Към голмайсторите: Разкажете какво стана след дебюта ви!
Автор |
Съобщение |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
 Към голмайсторите: Разкажете какво стана след дебюта ви!
Хайде момчета, дайте подробности... не че няма да рапортувате във вестника за добре свършената работа/предполагам с удоволствие ще грейнете там/, но нямаме търпение да научиме подробностите! 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Ное 07, 2005 7:30 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Здрасти
Аз отбелязах втория гол в мача Славия-Нафтекс...как се реших да направя това ли?
Честно ви казвам незнам,просто откачих за момент.След толкова нерви хвърлени по този отбор,след толкова напразни надежди ни остана само да правим лудории.
Просто взех топка,прескочих парапета и вкарах гол...ЗА СЛАВИЯ!
Да оня ден ни осъдиха за футболно хулиганство,да лежах 24 часа в 6-то РПУ,да другите 2 момчета ще платят 200 лева глоба...но честно ви казвам толкова кеф не съм изпитвал никога.Показахме че феновете на Славия колкото и да сме малко показахме че ни има.Такъв протест,такова шоу НИКОЯ ДРУГА АГИТКА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ.
Ще помоля железни бригади,дучета,голди и тем подобни "ултраси" да минат в ляво
Навсякъде във всички медии ни има.И като виждам реакциите на хората ми става още по-благо на душата.
И имам само 1 въпрос:
Защо не арестуваха и Благо нали и тои вкара гол 
|
Пон Ное 07, 2005 7:39 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
А имаше ли някакво насилие в районното?
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Ное 07, 2005 7:42 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
|
Пон Ное 07, 2005 7:43 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Доколкото знам е имало малко респектиране  на Ханс, но още по време на излизането през тунела !!!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Ное 07, 2005 7:45 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Еееее...., браво!!! Видяхте ли на каква почит се радват голмайсторите на "Славия"?!?
Представям си сега колко хора ви завиждат и кроят планове да станат следващите голмайстори! хахахахахахахаха
Ама първите, винаги ще си останат първи! 
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Ное 07, 2005 7:51 pm |
|
 |
Antonioni
Току що регистриран
Регистриран на: Сря Окт 26, 2005 10:19 pm Мнения: 24 Местоположение: София
|
Евала пичове, показахте ли им как се вкарва?
_________________ Forever White! (/C\)
|
Пон Ное 07, 2005 8:38 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Като малък винаги съм си мечтал да стана футболист на Славия и като ме сменят в някой мач да отида в агитката и да викам за Славия... по стечение на обстоятелствата обаче се получи обратното... вместо от терена на трибуните се озовах от трибуните на терена... не че беше планирано... цялото нахлуване беше пълна импровизация... малкия нахлу на терена, отбеляза гол и след като го изкараха полицаите с другото момче също влетяхме на терена... къде от съпричастност, че го изкараха, къде заради адренали, но все пак главното беше да се покаже, че не е най-нормалното нещо фенове да влизат в ролята на футболисти, да влизат на терена и да отбелязват попадения... нещо, което футболистите не можеха да направят сумати мачове подред. След отбелязването на гола ситуацията повечето сте я видяли... въпреки, че сами се запътихме към полицаите ни третираха като престъпници и хулигани... най-фрапантния момент беше този, когато другото момче тръгна да обяснява на единия полицай мотивите за нахлуването и че не е имал за цел да се нарушават закони или да създава работа на полицаята (може би цялата тази агресия дойде именно от там, че полицаите охраняващи до вчера язовир, а днес футболен мач, трябваше да се помръднат малко за да заработят, заплатите, които ние им плащаме). Та след като най-учтиво обясни и се извини на полицая, който го държеше, секунди след като влезнахме в тунела, с периферното си зрение видях трети полицай който се засили и удари другото момче със зверска сила в лицето и извади палката за да го бие... другите полицаи обаче го спряха, тъй като наближавахме края на тунела и наближавахме фоайето на стадиона, където имаше други хора. Поредния полицейски произвол. След това последва обиск на улицата, ритане на краката с цел да ги разтворим, глупави изисквания за това на какво разстояние да са ти ръцете от краката, докато са във въздуха за да те обискират и куп други комични прояви, правени от напълно прости хора с елементарно образование и арогантно поведение, целящи да покажат някакъв вид превъзходство, защото са с палка в ръка и покровителствени от закона. Радостното е, че това "превъзходство" се забелязва единствено от хора подобни на горе описаните индивиди. Последваха още няколко закани, че ще ни водят на "бонзови поляни на витоша" и куп други цветущи местности около София свързващи се с "приятни изживявания" предизвикващи от хора с подобен акъл, но малко по големи вратове. Слава богу ни откараха в 6то РПУ, където нещата седяха малко по-различно. Хората бяха явно малко по-нормални и приеха случилото се с усмивка на уста, като дори се шегувахме. Е, разбира се грозни мастодонти с униформа, които на въпроса "Прощавайте много, бихте ли ми казали колко е часа?" отвръщат с два шамара и реплика "къв си ти бе дришльо", но все пак това бяха единични случаи. Питаха ни кой как е вкарал гола, кефиха се хората... твърдяха, че от сумати години в това районно за пръв път виждат подобно нещо. След това писахме обяснения, съобщиха ни, че в идната седмица ще ни привикат в съда и ни пуснаха.
В неделя към 1 часа ми се обади един майор от РПУ-то като ми каза, да си събера "голмайсторите" и след 1/2 час да се явим пред районния съд срещу римската стена. Последва една канонадо от телефонни разговори с другите момчета и преждевременно позвъняване на славист, който е адвокат и се отзова да ни помогне, защото въпросния "майор" освен, че ни постави абсурдното условие за 1/2 час да се съберем и да отидем на другия край на София заяви, че "ако искаме адвокат, да си го осигурим сами, защото в съда няма човек, който да бъде назначен за съдебен". Мисля, че добивате лека по лека представа за картинката. Както и да е... разбира се не отидохме в съда след 1/2 час а след час и половина, в което време нашия адвокат дойде до кантората си, помъчи се да излекува махмурлука си от снощи  и се запозна с нашия случай, отидохме в съда, но се оказа, че адвокатът ни си е забравил личните документи, без които не може да бъде допуснат в съда и влезнахме сами. В този момент, започна едно натякване от представителя на 6то РПУ.. цитирам "ча' па' и адвокатин че ми водите... секаш не ми загубихте достатъчно време вчера та и днес" ?! Мисля, че коментара на това изречение е излишен. Съдията слава богу бе що годе разбран човек, а и слависткия дух показан от нас тримата и адвоката ни взе преимущество. Признаха ни за виновни, но имайки се предвид, че не сме наранили никого, не сме вандалствали или хулиганствали и сме имали "благородни мотиви за протест срещу мутрализация в българския футбол" ни присъди минималните наказания. На мен и на другия пълнолетен бе наложена глоба от 200 лева на всеки без забрана за посещаване на мачове, а непълнолетното момче трябваше да престои 24 часа в 6то РПУ (при максимум 10 денощия за подобно провинение). Разбира се имаше вариянт, при който да бъдем оневинени напълно, защото в закона за футболното хулиганство не е регламентирано какво точно значи "нахлуване". Това бе подхвърлено на съдията добавяйки се, че пред нас не е имало никакви полицаи, които да преодолеем по пътя си за да нахлуем, но това не бе взето предвид. Както и да е - здраве да е. Любовта ми към Славия далеч не струва 200 лева и както казах в съда, така ще кажа и тук: и за миг не съжалявам за това, което направих.
Искам да благодаря както на всички, които дойдоха да ни подкрепят в събота в районното управление и ни помогнаха както там така и в съда така и на хората, които показаха подкрепата си в този форум. Благодаря!
П.П. Уважаеми журналисти, пределно ясно ми е, че черпите информация единствено от този форум... в което няма нищо лошо разбира се като изключим това, че не си правите труда да стигнете до първоизчтичниците. Само ще ви помоля... така и така утре пак ще напълните страниците с информация от тук, но поне като взимате информация не я преиначавайте и не пишете глупости и измислици!
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пон Ное 07, 2005 8:58 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Поздравления за Jay Jay, Black Wind и другото момче. От това се нуждаехме, за да излезем на светло. Лесно е да се кахъриш за слабото представяне на отбора отстрани, ефектно е да обясняваш как "нема да им стъпим на стадиона" и да призоваваш към бойкот на мачовете... Трудно е да намираш доводи да обясняваш защо е важно публиката да не абдикира от стадиона. Беше трудно до този случай. Сега се видя защо не трябва да оставяме отбора, защо е важно да не правим кефа на този и онзи и да си оставаме вкъщи в дните на мачовете... Президенти, треньори, играчи- всички те са временни, само публиката е вечна. Има само един начин Славия да върне доброто си име и той минава през привържениците.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Ное 07, 2005 11:46 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Евалла момчета. Вашата постъпка не само, че не е престъпление, а е достойна за уважение!
За пореден път се вижда, че публиката на СЛАВИЯ е ВЕЛИКА. Такава всъщност е била винаги. За съжаление в последните години /по обясними причини/ все по-малко хора идват на стадиона. Това обаче в никакъв случай не значи, че привържениците на БЕЛИТЕ са малко.
Сигурен съм, че ако отборът тръгне да играе така както искаме и да се бори за НАИСТИНА високи цели / а не както четири години ужким се борихме за евротурнирите, пък накрая продовахме по няколко мача.../ полека лека БЕЛИЯ СТАДИОН ще започне да се пълни!
Най -важното от това, което се случи е, че показахте на цяла България, че слависткия дух е жив!
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Вто Ное 08, 2005 10:42 am |
|
 |
|