boikot????
Na men tova obiasnenie mi se struva mnogo naivno... Po-skoro mi se struva 4e prosto ne im plastat i zatova te tolkova si igraiat. Nai-mnogo 5-6 choveka ot celia otbor zaslujavat da nosiat bialata fanelka...Ne biah gledal skoro Slavia do ma4a s Litex i kato 4uh 4e tova bil dobur i obstavast ma4 si predstaviam kak izglejdame v ma4ove kato s Belasitsa. Prosto problemut za men e: bezpari4ie, vodesto do nikakva konceptsia, nikakvi tseli, beznakazanost pri meko kazano neseriozno otno6enie, mnogo ama mnogo podlejasti na sumnenia ka4estva na trenior i pove4eto futbolisti...
Triabva po zdrava ruka a ne da si misliat razni selian4eta 4e mogat da si praviat kakvoto si poiskat s bialata flanelka i da ia razhojdat beznakazano. Da sprat s tia naivni obiasnenia 4e futbolistite sami se nakazvali kato padali i ne si vzimali zalojenite premii za pobeda.
No nai-ve4e po zainteresovani sobstvenitsi.....

Пон Окт 17, 2005 4:16 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ами хубаво, да се махне Хубчев, и какво?
И смятате, че като дойде Херо или еди кой си с магическа пръчка ще вдигне отбора?
Искам да подчертая, че аз НЕ СТОЯ ЗАД ХУБЧЕВ, но НЕ СЪМ И ПРОТИВ него!
Ами погледнете малко по-обективно: с какви играчи разполагаме?; с какви финансови средства разполагаме?; с какво ръководство разполагаме?.
И какво? Мислите си, че като дойде Вили например МУМИЯТА ще престане да бъде МУМИЯ или Рангелов ще се трансформира в Кушев? Или, че защитата ни ще стане от бетон и ще играе в синхрон?

Не отричам, че това може да стане... Но не сега и не този сезон с нов треньор. За това положението ще си остане същото с или без Хубчев. То е ясно. На новия треньор ще му трябва поне 1/2 година начело на отбора за да постигне нещо. А след 1/2 година според мен бат' Петьо ще е много по-навътре в нещата отколко сега. И дано не ме опровергае, а вземе да покаже малко резултати и то бързо. Още в следващия кръг срещу "Локо" Пловдив.

Пон Окт 17, 2005 6:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
АКО НЕ БИЕМ ЛОКО ПД ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ! :!:

The Rise of the poisoned Youth

Вто Окт 18, 2005 11:46 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 15 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща