Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 13, 2025 7:53 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6 мнения ] 
 Интервю с Янко в Топспорт 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Интервю с Янко в Топспорт
Националът Янко Вълканов вкара първия гол и подаде за втория в контролната среща с Мексико.

Играчът на Славия даде интервю за "Топспорт" при завръщането на "трикольорите" от САЩ.

- Янко, доволен ли си от мача с Мексико и по-специално от твоето представяне в тази среща?
- Разбира се, че съм доволен. Дори съм радостен. Беше труден мач, но важното е, че победихме.
- В съблекалнята Стоичков постави ли ви ултиматум, че задължително трябва да биете "ацтеките", за да може да си запази поста във футболния съюз и начело на националния отбор?
- Като чуеш името Христо Стоичков, повярвай ми, това те мотивира достатъчно, за да се раздадеш докрай. Въпреки че бе контролен мач, ние играхме добре и заслужено победихме. Другото важно е, че не съм аз човекът, който да определи дали Стоичков да остане начело на тима.
- Изненадан ли си от категоричния успех, имайки предвид осакатения състав, с който заминахте. Все пак трите ни гранда не пуснаха своите национални играчи.
- Мисля, че всеки има възможност да се доказва с екипа на България. Правилно е, че на повече момчета се дава шанс за изява. Според мен съставът ни не бе осакатен.
- Вкара гол и изнесе мач на високо ниво. Очакваш ли, че тези изяви ще ти гарантират нови повиквателни?
- Не мисля, че съм си гарантирал повиквателни или място в състава. Радвам се, че се представих добре. Христо Стоичков е човекът, който решава дали ще изляза пак с екипа на "А" отбора. Благодаря му, че ми се довери в този мач. Надявам се да е останал доволен.
- Почувства ли се резерва?
- Не, няма такова нещо. И да съм резерва, гледам да се представя на ниво и да се раздам на терена.
- Стоичков поздрави ли те след срещата?
- На мен конкретно нищо не ми каза. Влезе в съблекалнята след мача, за да поздрави всички. Футболът е колективна игра. Ние сме 11 на терена. Не съм аз човекът, който победи Мексико.
- Според хората, които са гледали мача, ти си бил най-добрият на терена...
- Не мога да кажа, че съм бил най-добрият. Радвам се за гола, който вкарах.
- Как ще коментираш отсъствието на Чавдар Янков и имаше ли желание да играете заедно в първия тим?
- Съжалявам, че Янков го нямаше. Разбрах, че от Хановер са го пуснали само за мача с Грузия. Приятно ми е, ако сме заедно на терена.
- Славия вече е с нов треньор. Остават три мача до края на есенния полусезон, и то срещу сериозни съперници.
- Ще търсим максимума, пък каквото стане.
- Заговори се за интерес към теб и Благой Георгиев от "Левски". Има ли нещо?
- Не знам за такъв интерес.
- Имаш ли желание да смениш отбора си?
- Всеки би искал да играе в по-голям клуб. Моето желание обаче е да заиграя в чужбина, а не в България.

Нед Ное 20, 2005 1:34 am
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Юнко е точно момче, обаче според мен мястото му не е в защитата. нека Альоша го пуска ляв халф. Вълканов е жаден за голове !!!

Нед Ное 20, 2005 1:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Янко е един от малкото футболисти които ме кефят в сегашния ни отбор...

Нед Ное 20, 2005 2:00 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Добър е...винаги играе с желание

Нед Ное 20, 2005 2:18 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен точната позициа за Янко е дефанзивен полузащитник. Има удар, има афинитет към атаката и често прави пробиви, освен това като играе в защита често прави глупави грешки. Всичко това сочи точно, че мяастото му е дефанзивен полузащитник на мястото на Мумията.

Браво, Янко!!! :D

Нед Ное 20, 2005 1:38 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Янко игра перфектно в мача с Мексико. Благо и Чавдар играеха в национала, а в Славия _ нищо! Изводът - Лоша атмосфера, липса на пари, НЕЗАИНТЕРЕСОВАН ПРЕЗИДЕНТ!

Сря Ное 23, 2005 4:52 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 6 мнения ]