Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
 Ако махнат Хубчев- кой да турим?
Аз искам Фабио Капело, но едва ли ще го поканят. Иначе той би се съгласил според мен... Какво ще кажете за Петър Миладинов- бил е вече треньор на Славия(  )- познава кухнята, по принцип работи с млади и перспективни играчи в младежкия национален отбор (  )- покрива се напълно с визията на ръководството за бъдещето на Славия с безплатна селекция, има връзки в БФС- щом още е треньор на младежката формация... Могат да се намерят още много доводи в подкрепа на тази кандидатура!
А и наистина трябва да помислим като не щем Хубчев кой да бъде и ще се навие ли да работи при тези условия?!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Окт 20, 2005 2:30 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Окт 20, 2005 5:53 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Е как ще е глупост? Нали е перфектен специалист  - само международното положение му попречи да класира младежите... Даже може да го поканят в дует със Стоичков- до новите квалификации да понатрупат опит на наш гръб:D
Иначе това за Херо наистина е добра идея, той неведнъж е показал, че може да изгради боеспособен отбор от неизвестни и неопитни играчи както и от отхвърлени от другите клубове такива. Но не мисля, че би се съгласил да дойде, защото вече е изградил име у нас и в чужбина и това би било крачка назад в кариерата му...
|
Чет Окт 20, 2005 6:24 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Херо няма да се съгласи защото не можем да се мерим с кинтите които му плащат арабите.
За мен Миладинов не става. Въпреки че през младежкия минават много хора , той не успя да постигне съвсем нищо. Другите страни стават европейси шампиони с тези формации.
Аз мисля, че ще е добре да поканим Георги Василев Генерала. Доказал се е , ако не друго!
Чет Окт 20, 2005 6:29 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Бора Милутиновч или Стратега
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Чет Окт 20, 2005 7:29 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Gub4ev se maha idva Xepo
moje i Kano,nqkoi surbin su6to moje da svur6i rabota
trqbva ni trenior v koito da ne se sumnqvame i da mu dadem pulna podkrepa
|
Чет Окт 20, 2005 10:42 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Кaф Херо ,кaф Гошо Василев , каф Вили и т.н. ... Тея треньори искат да се копуват играчи...

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Окт 21, 2005 12:05 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Паро Никодимов  мисля че също е много добър вариант за нас 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пет Окт 21, 2005 12:06 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
нещата стоят така - ако се махне Хубчев ще дойде пак оная мишка помощник тренъорчето (даже не искам да му споменавма името). Свестен тренер при нас няма да дойде....в това можете да бъдете сигурни. Че и да дойде кво???Ей го Йешич кво направи в ЦСКА и кво направи при нас
А за кандидати като Миладинов ми е не смешно а страшно да чувам...тоя е ебаси бездарника.....Гочето също не го искам. То с тая политика Хубчев си ни е най-добре....поне си знаем кво ни чака а не да се надяваме на новия и да стане същото 
|
Съб Окт 22, 2005 10:57 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Такам... Не знам защо голяма част се уловиха на задявката за Миладинов като знаете какво ми е мнението за неговите качества  В този ред на мисли и Тройчо Младенов поби Калитеа на последното място в Гърция и вече е свободен агент- ето още един кандидат
Не смятам, че повечето изброени треньори биха дошли да работят при тези условия. Херо, Гочето, Паро- всички те са свикнали да разполагат с много пари за селекция и мотивиране на футболистите- премии, траншове... Не е итина и твърдението, че НЕ сме школа за треньори... В последните години точно в това се превърнахме- за Сираков, Миронов, Качаманов, Джамбазки и Хубчев бяхме първо треньорско назначение, а за Йешич и Достанич- второ (след незначителен опит в някой сръбски тим). Е при това положение не сме ли школа за треньори? Това няма голямо значение, защото и Кано и Ампето нямаха опит преди да поемат за първи път Славия... Важно е да се дава път на младите, все някой трябва да го прави, но да се прецизира по- точно имат ли заложби, за да ги разгърнат в Славия. В този ред на мисли ако се стигне до освобождаване на Хубчев ( а смятам, че това няма да ни разреши проблемите, а по- скоро може да ги задълбочи) може да се привлече Петър Александров- бивш национал, клубна легенда на Славия, голмайстор, успял в чужбина, ерудит... Смятам, че той би свършил работа, а и точно Славия е идеалното място откъдето да продължи кариерата си.
|
Нед Окт 23, 2005 10:36 am |
|
 |
|